IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ми сами се издадоха че не са на море ...хванаха се на провокацията ...само Форекса се прави на хитър и чете ли чете само ..без да смее да пиши ....ама и на него ще му се скърши нервичката ...и най ного до утре срок давам ...му за поредният апокалиптичен пост ...за тежкуту уловуууууу
    Амин

Коментар

• Убав си е юмонбата само дет ми са струва че ранхо го подкараате на горе и то след приказките на оня бледолик от Делтата.Само дан стане точно те да разтоварят после туканка и да си приберат печалбата.Се пак спекуланстки времена ко да са прай

Коментар

• Аз пък и компания ще го натискаме до към 7.50 -7.70 пък да видим кой кого.Приготвили сме 5 мио. лева за атака по тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
          Брех ..откак от няколко седмици сме тук ..изчезнаха апокалиптиците като форекса ..и инженерчето .....защо ли не пишат вече ?! А да сетих се ....после ще се оправдаят че биле на море .... Докато акцията скача с по 3,3 % на ден Утре Обаче е последният ден на Фондовете за понапълване ...да видим ...пак процента утре ...май ще да е над 3,3
          Видя ли как дръпна дявола за опашката?

Коментар

• Докат стани 20 лева ще съ радвъми .... А апокалипсиса според някой идва ...и треба бомбоубежища от улову да са строят май

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4e
              Монбата продължава да ни радва......
              И от къде тази радост?
              10 дни бяхме на море , нямаше кой да подпира и веднага радост....
              Ама оловото много тежи...все надолу тегли.....ай да видим до кога ще се радвате .... ;-)

Коментар

• Брех ..откак от няколко седмици сме тук ..изчезнаха апокалиптиците като форекса ..и инженерчето .....защо ли не пишат вече ?! А да сетих се ....после ще се оправдаят че биле на море .... Докато акцията скача с по 3,3 % на ден Утре Обаче е последният ден на Фондовете за понапълване ...да видим ...пак процента утре ...май ще да е над 3,3

Коментар

• Това е само началото...
                  Вече започват да ми липсват ипотата, дано скоро се появят нови и качествени компании като монбат за да раздвижим малко борсата. То бива бива скука ама чак пък толкова.

Коментар

• Монбата продължава да ни радва......
                    Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Сегашните изкупувания са много различни от изкупуванията в края на месеца, когато се търсеше "ефекта на доходност" - сега просто се пълни реален пакет - кой пълни, специално мен не ме интересува. Посоката е ясна, целта на първо време 13.50 - 14.00лв Премине ли 14лв, 20 ще се окаже много постижима цел.Естествено всичко е само предположение и дай боже да се сбъдне.Имам акции.

Коментар

• незнам бате за мен монбата направи второ дъно съпоставимо с дъното от паниката на 24 януари и посоката е ясна.... апокалиписиа с който ни плашеха при появата на новите акции не се състоя, а ако върнеш назад поне за търговията за тази седмица изкупиванията не са само в последния момент просто чакат да се посъбере пакети на дадени нива и ги кълвът ( отделно незнам дали ще го има или ще го няма изкупуването в последният ден за оправяне доходноста на фондовете ... ) Наливане на кеш по позицията има и си мисля че ще има още..... Аз като наливах съм си писал във форума ...

не е препоръка за покупко продажба на акции...
                        Business as Usual

Коментар

• ...

Коментар

• ами аз мога да инетпретирам движението тогава

Подплашени от апокалиптините "прогнози" дребни инвеститори продаваха няколко стотинте /дестките броики монбат на пазарна и блъскаха надолу. А те прогнозите съвсем небяха истина ... ама ко да се прави всеки е свободен да вярва в каквото си поиска и да си мисли че лицето Х му казва истината за да го спаси и ще го оправи...

а ето и едно мнение итерпретация на тогавашните "прогнози" става дума за цифрите ментнати от пецата

Първоначално изпратено от Dinosaur

Не, не казваш това. Ти мяташ някакви цифри без да ги обосноваваш. Върни се назад и виж колко пъти си питан - как достигна до тях, фундамента ли анализира, технически анализ ли те доведе до този извод, с вълните на Елиот ли ги сметна?... Първият ти опит беше в отговор на fxx и то нескопосано, с неверни твърдения. Е какво е това, ако не манипулация. Спомни си изразите си - "Монбат и ОЦК ще ги ръбим..." Това са ти анализите и доказателствата...
                            Бъди здрав, но на твоите години мисля, че би трябвало да се държиш по-уравновесено и с достойнство.
                            Business as Usual

Коментар

• недоволни от днешната търговия?
                              за утре ще трябва боб да хвърляме за цената - стъпката ще е доста по-голяма

Коментар

• predpolagam 4e imame razli4ni gledni to4ki ..

za men e interesno kak se interpretira ot u4astnicite dvijenieto i detailite -- moje bi malko se izrazih s ironi4no otno6enie ne na miasto - izviniavam se.

Коментар

X