IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Който купува на - е хитроумен. Най-малкото може да ги шитне с 10% плюс с доста голяма вероятност. ако ги държи - за 5-6 години ще си земе парите от дивидентец.
    Импе, 5-6 години е ного време, две деца могат да се отгледат дотогава))))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Продадох ги, бе.

Ама нищо:

Ники Василев:
      НА САЛАМ,
      НА САЛА-А-А-АМ !!!!

За пореден път - да туширам спекулациите, загубата ми от Саламаджийницата бе под 100 лв, с умела спекула намалих я. за едни 90-тина кинта ме бъзикате години наред - това е абсурдно.
      Така е Импе, казвал си го много пъти.
      Бай Ганьовския манталитет на надничане в чуждата паничка и подиграване е популярен, според мен игнор на цървулите е правилният ход.
      Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        не е винаги така. Ти като не си продаде меком, за да не ти стане твой проблема, ами го препрати и стана проблем на портфейла)))
        Продадох ги, бе.

Ама нищо:

Ники Василев:
        НА САЛАМ,
        НА САЛА-А-А-АМ !!!!

За пореден път - да туширам спекулациите, загубата ми от Саламаджийницата бе под 100 лв, с умела спекула намалих я. за едни 90-тина кинта ме бъзикате години наред - това е абсурдно.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          А който купува на 3,50 - просто не може да си избяга от проблема
          Който купува на - е хитроумен. Най-малкото може да ги шитне с 10% плюс с доста голяма вероятност. ако ги държи - за 5-6 години ще си земе парите от дивидентец.

Коментар

Ако някой продава под 3, проблемът си е само негов.

А който купува на 3,50 - просто не може да си избяга от проблема

Коментар

не е винаги така. Ти като не си продаде меком, за да не ти стане твой проблема, ами го препрати и стана проблем на портфейла)))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

3,5 кинта е много добре според мен , за началото на лятото, не мислиш ли?! После до коледа може и под 3, хем ще може да усредниш сгодно, и ще ти се вдигне рязко дивидентната доходност)))

Коментар

Хльъх: някой пъпеш пак продаде на 3.5 кинта.
                  3,5 кинта е много добре според мен , за началото на лятото, не мислиш ли?! После до коледа може и под 3, хем ще може да усредниш сгодно, и ще ти се вдигне рязко дивидентната доходност)))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Че кой е дал 12 срещу 2? Това са глупости - аз съм ного напред от Жабокът... и още ного хора, тоже.

Какво пречи да инвестирам и в чужди "папири" и в Жабоци и в други хубави наши работи? На туй му се вика: диверсификация.
                    Да де толкова си напред, си дал 5 лв на картон и са ти станали 10 ама за 10 г, .... Остаря с 10 години Импе през това време, а не само литературата а и математатиката върви напред..)))) Хората в ктб получаваха повече ама и те като в меком щяха да загубят главницата))) Всъщност в меком я загубиха напълно, дори и Никиту затри там главницата, хем се беше натъкнал на бизнесемена на годината)))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Хльъх: някой пъпеш пак продаде на 3.5 кинта.

Коментар

Импе ти да не си по стратегията на крайностите? Набучи се в чужди папири, защото били могъщи, макар да не излиза математиката с дЕвЕдЕнта!?!? А тук !? - виж му само капитализацията и сам прецени колко е могъщо. А перпспективите за растежи и печалби какви са (нали от тях се отделя за дивидент)!?!? Булсон май е прав - че за да вземат 2 стинки, играчите дават 12. Математиката е станала литература )))
                        Че кой е дал 12 срещу 2? Това са глупости - аз съм ного напред от Жабокът... и още ного хора, тоже.

Какво пречи да инвестирам и в чужди "папири" и в Жабоци и в други хубави наши работи? На туй му се вика: диверсификация.

Коментар

Някои хора за да хванат лихвата може да изтърват главницата, така ми се струва на мен ))
                          хахахаха, точно, добре го каза

Коментар

И аз сухото от облизвациите ще насоча основно в друга посока. Бройката акции ще си запазя като цяло... де да знам - например да речем 222 / 555 или 333 / 444 в полза на простите акции някакво такова напримерно съотношение обмислям един вид.
                            Импе ти да не си по стратегията на крайностите? Набучи се в чужди папири, защото били могъщи, макар да не излиза математиката с дЕвЕдЕнта!?!? А тук !? - виж му само капитализацията и сам прецени колко е могъщо. А перпспективите за растежи и печалби какви са (нали от тях се отделя за дивидент)!?!? Булсон май е прав - че за да вземат 2 стинки, играчите дават 12. Математиката е станала литература )))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• И аз сухото от облизвациите ще насоча основно в друга посока. Бройката акции ще си запазя като цяло... де да знам - например да речем 222 / 555 или 333 / 444 в полза на простите акции някакво такова напримерно съотношение обмислям един вид.

Коментар

• Някои хора за да хванат лихвата може да изтърват главницата, така ми се струва на мен ))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X