IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква изискуема норма на възвращаемост (required rate of return) прилагате при оценка на сегашната стойност на акциите ? Някъде ще го видите като дисконтова норма. По моему под 10% не е оправдано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
      На мене не ми е ясно какво точно търгувате тука ама нейсе .
      Правилно, Super Стар позицията не е за трейдинг а за дългосрочна инвестиция - по мое лично мнение до септември 2009г.

не е препоръка

Коментар

• На мене не ми е ясно какво точно търгувате тука ама нейсе .

Коментар

• А, каквъв % преставляват продажбите в чужбина от общото количество продажби. За в бъдеще вероятно ще се цели увеличение на дела на продажбите в чужбина. Пазара в Румъния е доста голям и дано успеят Монбат да се наложат там.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
            Като ходите насам-натам, я кажете видяхте ли някъде извън България да се продават акумулатори Монбат? Време е да се мисли по този въпрос.
            ето това е един магазин в едно сръбско село намиращо се на 300 км. от България )))

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Като ходите насам-натам, я кажете видяхте ли някъде извън България да се продават акумулатори Монбат? Време е да се мисли по този въпрос.

Коментар

• ...
                Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3
                  Първоначално изпратено от netware5
                  Леле мале какви работи са станали тука! Връщам се аз от остров Тасос и какво да видя - портфейлът ми нараснал с 5-цифрено число, благодарение най-вече на Монбат. Абе хора за Вас почивка няма ли?

BTW, горещо Ви препоръчвам за моренце да отидете в Гърция и по специално остров Тасос. За софиянци е по-близко от Черно море, някакви си 305 километра са до Кавала през новото КПП Илинден, 4 часа път, с умерени нарушения на скоростните ограничения Узото е студено, рибата, мидите, октоподите и калмарите са пресни, обслужването прекрасно. Пълно е с български сервитьорки и камериерки, освен това всички говорят английски.

Cheers!
                  Приятелю ,отиди на Сейшелите и ще видиш каква е разликата с Кавала
                  не е препоръка ходил съм и на двете места!
                  Приятелю, въобще не ми дреме къде си ходил и къде не! Когато жена ти се насира от страх при пътуване със самолет ще разбереш, че единствената възможна семейна почивка е някъде на разстояние с кола от София! А иначе аз доста съм обиколил света, но за съжаление - сам! Например след 1 седмица ще отскоча до Гана да видя как са им там комарите и ядрените реактори, но то си е работа, а не почивка
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• И още нещо не ходи на Шейселите както те приканват в една известна реклама!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                      Леле мале какви работи са станали тука! Връщам се аз от остров Тасос и какво да видя - портфейлът ми нараснал с 5-цифрено число, благодарение най-вече на Монбат. Абе хора за Вас почивка няма ли?

BTW, горещо Ви препоръчвам за моренце да отидете в Гърция и по специално остров Тасос. За софиянци е по-близко от Черно море, някакви си 305 километра са до Кавала през новото КПП Илинден, 4 часа път, с умерени нарушения на скоростните ограничения Узото е студено, рибата, мидите, октоподите и калмарите са пресни, обслужването прекрасно. Пълно е с български сервитьорки и камериерки, освен това всички говорят английски.

Cheers!
                      Приятелю ,отиди на Сейшелите и ще видиш каква е разликата с Кавала
                      не е препоръка ходил съм и на двете места!

Коментар

• Първоначално изпратено от QuasiInvestor

Друго хубаво и близо до България място е Халкидическия полуостров - горе-долу, колкото от София до Созопол...
                        Ако трябва да сме точни, по права линия най-близо до София е Бяло море, след това Адриатическо и чак след това Черно море. Който не вярва, може да вземе една линийка и да провери на картата

Коментар

• Да за софианци действително е по-близо и по изгодно да ходят на Халкидики. За мен е най-добре Тасос и южно от Ксанти. От догодина мисля само там да ходя, условията са много добри, бях по тези места по Велигден.

Приятно изкарване на всички, които са се насочили на там!

Коментар

• Леле, леле - вие все едно, че Америка откривате ...
                            Гръцкото море има още няколко екстри - не е презастроено като Българското, водата е по-чиста, по-синя, а да не говорим за отношението на тамошните хотелиери - няма нищо общо с печалбарството у нас... А и цените, особено за хора пишещи в този форум са доста сносни.

Друго хубаво и близо до България място е Халкидическия полуостров - горе-долу, колкото от София до Созопол...

Да не говорим, че докато си почивате там, портфолиото Ви расте ли расте :lol:

Коментар

Cheers!
                              ей ,ще го пробвам и аз догодина!

Коментар

Cheers!
                                Благодаря ти, батка. Впечатли ме. Аз заради пустия си консерватизъм все нан нашето черноморие досега си ходя, при това южно. Но определено ми вдъхваш импулс за тази нова дестинация! Крайно време е да се преориентираме. А иначе и аз пораснах най-много докато бях на море. От края на юни до средата на юли. По другата ми позиция (основната).
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X