За последен 3 ти път пиша че облога важи ДО КРАЯ НА ЮНИ ! Щото не смятам и аз да се превръщам на латерна.Мразя да се повтарям и потретвам.Ако не сполай ти
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не мога да разбера, защо слагат МОНБАТ под един знаменател с всички останали. МОНБАТ е с уникален бизнес модел/показват го резултатите и къде са постигнати/.Въпреки витаещата рецесия и свързаната с това "ценови войни",потребление пак ще има и на пазара ще останат компании, които ще могат да калкулират новите цени - както и на борсата, за да спечели един, друг трябва да загуби.Лошото, че за България, качеството е изключителен дефицит.
Успех на всички акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пробатаПървоначално изпратено от COBOSCHETOПак не си чел внимателно ! 14.50 до края на месеца, не в края на годинатаЗа флуктуациите в цената до края на годината не отговарям
истината е до края на годината
защото тогава ще се усети спада на оловото (ако продължи да е на тези или по-ниски нива), в началото на годината на годишна база то бе по-скъпо (до 3 500 евро за тон стига), а вече при текущите цени е по-ниско от цените преди 12 м. и ще видим как ще се отрази на юнския и юлския приход и печалба на Монбат
и кой каза че оловото не прави интересна графика за оловните производители, какъвто е Монбат?
http://www.kitcometals.com/charts/le...rge.html#1year
Не е препоръка за покупка или продажба
Поглеждай по често към Монбат от 23 - 30юни
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOПак не си чел внимателно ! 14.50 до края на месеца, не в края на годинатаЗа флуктуациите в цената до края на годината не отговарям
истината е до края на годината
защото тогава ще се усети спада на оловото (ако продължи да е на тези или по-ниски нива), в началото на годината на годишна база то бе по-скъпо (до 3 500 евро за тон стига), а вече при текущите цени е по-ниско от цените преди 12 м. и ще видим как ще се отрази на юнския и юлския приход и печалба на Монбат
и кой каза че оловото не прави интересна графика за оловните производители, какъвто е Монбат?
http://www.kitcometals.com/charts/le...rge.html#1year
Не е препоръка за покупка или продажба
Коментар
-
проба, ти хитро дебнеш и пробваш да си купиш с някой стинка по-евтино, ама виж че няма продавачи бе мойто момче
дори и при тази мини паника днес нямаше кой да разпродаде та да бутне цената поне с 4-5% надолу като по другите позиции.
Абе качеството си е качество и е дефицитна стока на БФБ, а който още не го е разбрал само мъка и нерви го чакат занапред, питай дедо крум
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOАми как да си купи като изтърва тънката цена.Аз обаче на пробата ще му кажа че ако до края на месеца ако стане 14.50 акцията да напише тои 10 пъти "Аз сгреших, извинете" ! Тука лично.И после 10 пъти "Другите са професионалисти, аз проба и наблюдаел" !
Но ако до края на годината монбат е под 14,5 лв. ти ще напишеш "Аз сгреших, извинете" ! Тука лично.И после 10 пъти "Другите са професионалисти, аз проба и наблюдаел"
Съгласен
Коментар
-
Първоначално изпратено от пробатаотделно ако оловото задържи тези цени до края на годината, няма да има почти никакъв ръст на продажбите
само да те питам че да не стават грешки:
Ти шегуваш ли се или сериозно го мислиш горното?
Правиш ли разлика между маржове и приходи и техния ръст?
Знаеш ли каква беше цената на оловото когато Монбат взеха решение да инвестират в рециклиране, т.е. дори тогава са преценили че ще е достатъчно ефективно, жокерче около 1500 долара.
И накрая, купи си акцийки и ще ти олекне
Коментар
-
Извинявай, ти имаш ли нещо между ушите?
оловото е под 2000 долара, а на събранието на Монбат са казали че под 2 000 долара за тон маржа им ще пострада
отделно ако оловото задържи тези цени до края на годината, няма да има почти никакъв ръст на продажбите
Не е препоръчка за покупка или продажба, но може да видим голям смях.
А именно как се набълбуква любимата компания на спекуланти, пенсионни и договорни фондове.
Тогава ще ви замоля да пишете 10 пъти във форума "аз съм аматьор".
Не е препоръка за покупка или продажба на акции.
Препоръка е за гледане на шоутото.
Дано оловото спаси Монбат, но в живота е така 2007 г. удари измислени рекорди, сега може да удари яки дъна.
и както казва дядо ми "вода донесла, вода отнесла" и да останете с пръст в уста
Жалко наистина за българската икономика.
Не е препоръка за покупка или продажба.
Първоначално изпратено от COBOSCHETOАйде следващата седмица гоним таргет 14.00-14.20.Успех на всички "устискали" до моментаи останали лоялни и дългосрочни инвеститори.
Коментар
Коментар