Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПродадох ги, бе.
Ама нищо:
Ники Василев:
НА САЛАМ,
НА САЛА-А-А-АМ !!!!
За пореден път - да туширам спекулациите, загубата ми от Саламаджийницата бе под 100 лв, с умела спекула намалих я. за едни 90-тина кинта ме бъзикате години наред - това е абсурдно.
Бай Ганьовския манталитет на надничане в чуждата паничка и подиграване е популярен, според мен игнор на цървулите е правилният ход.
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениене е винаги така. Ти като не си продаде меком, за да не ти стане твой проблема, ами го препрати и стана проблем на портфейла)))
Ама нищо:
Ники Василев:
НА САЛАМ,
НА САЛА-А-А-АМ !!!!
За пореден път - да туширам спекулациите, загубата ми от Саламаджийницата бе под 100 лв, с умела спекула намалих я. за едни 90-тина кинта ме бъзикате години наред - това е абсурдно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА който купува на 3,50 - просто не може да си избяга от проблема
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко някой продава под 3, проблемът си е само негов.
А който купува на 3,50 - просто не може да си избяга от проблема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко някой продава под 3, проблемът си е само негов.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение3,5 кинта е много добре според мен , за началото на лятото, не мислиш ли?! После до коледа може и под 3, хем ще може да усредниш сгодно, и ще ти се вдигне рязко дивидентната доходност)))
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХльъх: някой пъпеш пак продаде на 3.5 кинта.)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе кой е дал 12 срещу 2? Това са глупости - аз съм ного напред от Жабокът... и още ного хора, тоже.
Какво пречи да инвестирам и в чужди "папири" и в Жабоци и в други хубави наши работи? На туй му се вика: диверсификация.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпе ти да не си по стратегията на крайностите? Набучи се в чужди папири, защото били могъщи, макар да не излиза математиката с дЕвЕдЕнта!?!? А тук !? - виж му само капитализацията и сам прецени колко е могъщо. А перпспективите за растежи и печалби какви са (нали от тях се отделя за дивидент)!?!? Булсон май е прав - че за да вземат 2 стинки, играчите дават 12. Математиката е станала литература)))
Какво пречи да инвестирам и в чужди "папири" и в Жабоци и в други хубави наши работи? На туй му се вика: диверсификация.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНякои хора за да хванат лихвата може да изтърват главницата, така ми се струва на мен))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз сухото от облизвациите ще насоча основно в друга посока. Бройката акции ще си запазя като цяло... де да знам - например да речем 222 / 555 или 333 / 444 в полза на простите акции някакво такова напримерно съотношение обмислям един вид.)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
И аз сухото от облизвациите ще насоча основно в друга посока. Бройката акции ще си запазя като цяло... де да знам - например да речем 222 / 555 или 333 / 444 в полза на простите акции някакво такова напримерно съотношение обмислям един вид.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар