Първоначално изпратено от meche_cveti93
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Гледайки, какво става с единия производител на олово - ОЦК, започвам да се замислям и за другия такъв - който дефакто произвежда или ще произвежда олово, чрез заводите си за рециклиране на стари акумулатори.
Има ли някой представа, при ниски цени на оловото, дали тези инвестиции в рециклиращите заводи, ще са печеливши?
Не е препоръка.
Коментар
-
Няма как да е слаб Q2, хората дават месечна информация и сме сигурни че ще е добре за разлика от мн. други. Затова и мечия пазар почти не се отрази на нея.
Това е най прозрачната акция в момента.а и не е нормално да се купува лятно време.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93.........повечето тук не виждат по далече от носа си
но това пък е добра възможност за нас, налии затова на тази акция корекцията се отрази по слабо..... , но не ви пожелавам един по слаб Q 2 .......
Това е най прозрачната акция в момента.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от pinochetПървоначално изпратено от intintpinochet а защо според теб акцията е надценена. На базата на какъв анализ стигна до това мнение?
Имам акции на МОНБАТ. Не е препоръка за нищо.
Q1 ми хареса единствено при NEOH и MONBAT /съотнесено с цените на акциите разбира се/. Знаете кое е с по-малка волатилност на резултатите и съответно с по-малък риск.
За оценка се опитвам да се придържам към системата CANSLIM и според мен Монбат АД за момента няма аналог на нашата борса.
Виждам много интересна анкета отгоре. Явно голяма част от инвестиращите си въобразяват, че резултатите на MONBAT са в непосредствена зависимост от цената на оловото. Разберете че съществуването и изграждането на нови рециклиращи мощности е с цел независимост от тази цена, което е най-доброто за всеки потребител на борсова стока.
Не препоръчвам никому нищо.
повечето тук не виждат по далече от носа си
но това пък е добра възможност за нас, нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinochetПървоначално изпратено от intintpinochet а защо според теб акцията е надценена. На базата на какъв анализ стигна до това мнение?
Q1 ми хареса единствено при NEOH и MONBAT /съотнесено с цените на акциите разбира се/. Знаете кое е с по-малка волатилност на резултатите и съответно с по-малък риск.
За оценка се опитвам да се придържам към системата CANSLIM и според мен Монбат АД за момента няма аналог на нашата борса.
Виждам много интересна анкета отгоре. Явно голяма част от инвестиращите си въобразяват, че резултатите на MONBAT са в непосредствена зависимост от цената на оловото. Разберете че съществуването и изграждането на нови рециклиращи мощности е с цел независимост от тази цена, което е най-доброто за всеки потребител на борсова стока.
Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinochetПървоначално изпратено от intintpinochet а защо според теб акцията е надценена. На базата на какъв анализ стигна до това мнение?
Имам акции на МОНБАТ. Не е препоръка за нищо.Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ShemataПървоначално изпратено от Novaka_Bullднес след обед видях че са ми преведени новите акции
статуса им обаче е - блокирани
ИП то ми е ОББ
аз все още нямам никви акции...виждам ги
Р: Р:
Накинен го обясни
почакайте още малко
успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от intintpinochet а защо според теб акцията е надценена. На базата на какъв анализ стигна до това мнение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ShemataПървоначално изпратено от Novaka_Bullднес след обед видях че са ми преведени новите акции
статуса им обаче е - блокирани
ИП то ми е ОББ
аз все още нямам никви акции..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар