IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Даже и няма да го погледна, отдавна се отказах да записвам !

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
      Може ли линк?
      За малките разходи е повече от похвално че ги публикуват. Бъфет обръща голямо внимание на това. Дори споменава за компания която е бодисала офиса само от страната на улицата към която гледа . Както и да е. Може ли линк?
      проспект
      не мога да разбера, новите привилегии с право на глас ли са или не - много сложни дефиниции са направили
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Какви ти P&G бе Импи, не си ли чувал че от избушения синсинати не се пипа нищо, то Бургас по-голям бе Имп))))
        Стой най-добре в жабока и ще спестиш грубите грешки)))
        То и Джак - най-най-най-прочутият бръм-бръм се прави в град с ЕДИН светофар, ама хората го лочат...

Добре е: проспект, ще го чета като имам време
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
          Чета проспекта и гледам че много често се споменава някакъв автомобил дачия и финансовия лизинг за него. Не знам, някакви 20 000 лева да се споменава поне два пъти много странно ми звучи. Сякаш са купили няколко боинга на изплащане за 20 години, а не ЕДНА кола. И така ли в тази фирма имат само ЕДНА товарна кола? Е, може да е нищо особено, и е редно да се отчете, но ми направи впечатление.

И още нещо: в крайна сметка за какво ще се изразходват парите по тази емисия? И как се използваха парите по предната емисия облигации? С какво допринесоха за развитието на фирмата?

Може да не трябва да се интересувам от това, а само да ми текат дивидентите, но...
          Може ли линк?
          За малките разходи е повече от похвално че ги публикуват. Бъфет обръща голямо внимание на това. Дори споменава за компания която е бодисала офиса само от страната на улицата към която гледа . Както и да е. Може ли линк?
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Чета проспекта и гледам че много често се споменава някакъв автомобил дачия и финансовия лизинг за него. Не знам, някакви 20 000 лева да се споменава поне два пъти много странно ми звучи. Сякаш са купили няколко боинга на изплащане за 20 години, а не ЕДНА кола. И така ли в тази фирма имат само ЕДНА товарна кола? Е, може да е нищо особено, и е редно да се отчете, но ми направи впечатление.

И още нещо: в крайна сметка за какво ще се изразходват парите по тази емисия? И как се използваха парите по предната емисия облигации? С какво допринесоха за развитието на фирмата?

Може да не трябва да се интересувам от това, а само да ми текат дивидентите, но...

Коментар

• публикуван е проспектът

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Апропо - на мен ми пъкна лихвата по облизвациите: при вас пъкна ли?
                Пъкна , пъкна

Коментар

• малко инфо от решенията на КФН:

2. Потвърждава проспект за първично публично предлагане на емисия акции, които ще бъдат издадени от „София Комерс – Заложни къщи” АД, гр. София, в резултат на увеличаване на капитала на дружеството съгласно решение на съвета на директорите на дружеството. Вписва посочената емисия акции във водения от КФН регистър по чл. 30, ал. 1, т. 3 от ЗКФН.

Коментар

Абе аз да се нагувича с Procter & Gamble (напримерно) на 58 еврака (да речем), пък който каквото ще да разпродава.

Вълков - това бяха административни обърквации.
                    Какви ти P&G бе Импи, не си ли чувал че от избушения синсинати не се пипа нищо, то Бургас по-голям бе Имп))))
                    Стой най-добре в жабока и ще спестиш грубите грешки)))
                    Last edited by precakanoto; 13.06.2016, 21:36.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Апропо - на мен ми пъкна лихвата по облизвациите: при вас пъкна ли?

Коментар

Ще грабиш но ако те разпродадат после и стотинката ще ти вземат. "Стой си стойчо" ... в жабока най-добре...)))
                        Абе аз да се нагувича с Procter & Gamble (напримерно) на 58 еврака (да речем), пък който каквото ще да разпродава.

Вълков - това бяха административни обърквации.

Коментар

Жабешките господари са точни.
                          Здравей, Импе. Зависи от дефиницията на "точни":
                          - ако става въпрос за времеви отрязък - да, така е.
                          - ако "точни" използваш като синоним на "коректни" - нека всеки сам си прецени (за справка действия и изявления последните примерно три години), не остана ли някакъв горчиво-стипчив привкус?
                          Не е препоръка за нищо, просто въпроси...

Коментар

Докога ще дебне, ще се види на 23-ий - ако стане един Брекзит, знаеш ли колко бръже ще го наместя докъм месец след това !!! Ще грабя в Щатите, докато имам и стотинка за целта.
                            Ще грабиш но ако те разпродадат после и стотинката ще ти вземат. "Стой си стойчо" ... в жабока най-добре...)))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Остави го да дебне, за какво бързаш, дивидентите са чак догодина. Има хора които са заварили безидейни портфейли още от масовата с всевъзможни шитове и се чудят как да се отърват ... Но Не можеш да го отървеш от чуждите хартии )))
                              Докога ще дебне, ще се види на 23-ий - ако стане един Брекзит, знаеш ли колко бръже ще го наместя докъм месец след това !!! Ще грабя в Щатите, докато имам и стотинка за целта.

Коментар

...пореден пакет от.

Ако съм участвал в дискусията, това е защото в момента в платформата имам необикновено висок процент сухо, което дебне в засада къде да се изсипе.
                                Остави го да дебне, за какво бързаш, дивидентите са чак догодина. Има хора които са заварили безидейни портфейли още от масовата с всевъзможни шитове и се чудят как да се отърват ... Но Не можеш да го отървеш от чуждите хартии )))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X