Първоначално изпратено от coolice
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от cooliceда не даваме да ни блъскат така акцията с някави смешни 79 броики търговиявкарал съм достатъчно и си ги връткам да ги направя повече
просто 40 ст надолу с 79 броики е малко като за :shock: това си е почти старо левче за което фондовете изкупуваха по 100 000 броики ...
ЕДИТ: вече съм на опашката в лявонякои да има желание да се освободи от акциики под 12.6.. Ами не е препоръка
Business as Usual
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от cooliceда не даваме да ни блъскат така акцията с някави смешни 79 броики търговияМненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex MasterИ тука яко ще гърмят репа... Може би най-яко от всички позиции на БФБ. Много се е насъбрало...
Няма лошо компанията да прибере евтинко акцийките на лабилните инвеститорчета и после да им ги шитка по 20-25 лв. парчето като им дойде акъла след 5-6 месеца
Ама теб да не ти пука, нали си капе лихвичка, ще компенсираш половината инфлация
Коментар
� -
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от psycoholicТук я бутнете още малко и насила ще ме накарате да вляза! ;-)
жив и здрав и успехи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от psycoholicТук я бутнете още малко и насила ще ме накарате да вляза! ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
�
Коментар