IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...

са разбра ли какъв моя извод
    тя влезе за да води ебат с тебе

Коментар

• ...

са разбра ли какъв моя извод
      тя влезе за да води ебат с тебе

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakon
        спокойно аз сум философ и никога не говоря за нещата абсолютно
        а принципно
        И не какъв да е философ, а силно дървен философ. Не може да ти се отрече.

Коментар

• Re: ...

а принципно
          И не какъв да е философ, а силно дървен философ. Не може да ти се отрече.

Коментар

• Ma ти явно си супер нещастник ....! Държиш се неуважително с една дама ...която мениджмънта ...е избрал да е лице на компанията! Нямаш това право ...и ти пожелавам поне един да те барне от този форум ..и първото което ти счупи да са пръстите ти с които пишеш !

Коментар

• Ma ти явно си супер нещастник ....! Държиш се неуважително с една дама ...която мениджмънта ...е избрал да е лице на компанията! Нямаш това право ...и ти пожелавам поне един да те барне от този форум ..и първото което ти счупи да са пръстите ти с които пишеш !

Коментар

• ...

а принципно

Коментар

• ...

а принципно

Коментар

• Re: ....

Пето абе жените каквото и да си говорим са си тъпи същества.
                    Не е така... В момента в който го приемеш за абсолютна истина, просто си загубен. Вервай ми!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Re: ....

Не е така... В момента в който го приемеш за абсолютна истина, просто си загубен. Вервай ми!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ....

Г-н Караиванов,
                        както казах обръщението ми не е към Вас, поради което не смятам, че трябва да се намесвате в кореспонденция, която не е към Вас.
                        Относно казаното по-горе от Вас - не трябва да си мислите в никакъв случай, че представлявате фактор, който може да всява смут.
                        И не си мислете, че имам намерение да водя словесен дебат с Вас, това не е основата цел, за която влизам във форума. Надценявате се, като смятате, че имам намерение да дебатирам с Вас.
                        За разлика от Вас аз не тичам да пиша във форума, какво вие ми предлагете по телефона.
                        Най-учтиво ми моля, да престанете да отговаряте на постове, които не са адресирани към Вас.
                        Първо ти влезе точно за да водиш словесен дебат с него(въпреки 4е в този форум
                        няма дебат,а има ебат).
                        Второ вскеи може да всява смут във форума,та нали затова е създаден.
                        Трето ти си тази която се надценява след като смяташ,4е някой изобщото
                        те слуша.
                        Четвърто не е нужно да си тооолкова официална.

Коментар

• ....

Г-н Караиванов,
                          както казах обръщението ми не е към Вас, поради което не смятам, че трябва да се намесвате в кореспонденция, която не е към Вас.
                          Относно казаното по-горе от Вас - не трябва да си мислите в никакъв случай, че представлявате фактор, който може да всява смут.
                          И не си мислете, че имам намерение да водя словесен дебат с Вас, това не е основата цел, за която влизам във форума. Надценявате се, като смятате, че имам намерение да дебатирам с Вас.
                          За разлика от Вас аз не тичам да пиша във форума, какво вие ми предлагете по телефона.
                          Най-учтиво ми моля, да престанете да отговаряте на постове, които не са адресирани към Вас.
                          Първо ти влезе точно за да водиш словесен дебат с него(въпреки 4е в този форум
                          няма дебат,а има ебат).
                          Второ вскеи може да всява смут във форума,та нали затова е създаден.
                          Трето ти си тази която се надценява след като смяташ,4е някой изобщото
                          те слуша.
                          Четвърто не е нужно да си тооолкова официална.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Първоначално изпратено от заядливецът
                            и тогава вече ще ти стигнат стотинките да си купиш една акция и да мирясаш, така ли аналЛизаторе?
                            много и се облизваш на тази акция, ей, стана за смях на целия форум
                            Нали знаеш кой се смее най добре ;-)
                            Може би който всеки ден се налапва с ХХХ акции на Е...., това ли ти се иска да кажеш, търгаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Първоначално изпратено от заядливецът
                              и тогава вече ще ти стигнат стотинките да си купиш една акция и да мирясаш, така ли аналЛизаторе?
                              много и се облизваш на тази акция, ей, стана за смях на целия форум
                              Нали знаеш кой се смее най добре ;-)
                              Може би който всеки ден се налапва с ХХХ акции на Е...., това ли ти се иска да кажеш, търгаш?

Коментар

• Няма да падне утре под 10 ...надавай ...се ....за какво е това обратно изкпуване според тебе ....пък и други частни и институционални инвеститори .....тука пазаруват яко ....само ти и форекса си чакате ......7 те лева ..мизерни ! Но дори и двамата да земете да продавате "с ваште виртуални 5 милки" - справка назад ..по темите ...пак срещу вяттъра ще сте ! Тъпаци ...жалки манипулатори.

Коментар

Working...
                                X