IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добре де нали много се говореше за този 15.11 и какво стана????

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
      Да не се обиждаме сега, blah blah!
      Просто понякога уцелвам причината.
      Въпрос на късмет.
      Да, въпрос на късмет и на добре функциониращо кристално кълбо.

Успех!!!

Коментар

Първоначално изпратено от Michelangelo
        Хехе, SubZero не ми казвай, че никога не си влизал (или излизал) от дадена позиция като видиш, че големите институционални инвеститори влизат (излизат). Или пък, че се съмняваш, че определени ИП-та крепят определени позиции
        На прима виста се сещам веднага за 2-3 позиции, от които съм спечелил така и 2-3, от които съм убеден, че ще може да се спечели като виждам каква активност има от определени ИП
        Е, сега, Мик... Няма лошо да се влиза в такива случаи, стига обаче да знаеш защо въпросния ИП или институционален инвеститор влиза/излиза. Това съм го правил, но почти винаги съм знаел причината. В противен случай си е хазарт.
        Е SubZero, никога не съм си позволявал да заложа на дадена акция само поради това, че даден ИП купува. Но определено си е давало своя стимул

Иначе не знам какво лошо има в това да си "вътрешар" Все пак половината от успеха, в каквато и сфера да си, са контактите !!!

Коментар

• Да не се обиждаме сега, blah blah!
          Просто понякога уцелвам причината.
          Въпрос на късмет.

Коментар

Първоначално изпратено от Michelangelo
            Хехе, SubZero не ми казвай, че никога не си влизал (или излизал) от дадена позиция като видиш, че големите институционални инвеститори влизат (излизат). Или пък, че се съмняваш, че определени ИП-та крепят определени позиции
            На прима виста се сещам веднага за 2-3 позиции, от които съм спечелил така и 2-3, от които съм убеден, че ще може да се спечели като виждам каква активност има от определени ИП
            Е, сега, Мик... Няма лошо да се влиза в такива случаи, стига обаче да знаеш защо въпросния ИП или институционален инвеститор влиза/излиза. Това съм го правил, но почти винаги съм знаел причината. В противен случай си е хазарт.

Вътрешар!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo

Коментар

Друг е въпросът, ако предпочитате да търгувате само защото:

При големи обеми или има вътрешна информация за нещо, което предстои или е сериозен играч, който за да влага толкова пари си е направил нужния анализ, а ако е за собствена сметка е ясно, че ИП ще подкрепи позицията на тези нива
                Парите са си ваши.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                  Като гледам как Бенчмарк / или техен клиент / изсипват от време на време се чудя накой дали няма вътр. информация
                  Ами то и да купи някой, пак ще кажете, че има вътрешна информация.
                  Като стоите и гледате, няма да хванете нищо - нито добрата, нито лошата новина.

Нямам никаква представа каква ще е прогнозата на мениджмънта. Нямам и акции.

Коментар

• Като гледам как Бенчмарк / или техен клиент / изсипват от време на време се чудя накой дали няма вътр. информация

Коментар

• Днес всички се почесват, чакайки прогнозите на Бобоков.
                      И това при положение, че на всички им е ясно, какви ще бъдат.
                      Пак личи въздействието на изказването от вчера на гей-дружинката от фондмениджъри

Коментар

• Официално след сесията

Коментар

• към колко часа ще оповестят прогнозите

Коментар

• ole samo smeshnici tuka,niakoi shte vzeme li da chete finansovite otcheti a na gornia paliacho da vzeme da mi prodade akciite si ako ima takiva pakda go vidimna nova godina kak shte podsmurcha,ej ama ot baluci
                            ima si chatove hodete da si pishete tam,tuk e malko o razlichno debi selianina mu
                            Хахаха...Изнервя се, явно здраво народа при корекция...Какъв език, какъв патос.На това му се вика - ругаят на Монбат.Спокойно бре, човекът ви пробваше...

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                              Абе оставете човека, не виждате ли, че се майтапи.
                              не могат да схванат и долу им го написах, та май и аз отнесох някаква псувня ...

Коментар

• Браво на Монбат! Впечатлен съм от това как издържа на корекцията!

Аз нямам акции тук ... ако падне цената ще купя! Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X