Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеЗащо, да не би за другите акции е сигурно каква ще е цената след 5 години?Има некои книги за които е драстично по-сигурно !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеЗащо, да не би за другите акции е сигурно каква ще е цената след 5 години?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеУжасно ного права минаха изведнъж, неговото кожа.
Това също не ми се нрави - да се изпонаблъскат ного привилегии.ше ги бъде новите книги - радвай сА
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение...защото наистина е под въпрос каква ще е "главницата" след 5 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеТо е търг,как да има активност.Най-вероятно около 803000 акции ще се запишат.Едва ли някой ще купи права,макар и по 0.1 ст. и няма да си плати акциите.
Казваме под условие x%, защото наистина е под въпрос каква ще е "главницата" след 5 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеТо е търг,как да има активност.Най-вероятно около 803000 акции ще се запишат.Едва ли някой ще купи права,макар и по 0.1 ст. и няма да си плати акциите.
Това също не ми се нрави - да се изпонаблъскат ного привилегии.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеКато гледам активността до 13:34 (в history-то на investora), интереса е точно 0.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ как точно ги сметна тези 3 лева.Защо не 2 или 4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗлочеста участ
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЩо така не купувате права......излагате се ......не така!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение.......някой следи търговията в реално време ли? Купуват се права ли?
Коментар
Коментар