IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ...

Първоначално изпратено от Tastarosa
    Знае ли се кога полагащите се акции на старите акционери преди сплита ще постъпят по акаунтите?
    НЕ ТАЗИ СРЯДА А ДРУГИЯ ПЕТЪК

Коментар

• ...

Знае ли се кога полагащите се акции на старите акционери преди сплита ще постъпят по акаунтите?

Коментар

• Забелязвам симптоми на узряване на пазара ни и инвеститорите на него. Виждат се вече наченки на някакво отсяване на зърното от плявата.
        Дано процеса продължи защото това е единствената възможност и в БГ да имаме здрав, ефективен и полезен за икономиката капиталов пазар!
        Като че ли гневните (и справедливи) постове на Коментатор-а имаха ползотворен ефект

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
          Здравейте настоящи и бъдещи инвеститори на Монбат,

Виждам, че вчера отделихте страшно много време за коментари относно мен. Не бива да отделяте толкова време за това.
          Относно себе си мога да ви гарантирам, че каквото зависи от мен ще го правя и занапред информацията, която следва да получавате относно Монбат да я полувате в пълен обем и в срок. Т.е. ще продължавам да си изпълнявам задълженията, така както съм го правила до сега.
          Относно конфликти на интереси - такива също не съществуват, тъй като нито едно от дружествата, които коментирате няма общ мажоритар, няма лица от корпоративните ръководства, които да се дублират в някое от дружествата и най-важното нито едно от дружествата по никакъв начин не осъществява стопанска дейност свързана със стопанската дейност на някое от другите дружества.
          Относно това колко трудови договора мога да имам - няма конкретно ограничение, стига да успявам да си върша работата добре навсякъде. Поемането на подобен род ангажименти не е нещо ново за мен и до сега слава богу успявам да се справям.
          А дали договорите ми са много - нека аз и моите работодатели да преценяваме това. Всеки един от тях е уведомен по надлежния ред за работата ми за друга компания и не възразява.
          Само за пример нека отбележа, че дейността Връзки с инвеститорите във всички други държави, освен България и Бразилия се извършва от специализирани IR компании, а не от лица, назначени по трудов договор. Такова е обаче законодателното решение в България и ние трябва да се съобразяваме с него.
          Относно позицията ми като Председател на Асоциацията на ДВИ в България - вече близо 4 години успявам да се справям и с нея и смятам, че резултатите са налице. Като Председател на Асоциацията на ДВИ нямам трудов договор с Асоциацията. Освен това в тази си дейност разчитам на помощта и подкрепата на останалите членове на УС, между които Николай Митанкин, София Аргирова, Пелагия Виачева, Георги Бахнев и други.
          Благодаря на тези, които продължават да имат доверие в мен и моите възможности, опит и професионализъм, като ще направя всичко необходимо да не ги разочаровам.
          Успех на всички
          Един правилен човек да има в този форум и вие се заяждате с него за глупости !!! Не мога да ви разбера - каде са ви интересирте ?

Коментар

• Ало това е тема за MONBAT, не за Даниела ?! Я си гледайте всички в канчетата.Които може го може бре ?! Жената си работи в много многозадачен режим като Windows.Вие като не можете не пишете простотии pls !

Коментар

• Ей, Мастъра може да е тъй досаден, но въпросът му за смях не е, а е доста сериозен, моля не го критикувайте в случая, само защото не го харесвате!
              Аз също бих желал да узная, що за мултифункционалност от страна на госпожата туй е?
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от otcmarket
                Даниела не е ли съпруга на един един известен брокер - Христо Ганчев или се лъжа?
                ne se lyje6

Коментар

• Даниела не е ли съпруга на един един известен брокер - Христо Ганчев или се лъжа?

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
                    Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                    А относно това, че по начертания от вас график ако съм на робата в едното от дружествата, а вие ме питате за другото, как ще ви отговоря и дали ще мога - направо паднах от смях.
                    И аз много се смях като си го представях... Разговаряте на среща с инвеститор на монбат, а в това време по телефона ви звъни притеснен инвеститор на као! Чий въпрос и кой от двамата ще има приоритет??

Смях се, смях се... пък по едно време си спомних как твърдите, че няма конфликт на интереси... и вече не ми е толкова смешно?!
                    Ами продължавай да се смееш, като не можеш да правиш друго.
                    Мисля да последвам съвета на tedi79 и да продължа да си върша работата.
                    Това е важното !

Коментар

• Първоначално изпратено от бушмен
                      Първоначално изпратено от Forex Master
                      От 9 до 11 часа дви на монбат
                      От 11 до 13 за као
                      От 13 до 14:30 обедна почивка
                      От 14:30 до 17 за еубг
                      От 17 до 19 за ...
                      ...
                      забравил си КДН, не че има значение.
                      Чуждата паница е по-важна , нали ?

Коментар

• ама моля ви се! спрете се вече! защо карате г-жа Пеева да бъде груба?
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                          А относно това, че по начертания от вас график ако съм на робата в едното от дружествата, а вие ме питате за другото, как ще ви отговоря и дали ще мога - направо паднах от смях.
                          И аз много се смях като си го представях... Разговаряте на среща с инвеститор на монбат, а в това време по телефона ви звъни притеснен инвеститор на као! Чий въпрос и кой от двамата ще има приоритет??

Смях се, смях се... пък по едно време си спомних как твърдите, че няма конфликт на интереси... и вече не ми е толкова смешно?!
                          Фори, вземи млъкни малко.

Коментар

Ами продължавай да се смееш, като не можеш да правиш друго.
                            Мисля да последвам съвета на tedi79 и да продължа да си върша работата.

Коментар

The kid's got a point!
                              А и си е работа на инвеститорите да питат, все пак те са собствениците!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X