IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от coolice
    ЕДИТ: вече съм на опашката в ляво някои да има желание да се освободи от акциики под 12.6.
    Запази си стотинки и за 11,60...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от coolice
      да не даваме да ни блъскат така акцията с някави смешни 79 броики търговия
      Дайте да дадем, дами и господа... Че аз вече съм без кьорава стотинка... :lol:
      Батенце кобоса ми е представлява под 35% от инвестициите които имам и винаги мога да довкарам ама неискам вкарал съм достатъчно и си ги връткам да ги направя повече

просто 40 ст надолу с 79 броики е малко като за :shock: това си е почти старо левче за което фондовете изкупуваха по 100 000 броики ...

ЕДИТ: вече съм на опашката в ляво някои да има желание да се освободи от акциики под 12.6.. Ами не е препоръка
      Business as Usual

Коментар

Първоначално изпратено от coolice
        Нали си на депозит, тегли от лихвите..........
        Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• дивидента излезе в кобосите да не даваме да ни блъскат така акцията с някави смешни 79 броики търговия
            Business as Usual

Коментар

И тука яко ще гърмят репа... Може би най-яко от всички позиции на БФБ. Много се е насъбрало...
              депозитче, забравяш че на ОСА се гласува за обратно изкупуване
              Няма лошо компанията да прибере евтинко акцийките на лабилните инвеститорчета и после да им ги шитка по 20-25 лв. парчето като им дойде акъла след 5-6 месеца
              Ама теб да не ти пука, нали си капе лихвичка, ще компенсираш половината инфлация

Коментар

• И тука яко ще гърмят репа... Може би най-яко от всички позиции на БФБ. Много се е насъбрало...

Коментар

• Ами те го погребаха вчера. Нали Джон Маклейн обеща 300 млн. доларчета на този който му направи голямата батерия за електрически автомобил. За чий ще са ни акумулатори тогава? Освен ако нашите специалисти от Монтана грабнат наградата. Стискаме им палци.

Коментар

• Pak li 6te pogrebvame Monbata a??? Ne pak a otnovo!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      Първоначално изпратено от Каммен
                      Първоначално изпратено от psycoholic
                      Тук я бутнете още малко и насила ще ме накарате да вляза! ;-)
                      Насила? Я сподели друга позиция, която да си заслужава да се влиза
                      хехехехе! да кажа, ама ще ме пратят в Алкатрас за раздаване на препоръки ;-)
                      ok,
                      жив и здрав и успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                        Първоначално изпратено от psycoholic
                        хехехехе! да кажа, ама ще ме пратят в Алкатрас за раздаване на препоръки ;-)
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

Коментар

• Тук я бутнете още малко и насила ще ме накарате да вляза! ;-)
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Здравейте Монбат е първото дружество което обявява месечни резултати.
                              Вече има 1 г. от тази традиция

въведох анкета, която да сондира очакванията за резултата през май'08, който по график ще бъде обявен утре след сесията

Моля гласувайте

Коментар

• Е MONBAT не е за източване.Точно за това става въпрос!

Коментар

X