If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Монбатя слиза днес леко към 17.50 и това е добре, още малко трябва да се хлъзне.
Освен това има доста новини и от световните борси, че спадат всички акции и кризата в ипотечния сектор засяга и Европа, а монбатя е Европейска компания, нали.
Явно че ОББ се опитват да държат цената при Монбат, поставяйки една голяма оферта купува на 17.73 лв.
ех че му е високо и кесело това грозде на тоя пич
аз пък бих казал че се опитват да завържат цената по-ниско като оставят оферта продава на 18,35
А сега за да бъдем обективни - просто ОББ има много различни клиенти с Монбат в портфейлите си и едните им се продава, а на другите им се купува. Въпроса е кои ще надделеят накрая
Kvo ne mu haresvate na MONBAT-kata be??? Cenite na akumulatorite sa gi vdignali, ama vie ste go razberete po pechalbata
PS
Imam mnogo monbatki, mamka mu po-sladki sa ot edrogurdesti mulatki!
Oooh Franky i moite sunista sa sledki... Zasto? ... Zastoto imam si Monbatki ... hahahaha i kakto ne vednuj sum objavjaval sum gotov po vsjako vreme da populvam oste. Dokato pusnat novite zavodi ima oste vreme, togava ste e goljamoto Mambo, sega razgrjavame.
В допълнение на последния ми постинг бих искала да добавя, че в средата на август очаквайте официален анализ от дружеството относно направените до момента инвестиции в страната и чужбина, на какъв етап са, какво предстои все още да бъде направено.
В никакъв случай това не е препоръка за покупка или продажба.
Успех на всички
Мдаа, чакаме го с нетърпение анализа. Средата на август наближава, пък аз се чудя защо промоцията тук е към приключване
Скоро цени под 18,50 ще са само част от историята
копането на глина през летния период е доходно начинание и не бива да се подценява
Иначе имам акции и на двете места
Първоначално изпратено от Батя
Хане аз кво съм ти виновен че доброволно ми продаде Монбат на 9,40 за да си купиш Као на 13,50?! Нито съм те насилвал, нито съм те съветвал да правиш така.
За да не страдаш толкова, следващия път пиши едно ЛС на Батя си за една консултацийка, пък ако съм в настроение може да ти отговоря
Аре, успех с копането на глина!
Хане аз кво съм ти виновен че доброволно ми продаде Монбат на 9,40 за да си купиш Као на 13,50?! Нито съм те насилвал, нито съм те съветвал да правиш така.
За да не страдаш толкова, следващия път пиши едно ЛС на Батя си за една консултацийка, пък ако съм в настроение може да ти отговоря
Аре, успех с копането на глина!
Ваййййй Монбат 18лв, че то тук май всичко над 13левчета ви е зарибявка колеги, не се излагайте, има толкова по-добри дружества, това си е взело своето за 5-год. напред..:lol:
, да бе повече от 12 е пордарък, ама БАТЯ да не се разсърди ще му кажа че преди 35 лв да не продава....
Коментар