Първоначално изпратено от netware5
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Леле мале какви работи са станали тука! Връщам се аз от остров Тасос и какво да видя - портфейлът ми нараснал с 5-цифрено число, благодарение най-вече на Монбат.Абе хора за Вас почивка няма ли?
BTW, горещо Ви препоръчвам за моренце да отидете в Гърция и по специално остров Тасос. За софиянци е по-близко от Черно море, някакви си 305 километра са до Кавала през новото КПП Илинден, 4 часа път, с умерени нарушения на скоростните ограниченияУзото е студено, рибата, мидите, октоподите и калмарите са пресни, обслужването прекрасно. Пълно е с български сервитьорки и камериерки, освен това всички говорят английски.
Cheers!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cave ManПървоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от Cave ManЕ добре де - каква трябва да е печалбата на акция за 2007 г., за да струва Монбат 28 лв на акция?
При Р/Е 35 цената на акцията идва на 28 лв.
Преди да търся спекулативното движение за кратки печалби и риска от изпускане на тренда бих посъветвал да не се бърза освен ако можете сами да си направите прогнозите за промяната във финансовите отчети през 2008 и 2009
Коментар
-
Първоначално изпратено от Abritus
Абе вярно изпуснах едни 30 % досега, но какво да се прави. Монбат е стабилна компания със сериозен ръст, жалкото че вече не е подценена. Въпреки това си остава много добър избор за инвестиране.
Ние за какво я стискаме 6 месеца и се точим да я държим още година и 6 месеца, все да тъпче на едно място ли.
Сега на някой им се вижда скъпа, но като излезе анализа на мениджъмнта за чуждестранните инвестиции и актуализираните прогнози за 2008 и 2009 г. и 20 лв. ще им се вижда промоция.
Мислете в перспектива!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от Cave ManПървоначално изпратено от БатяНякой сметна бързо колко подценено фундаментално е Монбат на фона на цените на другите добри индустриални компании.
Преди месец бях определил таргет 22-28 лв. към края на годината.
Нещата се очертават да са в горната част на диапазона, а катализатора ще са актуализираните прогнози на мениджмънта
При Р/Е 35 цената на акцията идва на 28 лв.
Коментар
Коментар