IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Ми да, представи си !!! Има некои книги за които е драстично по-сигурно !!!!
    Е, значи си имаме ясновидец тук. Е, радвам се за теб че поне от това си наясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
      Защо, да не би за другите акции е сигурно каква ще е цената след 5 години?
      Ми да, представи си !!! Има некои книги за които е драстично по-сигурно !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ужасно ного права минаха изведнъж, неговото кожа.

Това също не ми се нрави - да се изпонаблъскат ного привилегии.
          Не са ного бре. Не можеш ли да смяташ !?? Наплюнчи молива и сметай - Ама си и ти един застраховател... ше ги бъде новите книги - радвай сА

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            ...защото наистина е под въпрос каква ще е "главницата" след 5 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
              То е търг,как да има активност.Най-вероятно около 803000 акции ще се запишат.Едва ли някой ще купи права,макар и по 0.1 ст. и няма да си плати акциите.
              Вече има данни и към 13:55 часа - изтъргувани са достатъчно. Императора ще хвърля капата от радост - ще има дивидент x%
              Казваме под условие x%, защото наистина е под въпрос каква ще е "главницата" след 5 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
                То е търг,как да има активност.Най-вероятно около 803000 акции ще се запишат.Едва ли някой ще купи права,макар и по 0.1 ст. и няма да си плати акциите.
                Ужасно ного права минаха изведнъж, неговото кожа.

Това също не ми се нрави - да се изпонаблъскат ного привилегии.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                  Като гледам активността до 13:34 (в history-то на investora), интереса е точно 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    И как точно ги сметна тези 3 лева.Защо не 2 или 4
                    "Ного" просто как - като ти го набият два ката - от 4 лв става 2 лв

Коментар

Злочеста участ
                      Няма страшно - ти си император все пак! Купи им всички права и ги употреби по предназначение!
                      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Дата Код К-во Цeна Сума Откл. % откл.
                        13:55:00 6SOM 1293054 0.001 1293.05 -50.00 -50.00

Коментар

• Злочеста участ

Коментар

• Като гледам активността до 13:34 (в history-то на investora), интереса е точно 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                              Що така не купувате права......излагате се ......не така!
                              Ами в моята платформа дори не излизат като емисия, проклетидаса.

Коментар

.......някой следи търговията в реално време ли? Купуват се права ли?
                                Що така не купувате права......излагате се ......не така!

Коментар

Working...
                                X