IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
    За тези дето не могат да смятат: 0.17 стотинки на акция е 14 % от печалбата на акция точно ! Вие какво искате ? 100 % ли да дадат като дивидент 1.21 ?! Брей че капиталисти сте Де се чуло и видяло цялата печалба да раздават като дивидент.
    Има и такива предприятия, но те не са публични. Там целта не е инвестиране в нови производствени мощости, а източване.

Коментар

• За тези дето не могат да смятат: 0.17 стотинки на акция е 14 % от печалбата на акция точно ! Вие какво искате ? 100 % ли да дадат като дивидент 1.21 ?! Брей че капиталисти сте Де се чуло и видяло цялата печалба да раздават като дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
        Голямо бинго ударихте .....при печалба на акция 1.21лв. ви дадоха едва 0.17лв....С една дума :Пържат го шарана в тигана и той казва....Как хубаво мирише....Не е препоръка за търговия ,а просто мнение.Не притежавам акции.
        "Гроздето е кисело" - казала лисицата.

Коментар

• Ми аз да ви кажа как ще постъпя с дивидента.Ще ида да направя една яка кръчма с жената за здравето на Бобоков и MONBAT Точно дивидента ще ми стигне за една разточителна кръчма.И естествено стискам и на пускам

Не е препоръка за нищо Само за бира с цаца е препоръка

Коментар

Голямо бинго ударихте .....при печалба на акция 1.21лв. ви дадоха едва 0.17лв....С една дума :Пържат го шарана в тигана и той казва....Как хубаво мирише....Не е препоръка за търговия ,а просто мнение.Не притежавам акции.
            Иванов, дивидент при развиващ се бизнес не е много полезен.

Можехме да минем и без него.Но ти едва ли ще разбереш, предвид коментара ти...

Коментар

Като нямаш акции КЪВ ГО ДИРИШ ТУК БЕ?
              Кой нормален иска дивиденти в днешно време? Ходи си пии биричка и не се занимавай с глупости ...

Коментар

• ivannov, твоите негативни коментари обикновено са бай сигнал!

Без лоши чувства!

Успехи и на теб!

Коментар

• Голямо бинго ударихте .....при печалба на акция 1.21лв. ви дадоха едва 0.17лв....С една дума :Пържат го шарана в тигана и той казва....Как хубаво мирише....Не е препоръка за търговия ,а просто мнение.Не притежавам акции.

Коментар

• По мои сметки - към края на юли/между 20 и 31.07.08 г./

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                      Колеги,

някой знае ли кога ще си получим новите акции на Монбат???
                      Аз мисля след около 2 месеца

Коментар

• Скоро. Преди 2 дни мина през съда, сега са наред ЦД и после борсата. Аз мисля до 1-2 седмици

Коментар

• Колеги,

някой знае ли кога ще си получим новите акции на Монбат???
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                            Щом ще плащат дивидента от 23 ти дайте малко повече инфо ? Где ще си получаваме кинтите у некоя банка на гише или при посредника ? Да знам най малкото кога мога да разполагам с кеша за да се включа във вариант 1 посочен от Камен
                            ако наистина си кобосче,би трябвало да знаеш,че дивидента ти идва директно в сметката при посредника.....

Коментар

• Щом ще плащат дивидента от 23 ти дайте малко повече инфо ? Где ще си получаваме кинтите у некоя банка на гише или при посредника ? Да знам най малкото кога мога да разполагам с кеша за да се включа във вариант 1 посочен от Камен

Коментар

• [quote="Teodor In"]
                                Първоначално изпратено от Каммен
                                Първоначално изпратено от Teodor In
                                Първоначално изпратено от Каммен
                                Първоначално изпратено от 0007
                                Първоначално изпратено от Teodor In
                                Макар и все още да не е толкова видимо, трябва да е ясно, че световните проблеми няма да подминат България и много местни компании ще бъдат засегнати. Кой и колко ще бъде засегнат, зависи от това кой и колко е подготвен. В среда на висока инфлация и лихви и забавящи темповете на растеж се видя, че компаниите са различно подготвени да посрещнат проблемите. Затова е важно да се откроят компаниите, които са конкурентоспособни и с добър мениджмънт – това са компаниите, които могат да се превърнат в печеливша инвестиция. - Това анализира Красимир Тахчиев, ръководител корпоративни финанси в Първа финансова брокерска къща АД
                                +1

Само, не знам, защо това съобщение, е в темата за Монбат??
                                Може би да подскаже на всеки един посещаваш темата една печеливша инвестиция
                                да, или пък да получи аргументиран/фундамент или ТА/ отговор, защо не би била печеливша инвестиция
                                Интересното в тази тема, че на практика, няма аргументирани мнения, че това не би било печеливша инвестиция. Поразходих се в темите на другите ликвидни позиции - лъха доста песимизъм. Защо ли няма тук? Защото РЕАЛНОСТИТЕ тук са други. Ще се обърна сега само към инвеститорите /не обичам думата дългосрочни, свързвам я с набутали се чакащи 2-3год да се избият/. От 23 юни раздават дивидента - 0. 17лв и при 70% от free float ако го насочат към най-нормалното нещо- да си закупят акции за ТАЗИ СТОЙНОСТ, това прави около 50 000 акции - можем да гадаем за цената,при такова търсене. Според мен по-интересно е как ще действа мажоритаря/не се съмнявайте, че ще направи същото/ - като, че ли има 2 варианта - 1. ако скочи на пазара - търсенето ще е за 170-200 000 акции - това би довело до рязък скок и 2. бавно и методологично ще изкупуват това количество, но по най-добри за тях цени Аз харесвам 2.вариант. КОЙТО ЗНАЕ КАК ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ ЗНАЕ И КАК ДА ГИ ПАЗИ.При всички случаи при тези резултати посоката на акцията е една.
                                Успех на всички
                                Перфектна игра на вторият вариант
                                или интерес от сериозен инвеститор/търсещ печеливша инвестиция/

Коментар

Working...
                                X