If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ma ти явно си супер нещастник ....! Държиш се неуважително с една дама ...която мениджмънта ...е избрал да е лице на компанията! Нямаш това право ...и ти пожелавам поне един да те барне от този форум ..и първото което ти счупи да са пръстите ти с които пишеш !
Ma ти явно си супер нещастник ....! Държиш се неуважително с една дама ...която мениджмънта ...е избрал да е лице на компанията! Нямаш това право ...и ти пожелавам поне един да те барне от този форум ..и първото което ти счупи да са пръстите ти с които пишеш !
Г-н Караиванов,
както казах обръщението ми не е към Вас, поради което не смятам, че трябва да се намесвате в кореспонденция, която не е към Вас.
Относно казаното по-горе от Вас - не трябва да си мислите в никакъв случай, че представлявате фактор, който може да всява смут.
И не си мислете, че имам намерение да водя словесен дебат с Вас, това не е основата цел, за която влизам във форума. Надценявате се, като смятате, че имам намерение да дебатирам с Вас.
За разлика от Вас аз не тичам да пиша във форума, какво вие ми предлагете по телефона.
Най-учтиво ми моля, да престанете да отговаряте на постове, които не са адресирани към Вас.
Първо ти влезе точно за да водиш словесен дебат с него(въпреки 4е в този форум
няма дебат,а има ебат).
Второ вскеи може да всява смут във форума,та нали затова е създаден.
Трето ти си тази която се надценява след като смяташ,4е някой изобщото
те слуша.
Четвърто не е нужно да си тооолкова официална.
Пето абе жените каквото и да си говорим са си тъпи същества.
Г-н Караиванов,
както казах обръщението ми не е към Вас, поради което не смятам, че трябва да се намесвате в кореспонденция, която не е към Вас.
Относно казаното по-горе от Вас - не трябва да си мислите в никакъв случай, че представлявате фактор, който може да всява смут.
И не си мислете, че имам намерение да водя словесен дебат с Вас, това не е основата цел, за която влизам във форума. Надценявате се, като смятате, че имам намерение да дебатирам с Вас.
За разлика от Вас аз не тичам да пиша във форума, какво вие ми предлагете по телефона.
Най-учтиво ми моля, да престанете да отговаряте на постове, които не са адресирани към Вас.
Първо ти влезе точно за да водиш словесен дебат с него(въпреки 4е в този форум
няма дебат,а има ебат).
Второ вскеи може да всява смут във форума,та нали затова е създаден.
Трето ти си тази която се надценява след като смяташ,4е някой изобщото
те слуша.
Четвърто не е нужно да си тооолкова официална.
Пето абе жените каквото и да си говорим са си тъпи същества.
и тогава вече ще ти стигнат стотинките да си купиш една акция и да мирясаш, така ли аналЛизаторе?
много и се облизваш на тази акция, ей, стана за смях на целия форум
Нали знаеш кой се смее най добре ;-)
Може би който всеки ден се налапва с ХХХ акции на Е...., това ли ти се иска да кажеш, търгаш?
и тогава вече ще ти стигнат стотинките да си купиш една акция и да мирясаш, така ли аналЛизаторе?
много и се облизваш на тази акция, ей, стана за смях на целия форум
Нали знаеш кой се смее най добре ;-)
Може би който всеки ден се налапва с ХХХ акции на Е...., това ли ти се иска да кажеш, търгаш?
Няма да падне утре под 10 ...надавай ...се ....за какво е това обратно изкпуване според тебе ....пък и други частни и институционални инвеститори .....тука пазаруват яко ....само ти и форекса си чакате ......7 те лева ..мизерни ! Но дори и двамата да земете да продавате "с ваште виртуални 5 милки" - справка назад ..по темите ...пак срещу вяттъра ще сте ! Тъпаци ...жалки манипулатори.
Коментар