If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Говориш така защото не си имал акции на Арома.Това е втори гаф за по-малко от седмица,ама сериозен и абсолютно показателен че институциите в България живеят в някакъв собствен свят.Аз съм сигурен,че дори и служителите на ЦД и БФБ да живеят в една къща и ползват една и съща тоалетна и баня, а Биг Брадър да е КФН - резултата пак ще е същия - абсолютно безхаберие и безочие.Оставам с впечатлението че всичко това е нарочно с някаква цел ,която на фона на кризата е абсолютно недопустима.Другия вариант е че от БФБ така се охраниха , че не им пука въобще - нали сега разпускат на море,а от ЦД работата която вършат се е вдигнала в пъти а нови служители аз не виждам,само се връткат шефове - а оперативните им писва и викат: "Като не ти харесва как работя - ела я свърши работата ТИ"
прав си всъшност. аз май започвам да свиквам с цялата бг простотия :shock:
нали го знаете вица за табелката на митницта като влизаш пише: "Добре дошли в България". А на обратната и страна със спреи е написано : "Тука е така"
Първоначално изпратено от BGold
Тъпото е че вече е 13:30 и никой не казва защо се е случило и кой е виновен - все едно сме овце.
чудят се кои да изпере пешкира нормално... вижте вица
на бфб редовно стават изцепки от всякакъв възможен вид - така че споко
АА разкава вицове за чайници, а после 10 месеца никой не излезе да каже това корекция ли е или криза
днес вината не е на монбат, но предполагам, че правят всичко възможно и ще излезе съобщение
Тъпото е че вече е 13:30 и никой не казва защо се е случило и кой е виновен - все едно сме овце.
Да е за първи път така, разбирам, а то всеки път е така, с Арома е същото, някакви съобщения в медиите , а лично всеки да е уведомен нещо, от ЦД, от посредника и, от съдия изпълнителя - не.
Ако Господ ми даде възомжонст - ще ги иземат с една метла всички до един!
нали които искал да продава може да го направи по телефона или на място при брокера ? Аз ще издържа цял ден да ги видя в кобоса :mrgreen:
По скоро май бързат тези които искат да купуват... бързат да продаваме ама няма
не е препоръка....
Говориш така защото не си имал акции на Арома.Това е втори гаф за по-малко от седмица,ама сериозен и абсолютно показателен че институциите в България живеят в някакъв собствен свят.Аз съм сигурен,че дори и служителите на ЦД и БФБ да живеят в една къща и ползват една и съща тоалетна и баня, а Биг Брадър да е КФН - резултата пак ще е същия - абсолютно безхаберие и безочие.Оставам с впечатлението че всичко това е нарочно с някаква цел ,която на фона на кризата е абсолютно недопустима.Другия вариант е че от БФБ така се охраниха , че не им пука въобще - нали сега разпускат на море,а от ЦД работата която вършат се е вдигнала в пъти а нови служители аз не виждам,само се връткат шефове - а оперативните им писва и викат: "Като не ти харесва как работя - ела я свърши работата ТИ"
... брокери коментираха, че може би в депозитарната институция не е пристигнало навреме писмото от КФН за решението за вписването на двете емисии в публичния регистър или е имало някакви проблеми в деловотството на ЦД.
Представител на Централен депозитар не беше открит за коментар...
Това за Бисери и вицове ли е или просто ЦД са над тези неща и няма кой да им търси отговорност
Абе какви са тия шушу-мушу слухове през форумите,какво се крият всички отговорни лица като мишки?Кой ще поеме отговорноста за тази простотия?Егати безочието!
ОСТАВКА, ОСТАВКА .....
Преди около 10тина месеца един народен човек, да го наречем АА за краткост, обяви че от интернет форум не може да се правят сериозни финансови изводи! А, аз да питам все пак, защо във форума излиза новина 2 часа преди официалното обяснение!?
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Абе какви са тия шушу-мушу слухове през форумите,какво се крият всички отговорни лица като мишки?Кой ще поеме отговорноста за тази простотия?Егати безочието!
добре де, отблокираха ви акциите, защо още се бавите а не сривате цената, ние за какво сме правили репа и плащаме лихви а не можем да си вкареме ресурса? Айде паникьорчетата на пазара!
хахаха! ами и аз ги чакам от 9 сутринта, но ЦД ме прецакаха ;-)
добре де, отблокираха ви акциите, защо още се бавите а не сривате цената, ние за какво сме правили репа и плащаме лихви а не можем да си вкареме ресурса? Айде паникьорчетата на пазара!
хахаха! ами и аз ги чакам от 9 сутринта, но ЦД ме прецакаха ;-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар