Ваййййй Монбат 18лв, че то тук май всичко над 13левчета ви е зарибявка колеги, не се излагайте, има толкова по-добри дружества, това си е взело своето за 5-год. напред..:lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Батяаз пък много ще се радвам да я бутнат още надолу
на който му се продава да продава сега
да си напълня едно спекулативно пакетче, че като се вдига не ми се продава от дългосрочния пакет
а иначе есента ще е много бурна за тази позиция и е добре човек да си има и акцийки за врътканеГлупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батяаз пък много ще се радвам да я бутнат още надолу
да си напълня едно спекулативно пакетче, че като се вдига не ми се продава от дългосрочния пакет
а иначе есента ще е много бурна за тази позиция и е добре човек да си има и акцийки за връткане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батяаз пък много ще се радвам да я бутнат още надолу
а иначе есента ще е много бурна за тази позиция и е добре човек да си има и акцийки за връткане
Коментар
-
Колегите от Монбат, голям е размера на свободните пари в брой и по безлихвени сметки - над 4 млн (към 30.6.2007 г.) и над 5.5 млн в предходен период. Къде е финансовия менажер ?
Тези пари следва да отидат за погасяване на овърдрафти или инвестиции на паричния пазар. Иначе се ощетяват акционерите. А с тези 2.3 млн пари в брой направо е глупост. Оппа финансистите защо спят ?
Коментар
Коментар