Каква изискуема норма на възвращаемост (required rate of return) прилагате при оценка на сегашната стойност на акциите ? Някъде ще го видите като дисконтова норма. По моему под 10% не е оправдано.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARКато ходите насам-натам, я кажете видяхте ли някъде извън България да се продават акумулатори Монбат? Време е да се мисли по този въпрос.)))
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3Първоначално изпратено от netware5Леле мале какви работи са станали тука! Връщам се аз от остров Тасос и какво да видя - портфейлът ми нараснал с 5-цифрено число, благодарение най-вече на Монбат.Абе хора за Вас почивка няма ли?
BTW, горещо Ви препоръчвам за моренце да отидете в Гърция и по специално остров Тасос. За софиянци е по-близко от Черно море, някакви си 305 километра са до Кавала през новото КПП Илинден, 4 часа път, с умерени нарушения на скоростните ограниченияУзото е студено, рибата, мидите, октоподите и калмарите са пресни, обслужването прекрасно. Пълно е с български сервитьорки и камериерки, освен това всички говорят английски.
Cheers!
не е препоръка ходил съм и на двете места!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Леле мале какви работи са станали тука! Връщам се аз от остров Тасос и какво да видя - портфейлът ми нараснал с 5-цифрено число, благодарение най-вече на Монбат.Абе хора за Вас почивка няма ли?
BTW, горещо Ви препоръчвам за моренце да отидете в Гърция и по специално остров Тасос. За софиянци е по-близко от Черно море, някакви си 305 километра са до Кавала през новото КПП Илинден, 4 часа път, с умерени нарушения на скоростните ограниченияУзото е студено, рибата, мидите, октоподите и калмарите са пресни, обслужването прекрасно. Пълно е с български сервитьорки и камериерки, освен това всички говорят английски.
Cheers!
не е препоръка ходил съм и на двете места!
Коментар
-
Първоначално изпратено от QuasiInvestor
Друго хубаво и близо до България място е Халкидическия полуостров - горе-долу, колкото от София до Созопол...
Коментар
-
Леле, леле - вие все едно, че Америка откривате ...
Гръцкото море има още няколко екстри - не е презастроено като Българското, водата е по-чиста, по-синя, а да не говорим за отношението на тамошните хотелиери - няма нищо общо с печалбарството у нас... А и цените, особено за хора пишещи в този форум са доста сносни.
Друго хубаво и близо до България място е Халкидическия полуостров - горе-долу, колкото от София до Созопол...
Да не говорим, че докато си почивате там, портфолиото Ви расте ли расте :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Леле мале какви работи са станали тука! Връщам се аз от остров Тасос и какво да видя - портфейлът ми нараснал с 5-цифрено число, благодарение най-вече на Монбат.Абе хора за Вас почивка няма ли?
Cheers!
Коментар
-
Cheers!* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
Коментар