IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей ЛУМПЕН , излязох на 14, и пак на толкова ще вляза.

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
      Първоначално изпратено от заядливецът
      ограничението днес е твърде ниско, а кандидат купувачи ще има и аз 28 кинта още днес. Ама пусто ограничение
      Прекръсти се на СМЕШНИКЪТ !!!
      Ухаа, още едно лузърче купило на 32 и продало на 20 лв.
      И кво са ти виновни хората че не ги разбираш борсовите спекулации

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
        Първоначално изпратено от Батя
        Защо ми се струва че утре можем да видим обратната картинка - липса на ордери продава.
        съвсем близко сме до твоята прогноза
        просто ограничението днес е твърде ниско, а кандидат купувачи ще има и аз 28 кинта още днес. Ама пусто ограничение
        Прекръсти се на СМЕШНИКЪТ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Първоначално изпратено от ilioo
          то и на 18 щеше да има вчера ама пусто ограничение
          Monbat na 18 i Kaolin na 11! Poveche ne mu triabva na chovek. Samo dostatuchno cash da obere vsichki akcii na pazara.
          лошото е че от алчност и 18 ще ми е много и гарда на 15 ще сваля, но там, там ще е битката.

а као и на 10 мога да купувам
          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo
            Monbat na 18 i Kaolin na 11! Poveche ne mu triabva na chovek. Samo dostatuchno cash da obere vsichki akcii na pazara.

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
              Първоначално изпратено от Батя
              Защо ми се струва че утре можем да видим обратната картинка - липса на ордери продава.
              просто ограничението днес е твърде ниско, а кандидат купувачи ще има и аз 28 кинта още днес. Ама пусто ограничение

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
                Първоначално изпратено от ПИЧ
                Чакам сладки монбатки .
                И аз , на 18/19 лв.
                ще се сетите
                аз като ви разправям вие не

има и друг лаф ама е малко груб за този форум

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                  Чакам сладки монбатки .
                  И аз , на 18/19 лв.

Коментар

• Вижте на сайта на Монбат какво са направили през ноември - продажбите им от януари до ноември са били над 125млн. лв, като само последния месец са направили 25млн. лв. оборот. За декември, тъй като има по-малко дни предполагам ще направят поне 15млн. лв оборот и за годината ще са над 140млн. лв. Само да спомена, че в техните прогнози те бяха предвидили оборот от 131млн. лв за годината.
                    Сега акцията търгува на EV/EBITDA 09 6.7x и P/E 09 8.2x. Това не са много нормални стойности за такава компания и очаквам в началото на 2009 P/E да е 15x (цена на акция 42.50).
                    Изглежда странно погледнато от сегашните нива, ама те наистина не дават реална представа за компанията и скороста й на ръстеж.

Не е препоръка.

Коментар

• Чакам сладки монбатки .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя

Коментар

• Монбата плаче за обиране до ценовото.....айде това е най-качествената компания на БФБ

Коментар

• 132 pak si pazarjt zdravo...

Коментар

• Паниката поутихна. Хайде сега да погледнем реално на нещата. Форуърд Р/Е 2008 на Монбат при сегашната цена е около 14!!! Неприлично нисък показател за бързоразвиваща се компания, чиято печалба ръсте с двуцифрен и трицифрен темп.
                              Г-н Ал. Николов говори в днешното си интервю за средни Р/Е от 25-30 за индексите в Украйна и Хърватия. Нима там средно компаниите ръстат с по-висок темп от Монбат? Много се съмнявам. Ето защо след всичките тези емоции доста хора ще осъзнаят че към края на годината реалната цена за тази акция е поне 40 лв.
                              Успех в търговията и умната с емоциите!

Коментар

• Тия от Райфайзен са ебати чикиджиите....

Коментар

Working...
                                X