Първоначално изпратено от Myth_72
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧБулбанк се хвърлиха да разпродават, каквото не са могли през сесията. Ама по всички позиции. Изпълняват нареждания хората.
A Bulbrokers се впуснаха да купуват Монбат отдясно в последната минута. Ха, какво разминаване !?!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НИКПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от НИКПървоначално изпратено от HOLLOW-TIPГледам разни момченца ги е яд, че са си разпродали акцииките от страх, а после са изпуснали промоцията на 20 лева. Сори, късно е, няма връщане назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от НИКПървоначално изпратено от HOLLOW-TIPГледам разни момченца ги е яд, че са си разпродали акцииките от страх, а после са изпуснали промоцията на 20 лева. Сори, късно е, няма връщане назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от НИКПървоначално изпратено от HOLLOW-TIPГледам разни момченца ги е яд, че са си разпродали акцииките от страх, а после са изпуснали промоцията на 20 лева. Сори, късно е, няма връщане назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от НИКПървоначално изпратено от заядливецътПървоначално изпратено от БатяЗащо ми се струва че утре можем да видим обратната картинка - липса на ордери продава.
просто ограничението днес е твърде ниско, а кандидат купувачи ще има и аз 28 кинта още днес. Ама пусто ограничение
Коментар
-
Първоначално изпратено от НИКПървоначално изпратено от заядливецътПървоначално изпратено от БатяЗащо ми се струва че утре можем да видим обратната картинка - липса на ордери продава.
просто ограничението днес е твърде ниско, а кандидат купувачи ще има и аз 28 кинта още днес. Ама пусто ограничениеНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар