IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пеца, и аз чакам да ми отговориш какво залагаш за прогнозата ти за петрола. Ама не - ти отговаряш само, когато имаш отговор. А сега като си гол като пушка - нямаш. Какво да заложиш - мизерната си заплата от EBF. А може би си и плащаш, за да ти дават трибуна?

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakon
      са разбра ли какъв моя извод
      тя влезе за да води ебат с тебе
      Тъй-тъй,да видим само накрая кой кого? ;-)
      Аз обичам да подхващам нещата така,отдалече и полека лека да стягам примката докато накрая няма мърдане и шаване.Госпожата със всяка своя написана дума затяга примката,което пък напълно оправдава и моите очаквания.
      Изтриха ми поста в който утре я каня да направи коментар в ефир в предаването ми.Е за това ми изтриха поста,че съм си правил реклама :-) Смех,смЕх баце,смех..
      Имам и няколко въпроса които искам да и задам.И ако тя неможе,ще се радвам да ги задам на някой от УС който така бързо се събира да взима нЕкои решения.
      Ще чакам да ми отговори.В противен случай лафчетата за прозрачен мениджмънт и милеене за инвеститорите си остават поредния ШИТ !

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakon
        са разбра ли какъв моя извод
        тя влезе за да води ебат с тебе
        Тъй-тъй,да видим само накрая кой кого? ;-)
        Аз обичам да подхващам нещата така,отдалече и полека лека да стягам примката докато накрая няма мърдане и шаване.Госпожата със всяка своя написана дума затяга примката,което пък напълно оправдава и моите очаквания.
        Изтриха ми поста в който утре я каня да направи коментар в ефир в предаването ми.Е за това ми изтриха поста,че съм си правил реклама :-) Смех,смЕх баце,смех..
        Имам и няколко въпроса които искам да и задам.И ако тя неможе,ще се радвам да ги задам на някой от УС който така бързо се събира да взима нЕкои решения.
        Ще чакам да ми отговори.В противен случай лафчетата за прозрачен мениджмънт и милеене за инвеститорите си остават поредния ШИТ !

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
          Няма да падне утре под 10 ...надавай ...се ....за какво е това обратно изкпуване според тебе ....пък и други частни и институционални инвеститори .....тука пазаруват яко ....само ти и форекса си чакате ......7 те лева ..мизерни ! Но дори и двамата да земете да продавате "с ваште виртуални 5 милки" - справка назад ..по темите ...пак срещу вяттъра ще сте ! Тъпаци ...жалки манипулатори.
          Кобиии,Коби за съжаление не си прав!Ще падаме и нема кой да ни спре!?Утре ще бъде леж!А това обратно изкуп. си беше такъв автогол, че немам думи!
          自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
            Няма да падне утре под 10 ...надавай ...се ....за какво е това обратно изкпуване според тебе ....пък и други частни и институционални инвеститори .....тука пазаруват яко ....само ти и форекса си чакате ......7 те лева ..мизерни ! Но дори и двамата да земете да продавате "с ваште виртуални 5 милки" - справка назад ..по темите ...пак срещу вяттъра ще сте ! Тъпаци ...жалки манипулатори.
            Кобиии,Коби за съжаление не си прав!Ще падаме и нема кой да ни спре!?Утре ще бъде леж!А това обратно изкуп. си беше такъв автогол, че немам думи!
            自由西藏

Коментар

• Спокойно координатите ти се записват ....ден след ..трябва да се углеждаш .....

Коментар

• Спокойно координатите ти се записват ....ден след ..трябва да се углеждаш .....

Коментар

• ...

kobos4e tova 4e mi pojelavash ozna4ava 4e bezsilen

Коментар

• ...

kobos4e tova 4e mi pojelavash ozna4ava 4e bezsilen

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                      апокалиптосите да духат таратора! ;-))
                      За сега таратора го духат ъпърите и то от година насам! :lol:
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                        За сега таратора го духат ъпърите и то от година насам! :lol:
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Това е едно от водещите компании на БФБ

и стига сте търсили под вола теле,

а и с навлизането на електромобилите в близко бедеще,

Монбатя ще е още по-актуален, така че.................,

Коментар

• Това е едно от водещите компании на БФБ

и стига сте търсили под вола теле,

а и с навлизането на електромобилите в близко бедеще,

Монбатя ще е още по-актуален, така че.................,

Коментар

• Много убедителен разкървавен ....дракон ......през .....

Коментар

• Много убедителен разкървавен ....дракон ......през .....

Коментар

Working...
                                X