Първоначално изпратено от Каммен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от meche_cveti93цената на оловото, след като падна повече от 2 пъти - да не би цената на акумулаторите да е коригирала /примерно за България/ - някой да коментира това.есента.... и тогава.... като с ОТЦК ще чакаме да се качи оловото ли ....
А Бош досега защо ли не прави дъмпинг?
да нема враждебна оферта
айде молим..........
то и Ломецо кат гледам е фърлил едно око...... , не направо и двете си очи към хайнекен
искаме продобиванееееее
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93цената на оловото, след като падна повече от 2 пъти - да не би цената на акумулаторите да е коригирала /примерно за България/ - някой да коментира това.есента.... и тогава.... като с ОТЦК ще чакаме да се качи оловото ли ....
А Бош досега защо ли не прави дъмпинг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ApuCToKpaTПървоначално изпратено от KonselieriПървоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от ApuCToKpaTЦената на акумулаторите не е свързана пряко с цената на оловото.
Коментар
-
цената на оловото, след като падна повече от 2 пъти - да не би цената на акумулаторите да е коригирала /примерно за България/ - някой да коментира това.есента.... и тогава.... като с ОТЦК ще чакаме да се качи оловото ли ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от KonselieriПървоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от ApuCToKpaTЦената на акумулаторите не е свързана пряко с цената на оловото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KonselieriПървоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от ApuCToKpaTЦената на акумулаторите не е свързана пряко с цената на оловото.Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от ApuCToKpaTЦената на акумулаторите не е свързана пряко с цената на оловото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от ApuCToKpaTЦената на акумулаторите не е свързана пряко с цената на оловото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от ApuCToKpaTЦената на акумулаторите не е свързана пряко с цената на оловото.Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ApuCToKpaTЦената на акумулаторите не е свързана пряко с цената на оловото.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Според мен тук фактора цена на олово е второстепенен.От голямо значение за печалбата е ръста на продажбите,който пък зависи от разширяващата се дистрибуторска мрежа и успешен мениджмънт,както и от разширяване на мощностите за производство на акумулатори.Цената на акумулаторите не е свързана пряко с цената на оловото.Тя е сезонна,тоест зимата скача а лятото пада.Фактор са другите производители на акумулатори ,с евтината суровина ако намалят цените си на акумулаторите , или да предлагат по евтини акумулатори спрямо Монбат,от което зависи пряко пак продажбите.Но да видим все пак какво ще се промени с пускането на новите рециклиращи мощности.Аз бих предпочел сега и нови производствени мощности да се построят,тъй като пазара го изисква или направо придобиване на конкурент.Имам акции, не е препоръка за покупко-продажби.Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jim RogersГледайки, какво става с единия производител на олово - ОЦК, започвам да се замислям и за другия такъв - който дефакто произвежда или ще произвежда олово, чрез заводите си за рециклиране на стари акумулатори.
Има ли някой представа, при ниски цени на оловото, дали тези инвестиции в рециклиращите заводи, ще са печеливши?
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jim RogersГледайки, какво става с единия производител на олово - ОЦК, започвам да се замислям и за другия такъв - който дефакто произвежда или ще произвежда олово, чрез заводите си за рециклиране на стари акумулатори.
Има ли някой представа, при ниски цени на оловото, дали тези инвестиции в рециклиращите заводи, ще са печеливши?
Не е препоръка.
Мисля, че няма да са губещи, защото като пада цената на оловото би следвало да пада и цената на изкупуваните акумулатори за рециклиране. И това ме кара да си мисля, че пак ще си е по-рентабилно да се рециклират акумулатори от колкото да се купува евтино олово.
Успех
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
Коментар