If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Монбат АД-София /MONBAT/:
На свое заседание от 15.11.2007 г. УС на „МОНБАТ” АД е приел следните решения:
1. Приема Прогноза за развитието на дружествата от групата на «МОНБАТ» АД за 2008 – 2009 г.
2. Приема промяна в счетоводната политика за 2008 – 2009 г., касаеща годишния амортизационен план за 2008 – 2009 г., а именно – считано от 01.01.2008 г. за ДМА – производствени машини ще бъде прилагана амортизационна норма от 10 %.
Следва да се има предвид, че Прогнозата за развитието на дружествата от групата на «МОНБАТ» АД за 2008 – 2009 г. относно нетна печалба, печалба преди данъци, амортизации и лихви, както и нетни приходи от продажби е изготвена въз основа на приета цена на оловото, както следва за 2008 г. - 2500 $/тон и за 2009 г. – 2000 $/тон.
В началото на 2008 г. дружеството ще представи на инвеститорите Инвестиционна програма за 2008 – 2009 г.[/quote]
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Монбат АД-София /MONBAT/:
На свое заседание от 15.11.2007 г. УС на „МОНБАТ” АД е приел следните решения:
1. Приема Прогноза за развитието на дружествата от групата на «МОНБАТ» АД за 2008 – 2009 г.
2. Приема промяна в счетоводната политика за 2008 – 2009 г., касаеща годишния амортизационен план за 2008 – 2009 г., а именно – считано от 01.01.2008 г. за ДМА – производствени машини ще бъде прилагана амортизационна норма от 10 %.
Следва да се има предвид, че Прогнозата за развитието на дружествата от групата на «МОНБАТ» АД за 2008 – 2009 г. относно нетна печалба, печалба преди данъци, амортизации и лихви, както и нетни приходи от продажби е изготвена въз основа на приета цена на оловото, както следва за 2008 г. - 2500 $/тон и за 2009 г. – 2000 $/тон.
В началото на 2008 г. дружеството ще представи на инвеститорите Инвестиционна програма за 2008 – 2009 г.
Всички са си взели почивен ден, защото стадното чувство е много силно развито, а и е подпомогнато от волеизявленията на някои добре известни и манипулационно настроени инвестиционни посредници.
"манипулационно настроени инвестиционни посредници" Ми напомни за едни цитати които прочетох преди известно време по съвсем различна причина. Любими ми са:
“The shepherd always tries to persuade the sheep that their interests and his own are the same.”
“Men are like sheep, of which a flock is more easily driven than a single one.”
P.S. Не съм ги превел защото мисля че се губи част от идеята!
ВСИЧКО Е ПРЕХОДНО И СИ ИМА ГРАНИЦИ
ОЩЕ СЕДМИЦА ДВЕ ТАКА И СЪМ НА ВЪРХА
Всички са си взели почивен ден, защото стадното чувство е много силно развито, а и е подпомогнато от волеизявленията на някои добре известни и манипулационно настроени инвестиционни посредници.
"манипулационно настроени инвестиционни посредници" Ми напомни за едни цитати които прочетох преди известно време по съвсем различна причина. Любими ми са:
“The shepherd always tries to persuade the sheep that their interests and his own are the same.”
“Men are like sheep, of which a flock is more easily driven than a single one.”
P.S. Не съм ги превел защото мисля че се губи част от идеята!
“Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.” Dr. Seuss
Само не ми е ясно защо всички днеска се натискат и предпочитат да си вземат почивен ден. До колкото разбирам Бобоков ще изнесе положителни неща. Или можеби аз съм недоразбрал нещичко?
“Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.” Dr. Seuss
добре де нали много се говореше за този 15.11 и какво стана????
Каквото става ще става утре...:-)
Аз лично очаквам броят на купувачите да е 5 пъти повече от продавачите, а на моменти и почти да затваряме магазина, защото стоката е на привършване..:-)!!!
Успехи на всички тук! Monbat е една от позициите ми с инвестиционен хоризонт 2+ години!
Коментар