Следващия дивидент - догодина по това време (евентуално и ако има кинти за него), а сега накъде ??? но дано да няма плач и скърцане със зъби. Все пак за една година цената дали ще расте??, (което тайно ме съмнява), но ха дано расте, че имам акциЙ, Не е препоръка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Last edited by precakanoto; 20.07.2010, 03:31.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто - сега дивидентче - и Императорът - со същото - на моренце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто - сега дивидентче - и Императорът - со същото - на моренце.
На кой плаж ще ходи господина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто - сега дивидентче - и Императорът - со същото - на моренце.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеТака по- се вързва на числа. При 30% бих се замислил, но под 30 ... сори, риска не ме кефи. Пончо даде мотиви защо, но имам и личните си съображения.
Като бертрам и мен ме кефят 17-18%, Вие сте от гросмайсторите с 30, и над тях проценти ама де сасветни ни нас простосмъртните
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеТака по- се вързва на числа. При 30% бих се замислил, но под 30 ... сори, риска не ме кефи. Пончо даде мотиви защо, но имам и личните си съображения.Рискът да спечелиш сосно ли?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение17.75% е ако си взема на 4
20+% е ако си взема под 3.50
просто различни сценарии и е важно към каква цена са се смятали !Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеалооо пич, грешно си го написал тогава, щом не е манипулация. Дивиденти ЗА 2010 СЕ ГЛАСУВАТ НА ОСА ПРЕЗ 2011... Сам прецени дали е вярна сметката. Сега се вземат дивидентите от 2009....не си в час според мен. Очкавам да ни покажеш вярната сметка, като си провериш нещата. Да видим кои дивиденти са повече
специално за Vola.X уточняваме:
получените до сега дивиденти са за предхождащите ги години
привилигировани:
2007г - 0.40лв
2008г - 0.75лв
2009г - 0.75лв
2010г - 0.75лв
и обикновенните:
2007г - 1лв
2008г - 0лв
2009г - 0лв
2010г - 1.50лв
а и разлика от 0.15лв имало в полза на привилигированите
така добре ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеЕдин път я смяташ 17. Друг път 20. И вашта спекулантската не е лесна ....Не е препоръка
20+% е ако си взема под 3.50
просто различни сценарии и е важно към каква цена са се смятали !това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене по всички . тука имам 3К, но имам мераци да се 'прецакам' с още 20
20% доходност пък нека ми е злеРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеТрябваше да се "ник"неш като "20К". Във всички позиции си с 20 К и нагоре.
20% доходност пък нека ми е злетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеАлоооооо, ква манипулация бе пич !
Писал съм за раздадените дивиденти - последния раздаден е на 13 юли 2010г за притежатели на акции до 2 юни /по памет/Last edited by Vola.X; 15.07.2010, 14:19.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениец ц ц бе много съм се минал май с привилегированите .. обаче съм тъп и упорит и искам ако мога да се мина с още 20Кбр на 3-3,50Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар