IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добре де, отблокираха ви акциите, защо още се бавите а не сривате цената, ние за какво сме правили репа и плащаме лихви а не можем да си вкареме ресурса? Айде паникьорчетата на пазара!

Коментар

• Абе какви са тия шушу-мушу слухове през форумите,какво се крият всички отговорни лица като мишки?Кой ще поеме отговорноста за тази простотия?Егати безочието!
      Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        За всички, които ползват COBOS, акциите ще бъдат свободни едва за утрешната търговия, тъй като модулът PORTFOLIO се актуализира веднъж дневно. Ако греша, моля някой да ме поправи...
        Няма грешка!

Коментар

• За всички, които ползват COBOS, акциите ще бъдат свободни едва за утрешната търговия, тъй като модулът PORTFOLIO се актуализира веднъж дневно. Ако греша, моля някой да ме поправи...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• В ЦД. В КОБОС-ите ще ги има утре като ви заредят новите реални салда. Сега може да продавате на телефон.

Коментар

• и при мен ги няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                МОНБАТ вече не са блокирани. ЕМКА още са.
                При кой ИП? Имам предвид, че при мене все още и на Монбат липсват.

Коментар

• МОНБАТ вече не са блокирани. ЕМКА още са.

Коментар

• С ЕМКА положението е същото!

Коментар

• ОСТАВКА, ОСТАВКА ......

Поредния им гаф

Коментар

• Брокера ми каза че "не са пратили писмо до ЦД да отблокира акциите"

Това писмо се пращало от КФН или БФБ не е сигурен точно. Естествено пак никой няма да понесе наказание за този гаф и те ще си останат борсово ежедневие, поне докато нямаме нов финансов министър който да е по-ангажиран към капиталовия пазар в България и който да изрита като мръсни котета от БФБ старото ръководство!

Коментар

• Първоначално изпратено от Imperatriala
                          Първоначално изпратено от BGold
                          Kъде ги търсиш преди 10 часа.
                          Ето че мина 10ч....
                          Къде ги търсиш преди 11... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                            Kъде ги търсиш преди 10 часа.
                            Ето че мина 10ч....
                            Всички коментари,които правя не са препоръка за покупко-продажба на финансови инструменти!

Коментар

• Kъде ги търсиш преди 10 часа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                                все още пт ЦД не са ги отблокирали; в момента не можем да се свържем с тях. или по късно през деня или утре очаквам да могат да се търгуват
                                То като има проблем никога не можеш да се свържеш с тях
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

X