IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ваййййй Монбат 18лв, че то тук май всичко над 13левчета ви е зарибявка колеги, не се излагайте, има толкова по-добри дружества, това си е взело своето за 5-год. напред..:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от Батя
      аз пък много ще се радвам да я бутнат още надолу
      на който му се продава да продава сега
      да си напълня едно спекулативно пакетче, че като се вдига не ми се продава от дългосрочния пакет
      а иначе есента ще е много бурна за тази позиция и е добре човек да си има и акцийки за връткане
      Ами радвай се, накрая ще останеш само ти и гърците, който заблудихте...
      Абсолютно и аз съм на мнение, че разни местни брокерчета здраво лашкат гърчолята, но да видим докога.
      Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
        да си напълня едно спекулативно пакетче, че като се вдига не ми се продава от дългосрочния пакет
        а иначе есента ще е много бурна за тази позиция и е добре човек да си има и акцийки за връткане
        Ами радвай се, накрая ще останеш само ти и гърците, който заблудихте...

Коментар

• Май всички ще сме доволни ако цената върне още малко И аз излязох преди няколко дни със спекулативна цел. Един е Август в годината и трябва да се използва рационално. Този месец ми е надеждата да върне малко Монбата. Иначе дългосрочно е ясно каква е посоката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
            Тарикат си ти Батя, и мен ми се ще да ме огрее ма нейсе за спекула още малко трябва.

Коментар

• аз пък много ще се радвам да я бутнат още надолу

Коментар

• Akciqta si e kachestvena, trqbva burzo da vuzstanovi!

Коментар

• Много зло изсипване направи Капман... Явно си прибират печалби и пренасочват част от инвестициите на фондовете си тук към други позиции. Лошо няма.
                  Дано да възстанови бързо.
                  * think positive * think simple * think big *
                  * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Ех, тези Капманци, да бяха казали, че не им трябват тези около 4 500 акции, щях да им помогна да се отърват от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                      на 101 мераците - май им се пазарува под 18така
                      те са market maker-а тука, купуват на 17.70 продават на 17.95

Коментар

• на 101 мераците - май им се пазарува под 18така

Коментар

• кота 18 трудно ще я удържи акцията

е след 2 месеца ще е доста по различно обаче

Коментар

• Абе , тия от Обединена (101) бъзикат ли се?
                            * think positive * think simple * think big *
                            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• ПИЧ, много ме развесели
                              Направо паднах от стола :lol:

Мъдрия народ го е казал: "Ако не можеш да кажеш нещо умно, по добре си мълчи"

Коментар

• Колегите от Монбат, голям е размера на свободните пари в брой и по безлихвени сметки - над 4 млн (към 30.6.2007 г.) и над 5.5 млн в предходен период. Къде е финансовия менажер ?
                                Тези пари следва да отидат за погасяване на овърдрафти или инвестиции на паричния пазар. Иначе се ощетяват акционерите. А с тези 2.3 млн пари в брой направо е глупост. Оппа финансистите защо спят ?

Коментар

Working...
                                X