IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
    И цялата тази дискусия я заформихте след продажбата на "пакет" от 111 акции. Тези пари стигат за хубав банкет, ама какви Германии, какви БФБ - та бе хора!
    +++
    Импето като си плати таксите, данъците по дакса т.н. няма да има за плис-плис.. Дано Нушето пу подшушне да освободи някой елмаз ))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
      И цялата тази дискусия я заформихте след продажбата на "пакет" от 111 акции. Тези пари стигат за хубав банкет, ама какви Германии, какви БФБ - та бе хора!
      ...пореден пакет от.

Ако съм участвал в дискусията, това е защото в момента в платформата имам необикновено висок процент сухо, което дебне в засада къде да се изсипе.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И цялата тази дискусия я заформихте след продажбата на "пакет" от 111 акции. Тези пари стигат за хубав банкет, ама какви Германии, какви БФБ - та бе хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          това имам предвид - когато те спадат и ние спадаме, знаеш вече. Е, къде е по-евтиното - там където ще спадат от върха или там където ще спадат под дъното !?!?! И защо да си изгаряш кеша в падащите им ножове, сам казваш, че там идва продънваницата! тук ако има продънваница, поне ножовете ще падат от по-ниско и няма да режат така болезнено. Е кирето е изключение - него и да го режат на парчета, пак ще мрънка, че на бфб е кофти, но хартиения портфейл му е из цялото бфб ))
          Да, ама ако Германия падне с 20%, ще купувам акции на ного по-могъщи компании, дето ще ми носят доходност само от дивидент, по-висока от доходността на почти всички наши компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            На върха, ама няма да е дълго на върха. Тука закъде да се продънваме?
            това имам предвид - когато те спадат и ние спадаме, знаеш вече. Е, къде е по-евтиното - там където ще спадат от върха или там където ще спадат под дъното !?!?! И защо да си изгаряш кеша в падащите им ножове, сам казваш, че там идва продънваницата! тук ако има продънваница, поне ножовете ще падат от по-ниско и няма да режат така болезнено. Е кирето е изключение - него и да го режат на парчета, пак ще мрънка, че на бфб е кофти, но хартиения портфейл му е из цялото бфб ))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

Импе там индекса е от върха, тука е от дъното, къде ще е по-голямата промоция според теб, при продънваницата!??)))
              На върха, ама няма да е дълго на върха. Тука закъде да се продънваме?

Коментар

Май както става продънваница навън - ще пазарувам в Германия и Щатите - че там може да стане баси промоцията. За моментът ще стоя в сухото - докато се пообистрят нещата.
                Импе там индекса е от върха, тука е от дъното, къде ще е по-голямата промоция според теб, при продънваницата!??)))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

навреме си поразпродал, Импе! Утре е оса на хес Може да хванеш последния влак))
                  Май както става продънваница навън - ще пазарувам в Германия и Щатите - че там може да стане баси промоцията. За моментът ще стоя в сухото - докато се пообистрят нещата.

Коментар

Благодаря който ми купи още един пакет Жабоци - горе-долу ги нагласих както исках, най-ного да продам още един пакет - разбира се - ще си поръчам нови привилегии.

Чакаме лихвата днес или утре - Вълков - знаем това - Жабешките господари са точни.
                    навреме си поразпродал, Импе! Утре е оса на хес Може да хванеш последния влак))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Благодаря който ми купи още един пакет Жабоци - горе-долу ги нагласих както исках, най-ного да продам още един пакет - разбира се - ще си поръчам нови привилегии.

Чакаме лихвата днес или утре - Вълков - знаем това - Жабешките господари са точни.

Коментар

• “В понеделник на 13.06 ще се извърши лихвеното плащане на облигационната емисия”, заяви изп. Директор

Коментар

• Тук скоро май ще се прехвърли някой пакет като за последно.
                          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• http://www.bloombergtv.bg/klub-inves...dosta-senchest

Коментар

Продадох ги, бе.

Ама нищо:

Ники Василев:
                              НА САЛАМ,
                              НА САЛА-А-А-АМ !!!!

За пореден път - да туширам спекулациите, загубата ми от Саламаджийницата бе под 100 лв, с умела спекула намалих я. за едни 90-тина кинта ме бъзикате години наред - това е абсурдно.
                              не те бъзикаме бе импе, то за бъзик ли е!?!? Просто казахме, че не всеки пример е удачен за стратегията бай & холд. сега са се хванали за някаква дивидента примамка, знаят че народа е пощръклял за дивиденти, но 5 кинт е ного голяма цена. Предния път пак беше 5 (предишната привилегирована емисия). Не виждат ли че пазарът се е избушил двойно оттогава??? А на всичко отгоре избушили са двойно не цената, а дивидента, (спрямо предишния път.) Остави литературата да се развива волно за фотокръжока например и загледай математиката ))) Да не говорим пък през миналите 10 г, как се чувстваха изиграни привилегированите хакционери, когато на непривилегированите раздаваха двойно повече в някои моменти. Показаха им, че Имат ли излишни кинти - предпочитат да си ги раздават по обикновените а не по привилегированите, мерси от такава привилегия))))
                              Last edited by precakanoto; 30.05.2016, 15:59.
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Който купува на - е хитроумен. Най-малкото може да ги шитне с 10% плюс с доста голяма вероятност. ако ги държи - за 5-6 години ще си земе парите от дивидентец.
                                Импе, 5-6 години е ного време, две деца могат да се отгледат дотогава))))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X