If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А защо - неговото кожа - мислиш - че ще продам след 5 години на 3 лева?
Спекулира на базата на миналото движение + някакво допускане. Реално както и 3 лв, така може и 5+ лв да е конверсия към обикновените след 5 години. Шансът е 50/50, колко е вероятността за 5+ или 3, там вече всеки има лични виждания.
Ами ако е 10 лв? Става 24+%
Впрочем наистина аз разбирам повече от инженерни науки (и засега работодателя ми доста добре оценява капацитета ми - предоволен съм), а инвеститрането ми е хоби - като малък гледах града на капитала и сега един вид сбъдната детска мечта
Не днес, на 02.08.2016 год. ще се види колко кинта има в сметката на новата емисия. Тогава ще се разбере колко са и новите акции. Дали ще се запишат минималните 200 000?! Аз мисля, че отговорът е ДА. Не знам дали ще са много повече от 200 000...ами ще видим.Днес ще имаме някаква индикация дали интереса е повече.
Написал си е в ника, че е новак, момчето. Така че колко му трябва за да ви прави компания на балонерската емисионна?
Тук може да си позволя да рискувам, но само когато дивидента е най-малко 25% от главницата. Знаем, че главницата е плаваща, а сaмо дивидента е фиксиран на 50-60 стинки, следователно тези 25% се получават главница от най-много 2,50 кинта
Не е препоръка към балонизация
То всеки може да се напише "новак", ама това не означава, че нищо не разбира.
А ти с твоето ниво на риск, никога няма да имаш читава доходност. 25% дивидент му се приискало - то и аз скоро сънувах нещо такова, ама на сутринта установих че само краката ми са били отгънати.
Кажи ми друга компания, даваща по 12% дивидент.... то и наполовината се сещам за само около например ЕДНА !!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Написал си е в ника, че е новак, момчето. Така че колко му трябва за да ви прави компания на балонерската емисионна?
Тук може да си позволя да рискувам, но само когато дивидента е най-малко 25% от главницата. Знаем, че главницата е плаваща, а сaмо дивидента е фиксиран на 50-60 стинки, следователно тези 25% се получават главница от най-много 2,50 кинта
Не е препоръка към балонизация
Корекция: Засега заявеният интерес към акциите на София Комерс не носи успех
Грешни изчисления поради особеност в броя издадени права доведоха до объркването в статията ни от вчера
По разплащателните сметки има 107 хил.лв. (към 31.03.2016)... вероятно по-скоро визираш кешовите наличности ?
Аз лично винаги съм малко скептичен като видя твърде много пари на каса в даден отчет, но в случая предвид естеството на бизнеса да кажем е логично да има доста пари в брой в дружеството.
Въпроса ми по-скоро беше, могат ли да "дръпнат" толкова пари в брой от заложните къщи, без да нарушат нормалната си търговска дейност...
Коментар