If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Монбат вече са изкупили 84 хиляди акции обратно. А са зели решение за 115 хиляди. Ко ши стани след това?
Лошо ли е да се прави обратно изкупуване за да се закрепи цената?
И защо мислиш че трябва да се спира с обратното изкупуване, не може ли да си продължаваме все така тук?
Монбат вече са изкупили 84 хиляди акции обратно. А са зели решение за 115 хиляди. Ко ши стани след това?
Лошо ли е да се прави обратно изкупуване за да се закрепи цената?
И защо мислиш че трябва да се спира с обратното изкупуване, не може ли да си продължаваме все така тук?
Ти мяташ някакви цифри без да ги обосноваваш. Върни се назад и виж колко пъти си питан - как достигна до тях, фундамента ли анализира, технически анализ ли те доведе до този извод, с вълните на Елиот ли ги сметна?... Първият ти опит беше в отговор на fxx и то нескопосано, с неверни твърдения. Е какво е това, ако не манипулация. Спомни си изразите си - "Монбат и ОЦК ще ги ръбим..." Това са ти анализите и доказателствата...
Бъди здрав, но на твоите години мисля, че би трябвало да се държиш по-уравновесено и с достойнство.
Освен това гледам че някои са недоволни от това че монбата прави това което обеща???
значи Монбат си изкупува акциите и вдига цената
класика
късмет
Повтаряш се бе пич ....и ти като навремето онази група Дюран Дюран ...повтарям ви я ..за да я запомните гласеше един виц
Това ли е целта.Хората са ти написали .....1/4 от акциите, което означава че едва 25 % ...от тх са на МОНБАТ ...другите са по фондове ...какво не ти харесва ....я виж на всички останали тикери през цялата седмица се мъдри едно - ......а тука + и то голям ....
Неблагодарни все ще има.Ми казаха си хората и го правят.И други са го казали ...ама са си дали 5 години срок ....а МОНБАТ колко ?! Я се замисли......ама от манипулатори ...
а аз се чудех кой купуваше онези пакети по 10т
Явно са се свършили продавачите защото такива пакети вече не минават, а вече пълнят фондовете и Монбатя почива
освен това е очевидно че купувачите на 3/4 от оборота пълнят при по-високите цени, което няма как да се обясни само с обратното изкупуване. Отчета е по-силния фактор
леле Монбат сам си е вдигнал цената до 12 лв.
е това ли му е предмета на дейност питам аз?
Така че бъди спокоен за монбатките!Ако отново започнат да падат ще последва ново изкупуване и тн!Добър ход на менидж. който показва грижа от тяхна страна за акционерите!Нещо рядко срещано в бг!
Ами те вече са изкупили обратно за около 1 млн, а по баланс имат парични средства и еквиваленти към 30 юни за 1.8 милиона. Така че кой знае колко още едва ли ще е оправдано да интервенират.
Така че бъди спокоен за монбатките!Ако отново започнат да падат ще последва ново изкупуване и тн!Добър ход на менидж. който показва грижа от тяхна страна за акционерите!Нещо рядко срещано в бг!
Ами те вече са изкупили обратно за около 1 млн, а по баланс имат парични средства и еквиваленти към 30 юни за 1.8 милиона. Така че кой знае колко още едва ли ще е оправдано да интервенират.
Коментар