Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеУтре да очакваме ли да пъкнат паричките от облигациите + лихвата
Утре е матуритетът, гледам лихвата в платформата ми още не се е изпълнила до 6 кинта на облизвация. Ако утре ги преведат, сигурно ще пъкнат до ден-два. Ще видимМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеЩе застана долу вдясно кат искат да сипват ще взема още малко на гия нива при редовна дивидентна като нищо ще докарвам между 7 и 10% предвид Пецификата в бг тоя бизнес скоро няма да умре....напротивМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Теоретично погледнато - ако една компания работи добре и максимално ефективно, и е на добро ниво на ефективността спрямо други компании, които може да са обект на инвестиционен интерес, няма значение дали се разпределят дивиденти или те остават в бизнеса, за да го разширят поне при настоящата ефективност.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
Императоре, не те ли притеснява факта, че всичко изкарано като печалба заминава за дивиденти и плащания по облигациите? Нищо не остава за продобивания и развитие на фирмата. Отгоре на всичко и нямат никакви буфери в случай на падане на печалбата и по-трудни времена.
Гледам днес - пак някакви сделки на абсурдно ниски нива, макар с мижави обеми. Подплаши се някой ли - и защо?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...сега погледнах: има си отчет за деветмесечието и в него нищо обезпокоително няма. Приходи и печалба намаляват, но недрастически - печалбата пак си е над 1 КБ или половин лев на акция. Пак ще посъветвам Жабешките господари - че удачно е да раздават ежегодно по едни около например 28 ст дивидент на акция, зад а осигурят стабилността на.
Парички за изплащане на облизвациите (които са останали неизкупени) достатъчно има.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...сега погледнах: има си отчет за деветмесечието и в него нищо обезпокоително няма. Приходи и печалба намаляват, но недрастически - печалбата пак си е над 1 КБ или половин лев на акция. Пак ще посъветвам Жабешките господари - че удачно е да раздават ежегодно по едни около например 28 ст дивидент на акция, зад а осигурят стабилността на.
Парички за изплащане на облизвациите (които са останали неизкупени) достатъчно има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Така и неразбрах обаче защо таз артия така мощно се сгъна?
Никога не съм я харесвал, ама и 60-70% спад ей така. Все трябва да има някаква причина. Знае ли е некой?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
от кога си в този бизнес, че и да съветваш няколко пъти подред?Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
ама вие двамата с импето много се ядете - гледам и в други теми..
по спокойно бе пичове.. Така и неразбрах обаче защо таз артия така мощно се сгъна?
Никога не съм я харесвал, ама и 60-70% спад ей така. Все трябва да има някаква причина. Знае ли е некой?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар