IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е стана тя кват стана...
    *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
      доста хора мислят като нас, но кротуват. Редят се купувачи на опашката и чакат благодат от Булбанк. Не мога да знам дали ще се появят, мога само да предполагам, но вчерашното изсипване накрая си беше като довършване на пакет. Сега ще се изпапкат акцийките и на гърчетата от БПБ и..... , отчета ще покаже накъде
      В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Монбат АД-София /MONBAT/:
      - Монбат АД е реализирало през месец декември на 2007 г. продажби в размер на 18 299 хил. лева, което представлява ръст на продажбите от 157 % в сравнение с месец декември на 2006 г. Обобщените данни за дванадесетмесечието на 2007 г. сочат, че дружеството е реализирало приходи в размер на 143 994 хил. лева, което представлява ръст от 83,2 % в сравнение със същия период на 2006 г.
      - Реализираната печалба на Монбат АД за месец декември 2007 г. е 1994 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 82,6 %, в сравнение с месец декември на 2006 г. Дружеството реализирало през дванадесетмесечието на 2007 г. печалба в размер на 19 426 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 119,5 % в сравнение със същия период на 2006 г.
      - Извънредните разходи за декември 2007 г. са в размер на 520 хил. лева, които представляват едно допълнително възнаграждение на работниците и служителите и премии.
      - Монбат АД ще предостави на инвеститорите на 30.01.2008 г. цялостен междинен финансов отчет на индивидуална база към 31.12.2007 г., включително и допълнителна информация относно финансово – икономическото състояние на дружеството за дванадесетмесечието на 2007 г.
      - На 31.01.2008 г. от 11.00 часа, гр. София, Гранд Хотел София ръководството на „Монбат” АД ще проведе Прес- конференция по повод оповестяването на финансовите резултати на компанията за 2007 г.
      - Считано от 21.01.2008 г. Монбат АД е сключило договор със «Сервиз Финансови Пазари» ЕООД – дъщерно дружество на БФБ – София АД за оповестяване на обществеността на регулираната информация по смисъла на Закона за публичното предлагане на ценни книжа чрез системата X3 News.

Коментар

• Коментар

• PLP, а трябвало е тук да имаш, днес +2 лв

Коментар

• Нямам акции тук имам в конкурента ама браво все пак на 106

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
              лека римичка:
              струва ми се че има глад
              за акции на Монбат
              Оххххххх..... 106

Коментар

• Споко момци, не се блъскайте, ще си купите, ограничението е височко днес

Коментар

• лека римичка:
                  струва ми се че има глад
                  за акции на Монбат

Коментар

• доста хора мислят като нас, но кротуват. Редят се купувачи на опашката и чакат благодат от Булбанк. Не мога да знам дали ще се появят, мога само да предполагам, но вчерашното изсипване накрая си беше като довършване на пакет. Сега ще се изпапкат акцийките и на гърчетата от БПБ и..... , отчета ще покаже накъде

Коментар

Първоначално изпратено от wannarock
                      и мен много ме радва как изсипват
                      радва те, ама вече няма. Сутринта се налагаше да обирам на 24. Аре бе, продавчовци къде са ви акцийте
                      Да не забравяме и че днес следобед ще имаме данни за проджбите и печалбата през декември! Абе от просперираща компания с мениджмънт на световно ниво и при това с подценени акции какво да очакваш - само приятни емоции.
                      Право думаш Батя .... аз очаквам приятни изненади след обед...., а другата седмица ще гледаме нова серия на LOTRROTK

Коментар

Първоначално изпратено от wannarock
                        радва те, ама вече няма. Сутринта се налагаше да обирам на 24. Аре бе, продавчовци къде са ви акцийте
                        Да не забравяме и че днес следобед ще имаме данни за проджбите и печалбата през декември! Абе от просперираща компания с мениджмънт на световно ниво и при това с подценени акции какво да очакваш - само приятни емоции.
                        Така е Батя.
                        Аз лично очаквам акциите ми тук да поскъпнат 100%.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                            ебе тея от 130 видяхме че са смешници които нестават за нищо аз не бих си вложил и стотинка там
                            Пич, малко неподготвен се изказваш. Те и не предлагат да инвестираш при тях, нямат ДФ и упр. дружество, изпълняват поръчки на клиенти, друг е въпроса че го правят супер некадърно.
                            Колкото до вложенията, с кеф влагам в пакетите качествени акции които продават на безценица
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                              ебе тея от 130 видяхме че са смешници които нестават за нищо аз не бих си вложил и стотинка там
                              Пич, малко неподготвен се изказваш. Те и не предлагат да инвестираш при тях, нямат ДФ и упр. дружество, изпълняват поръчки на клиенти, друг е въпроса че го правят супер некадърно.
                              Колкото до вложенията, с кеф влагам в пакетите качествени акции които продават на безценица

За себе си съм напълно прав, защото съм правил покупки на по-високи нива и сега нямам възможност да напълня. Както казват всеки си е прав за себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov

Коментар

Working...
                                X