добре де нали много се говореше за този 15.11 и какво стана????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от MichelangeloХехе, SubZero не ми казвай, че никога не си влизал (или излизал) от дадена позиция като видиш, че големите институционални инвеститори влизат (излизат). Или пък, че се съмняваш, че определени ИП-та крепят определени позиции
На прима виста се сещам веднага за 2-3 позиции, от които съм спечелил така и 2-3, от които съм убеден, че ще може да се спечели като виждам каква активност има от определени ИПНяма лошо да се влиза в такива случаи, стига обаче да знаеш защо въпросния ИП или институционален инвеститор влиза/излиза. Това съм го правил, но почти винаги съм знаел причината.
В противен случай си е хазарт.
Иначе не знам какво лошо има в това да си "вътрешар"Все пак половината от успеха, в каквато и сфера да си, са контактите !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от MichelangeloХехе, SubZero не ми казвай, че никога не си влизал (или излизал) от дадена позиция като видиш, че големите институционални инвеститори влизат (излизат). Или пък, че се съмняваш, че определени ИП-та крепят определени позиции
На прима виста се сещам веднага за 2-3 позиции, от които съм спечелил така и 2-3, от които съм убеден, че ще може да се спечели като виждам каква активност има от определени ИПНяма лошо да се влиза в такива случаи, стига обаче да знаеш защо въпросния ИП или институционален инвеститор влиза/излиза. Това съм го правил, но почти винаги съм знаел причината.
Вътрешар!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloХехе, SubZero не ми казвай, че никога не си влизал (или излизал) от дадена позиция като видиш, че големите институционални инвеститори влизат (излизат). Или пък, че се съмняваш, че определени ИП-та крепят определени позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroДруг е въпросът, ако предпочитате да търгувате само защото:
При големи обеми или има вътрешна информация за нещо, което предстои или е сериозен играч, който за да влага толкова пари си е направил нужния анализ, а ако е за собствена сметка е ясно, че ИП ще подкрепи позицията на тези нива
На прима виста се сещам веднага за 2-3 позиции, от които съм спечелил така и 2-3, от които съм убеден, че ще може да се спечели като виждам каква активност има от определени ИП
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebКато гледам как Бенчмарк / или техен клиент / изсипват от време на време се чудя накой дали няма вътр. информация
Като стоите и гледате, няма да хванете нищо - нито добрата, нито лошата новина.
Нямам никаква представа каква ще е прогнозата на мениджмънта. Нямам и акции.
Коментар
-
Bobi75
към колко часа ще оповестят прогнозите
Коментар
-
ole samo smeshnici tuka,niakoi shte vzeme li da chete finansovite otcheti a na gornia paliacho da vzeme da mi prodade akciite si ako ima takiva pakda go vidimna nova godina kak shte podsmurcha,ej ama ot baluci
ima si chatove hodete da si pishete tam,tuk e malko o razlichno debi selianina mu
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от profixАбе оставете човека, не виждате ли, че се майтапи.
Коментар
Коментар