Първоначално изпратено от profix
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от MartingaleMonbat e pred nesustoqtelnost. Kupuvat, za da imat po-golqm likvidacionen dql spored men.
Защо бе ОВЧАРЮ-НАЕМНИК-СЛУГА,ЗАЩО ????
просто му е груб хуморът ...
8)
ima si chatove hodete da si pishete tam,tuk e malko o razlichno debi selianina mu
Коментар
-
Първоначално изпратено от neeeSubzero ... искаш да кажеш че никога не си виждал Капман да изкупува за клиент по дадена позиция и в последствие да купи от този "клиент" всичко за сметка на своите фондове ???Та нали КФН първо това проверява, като им отиде на проверка. Никой не е луд да си прави кросове с фондовете.
Колкото до брокерските терминали, не съм казал, че имам такъв.
Просто се опитвах да дам тема за размисъл - совите не са това, което са!
Друг е въпросът, ако предпочитате да търгувате само защото:
При големи обеми или има вътрешна информация за нещо, което предстои или е сериозен играч, който за да влага толкова пари си е направил нужния анализ, а ако е за собствена сметка е ясно, че ИП ще подкрепи позицията на тези нива
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от MartingaleMonbat e pred nesustoqtelnost. Kupuvat, za da imat po-golqm likvidacionen dql spored men.
Защо бе ОВЧАРЮ-НАЕМНИК-СЛУГА,ЗАЩО ????
просто му е груб хуморът ...
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от 6u6umigaОт 24 позиции качени на Кобоса за следене само при 2 купувачите надделяват над продавачите.
Това са МОНБАТ и ГАГБТ!!!
п.п. от моите 24 при ЕУБГ наблюдавам засега лек превес на купувачите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroМежду другото, лудостта на пазара дойде отчасти и заради изказвания като твоето: Капман купува, ПФБК купува, Райфа купува.... И какво като купуват, като не знаете за кой го правят?Ама доста дребосъци се вързват на това, което виждат и давай - щом тези или онези купуват, значи Ъп, ъп, ъп...
Конкретно за Монбат - купувач НЕ са Капман, нито техните договорни фондове.
Хубаво е, че имаш достъп до брокерски терминал, но за съжаление не всички имаме тази привилегия
Успехи
Коментар
-
Не се навивам, ами просто си разсъждавам, но ти може би си по-информиран от мен.Просто покупки на такива обеми обикновено не се правят за неинституционални клиенти. А за това, че изказвания като моето са предизвикали каквото и да е на пазара - приятелю, струва ми се, че леко ме надценяваш.
Коментар
Коментар