IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно съм по-скоро спекулант, отколкото инвеститор. Тези близо 80% за няколко месеца ме изкушиха да ги прибера на сигурно място и да търся нови предизвикателства за тях.
    абсолютно, нема лошо, сичко е по закона, а да ти призная имаше време кога фучках и на 30% ама с тея рекорди и я също усвоих тоя подход за 80% и даже месеците не са няколко а само 2... е не всички позиции са толкоз плодовити, но да ни е жива и здрава борсата само и занапред да и се радваме...

Коментар

• Явно съм по-скоро спекулант, отколкото инвеститор. Тези близо 80% за няколко месеца ме изкушиха да ги прибера на сигурно място :-) и да търся нови предизвикателства за тях.

Коментар

• поздрави аналгине!, да ти призная направих същото днескa, исфучках монбатките , ама какво съвпадение, в един и същи ден сме ги исфучкали нема страшно, риск губи и печели, я съм също много доволен от Монбата, и се присъединявам към твоите пожелания...

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
          За мен Монбат си е супер дружество с големи перспективи, но и аз смятам, че вече поизпреварва очакванията и затова днес продадох всичко. Желая успех на всички доскорошни съакционери. Мисля, че парите са им на сигурно място. Ако случайно върне цената пак ще влезна.
          ако тръгне да връща заради всеобща криза ще е тъпо да влизаш

Коментар

• За мен Монбат си е супер дружество с големи перспективи, но и аз смятам, че вече поизпреварва очакванията и затова днес продадох всичко. Желая успех на всички доскорошни съакционери. Мисля, че парите са им на сигурно място. Ако случайно върне цената пак ще влезна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man
              Първоначално изпратено от Батя
              Някой сметна бързо колко подценено фундаментално е Монбат на фона на цените на другите добри индустриални компании.
              Преди месец бях определил таргет 22-28 лв. към края на годината.
              Нещата се очертават да са в горната част на диапазона, а катализатора ще са актуализираните прогнози на мениджмънта
              Е добре де - каква трябва да е печалбата на акция за 2007 г., за да струва Монбат 28 лв на акция? Април като беше 9.20-30, аз си мислех, че това евентуално може да е 17-18 (демек сегашните нива) в края на годината. То не може продажбите и печалбата да расте с 50% завинаги? Дали цената вече не бърза малко пред очакванията, т.е. става относително скъпа
              естествено, че бърза
              това е така наречения балон
              всеки допълва от позицията си, фондовете подпират, няма предлагане и цената хвърчи

но само глобална криза и отдръпване на купувачите или много IPO-та на ниски цени (което явно не става) могат да свалят цената на Монбат и разбира се ако той извади лош отчет след 1 г., когато импулса му може да се е поуморил

задачата на дружеството да напълни очакванията може и да не е изпълнима, но инвеститорите кредитират здраво
              както каза Алън Гриинспан рисковите премии са рекордно ниски, тоест всички си мислят че всичко е предвидимо и посоката е само нагоре и напред

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                Някой сметна бързо колко подценено фундаментално е Монбат на фона на цените на другите добри индустриални компании.
                Нещата се очертават да са в горната част на диапазона, а катализатора ще са актуализираните прогнози на мениджмънта
                Е добре де - каква трябва да е печалбата на акция за 2007 г., за да струва Монбат 28 лв на акция? Април като беше 9.20-30, аз си мислех, че това евентуално може да е 17-18 (демек сегашните нива) в края на годината. То не може продажбите и печалбата да расте с 50% завинаги? Дали цената вече не бърза малко пред очакванията, т.е. става относително скъпа

Коментар

• В допълнение на последния ми постинг бих искала да добавя, че в средата на август очаквайте официален анализ от дружеството относно направените до момента инвестиции в страната и чужбина, на какъв етап са, какво предстои все още да бъде направено.

В никакъв случай това не е препоръка за покупка или продажба.

Успех на всички

Коментар

• По скоро е това...
                    http://www.investor.bg/?id=53318

Коментар

• Някой сметна бързо колко подценено фундаментално е Монбат на фона на цените на другите добри индустриални компании.

Коментар

• Aide pilenca . . .

Коментар

• по4на се))))))))
                          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Красивооо!

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                              Първоначално изпратено от заядливецът
                              Ще почакаме до декември.
                              еее, няма да спа спокойно чак до декември
                              Aaa, molja ti se - "kojto ima si Monbat-ki sunistata mu sa sladki"
                              Tova e ot stihosbirkata ot prei njakolko meseza, sestate se nali

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                                Ще почакаме до декември.
                                еее, няма да спа спокойно чак до декември
                                Aaa, molja ti se - "kojto ima si Monbat-ki sunistata mu sa sladki"
                                Tova e ot stihosbirkata ot prei njakolko meseza, sestate se nali

Коментар

Working...
                                X