IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• " В същото време от днес (27 декември) ИП Юг Маркет АД ще стане маркет-мейкър по емисията обикновени акции на София Комерс – Заложни къщи АД, като ще поддържа максимален спред между офертата си купува и продава от 5%. Минималната стойност на всяка от поръчките в момента на въвеждането й е 2 500 лв. Срокът на маркет-мейкърския договор е една година.

София Комерс – Заложни къщи АД отчете 6,26% спад на нетната печалба на годишна база до 1,09 млн. лв. за деветмесечието на 2016 г. Нетните приходи от продажби намаляха с 4,87% на годишна база до 3,83 млн. лв. за деветмесечието на 2016 г."

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ozitar-230953/

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

защо да е суяк каквото и да значи това????
      Ти би ли продавал твоите Трейдингчета по 1.48 лева? Ето затова е такова.

КС_3011: ха-ха-ха-ха-ха - аз мислех, че е кръстоска между пуяк и съселка, ама може ти да си прав.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пишете по темата, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Предполагам, че това трябва да е братовчеда на пуяка

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Някой суяк. Направо се изкушавам да си зема още.

Коментар

НЯКОЙ СЪМНЯВА СЕ ОЩЕ В ПОЧТЕНСТВОТО ЛИ НА ГОСПОДИН ЗЛАТЕН ЖАБОК?
              ти сериозно ли...???

Коментар

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
                Някой колега има ли инфо кой продава обикновенни?
                Благодаря предварително.
                Някой суяк. Направо се изкушавам да си зема още.

Коментар

• Някой колега има ли инфо кой продава обикновенни?
                  Благодаря предварително.
                  Last edited by dao.dy.dzin; 13.12.2016, 20:02.
                  Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Цап-царап: още едно пакетченце Нови Жабоци

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Импе отървали в смисъл сега да има дивидент и за обикновените
                      Така е. И аз имах планове в какво да вкарам, ама тия пазари, дето скочиха, засега провалят ми ги.

Коментар

• Гледам и моята сметка заредена с парите от облигациите. Сега почва голямото мислене в какво да ги вкарам

Коментар

Хльъх - отървали - мене ме е яд, че емисията не бе поне осемгодишна
                          Импе отървали в смисъл сега да има дивидент и за обикновените

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

О да, хем се отървахме, хем напълнихме сосно джобчетата
                            Хльъх - отървали - мене ме е яд, че емисията не бе поне осемгодишна

Коментар

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение

Значи най-после се отървахме от този камък който ни тежеше на вратовете и точеше Жабока с 360 КБ годишно
                              О да, хем се отървахме, хем напълнихме сосно джобчетата

Коментар

При мен паричките от матуритетът вече пъкнаха.

НЯКОЙ СЪМНЯВА СЕ ОЩЕ В ПОЧТЕНСТВОТО ЛИ НА ГОСПОДИН ЗЛАТЕН ЖАБОК?
                                Значи най-после се отървахме от този камък който ни тежеше на вратовете и точеше Жабока с 360 КБ годишно
                                Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

Working...
                                X