Даже и няма да го погледна, отдавна се отказах да записвам !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМоже ли линк?
За малките разходи е повече от похвално че ги публикуват. Бъфет обръща голямо внимание на това. Дори споменава за компания която е бодисала офиса само от страната на улицата към която гледа . Както и да е. Може ли линк?
не мога да разбера, новите привилегии с право на глас ли са или не - много сложни дефиниции са направили“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакви ти P&G бе Импи, не си ли чувал че от избушения синсинати не се пипа нищо, то Бургас по-голям бе Имп))))
Стой най-добре в жабока и ще спестиш грубите грешки)))
Добре е: проспект, ще го чета като имам времеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеЧета проспекта и гледам че много често се споменава някакъв автомобил дачия и финансовия лизинг за него. Не знам, някакви 20 000 лева да се споменава поне два пъти много странно ми звучи. Сякаш са купили няколко боинга на изплащане за 20 години, а не ЕДНА кола. И така ли в тази фирма имат само ЕДНА товарна кола? Е, може да е нищо особено, и е редно да се отчете, но ми направи впечатление.
И още нещо: в крайна сметка за какво ще се изразходват парите по тази емисия? И как се използваха парите по предната емисия облигации? С какво допринесоха за развитието на фирмата?
Може да не трябва да се интересувам от това, а само да ми текат дивидентите, но...
За малките разходи е повече от похвално че ги публикуват. Бъфет обръща голямо внимание на това. Дори споменава за компания която е бодисала офиса само от страната на улицата към която гледа . Както и да е. Може ли линк?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Чета проспекта и гледам че много често се споменава някакъв автомобил дачия и финансовия лизинг за него. Не знам, някакви 20 000 лева да се споменава поне два пъти много странно ми звучи. Сякаш са купили няколко боинга на изплащане за 20 години, а не ЕДНА кола. И така ли в тази фирма имат само ЕДНА товарна кола? Е, може да е нищо особено, и е редно да се отчете, но ми направи впечатление.
И още нещо: в крайна сметка за какво ще се изразходват парите по тази емисия? И как се използваха парите по предната емисия облигации? С какво допринесоха за развитието на фирмата?
Може да не трябва да се интересувам от това, а само да ми текат дивидентите, но...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАпропо - на мен ми пъкна лихвата по облизвациите: при вас пъкна ли?
Коментар
-
малко инфо от решенията на КФН:
2. Потвърждава проспект за първично публично предлагане на емисия акции, които ще бъдат издадени от „София Комерс – Заложни къщи” АД, гр. София, в резултат на увеличаване на капитала на дружеството съгласно решение на съвета на директорите на дружеството. Вписва посочената емисия акции във водения от КФН регистър по чл. 30, ал. 1, т. 3 от ЗКФН.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе аз да се нагувича с Procter & Gamble (напримерно) на 58 еврака (да речем), пък който каквото ще да разпродава.
Вълков - това бяха административни обърквации.
Стой най-добре в жабока и ще спестиш грубите грешки)))Last edited by precakanoto; 13.06.2016, 21:36.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе грабиш но ако те разпродадат после и стотинката ще ти вземат. "Стой си стойчо" ... в жабока най-добре...)))
Вълков - това бяха административни обърквации.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЖабешките господари са точни.
- ако става въпрос за времеви отрязък - да, така е.
- ако "точни" използваш като синоним на "коректни" - нека всеки сам си прецени (за справка действия и изявления последните примерно три години), не остана ли някакъв горчиво-стипчив привкус?
Не е препоръка за нищо, просто въпроси...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДокога ще дебне, ще се види на 23-ий - ако стане един Брекзит, знаеш ли колко бръже ще го наместя докъм месец след това !!! Ще грабя в Щатите, докато имам и стотинка за целта.)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОстави го да дебне, за какво бързаш, дивидентите са чак догодина. Има хора които са заварили безидейни портфейли още от масовата с всевъзможни шитове и се чудят как да се отърват ... Но Не можеш да го отървеш от чуждите хартии)))
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...пореден пакет от.
Ако съм участвал в дискусията, това е защото в момента в платформата имам необикновено висок процент сухо, което дебне в засада къде да се изсипе.)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар