IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Така е - ама на света - и на пазарите тоже - винаги има определен процент луди `ора. Може би някой се е уплашил, че Жабокът няма да може да снася по около 130 Б годишно дивидент по привилегированите? - това е смешно.
    По различни причини може да е продал, нужда от кеш за алтернативна инвестиция, нещо друго, направил си е калкулацията и така е решил.

Печалбата е повече от достатъчна, за да покрие плащанията по привилегиите. Ти си вътрешар, научи ли дивидент по обикновените ще има ли или да чакаме в Коледната картичка информация?
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
      странна работа... кой и защо би продал на 4.7 без да има даден дивидент о.О така не е ли 100% на минус?
      Така е - ама на света - и на пазарите тоже - винаги има определен процент луди `ора. Може би някой се е уплашил, че Жабокът няма да може да снася по около 130 Б годишно дивидент по привилегированите? - това е смешно.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
        Знам, че си им номер 1 фен, майтапче.

Много се надявах и аз на спад навън, харесал съм си дреболии, но за сега на БФБ е по - добре, не само от към дивидентна доходност.
        Хъх - все още навън има по-секси дивидентни компании от тукашните - ако не броим бай Жабок.

Иначе аз сигурен, че спекулантите рано или късно ще намерят начин да ударят пазарите - мене ми стига спад на слузестите компании (вярвам ще има, ако слузта падне под 40 кинта), щото искам основно там да се напапам.

Коментар

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха - да, бе: и каква хубост навън ще ми носи по над 11% дивидентна доходност? Аз искам още да си купувам, ти казваш, че продавам... даже с тая цена се изкушавам да си продам облизвациите предварително, та да си купя акции - защото после 4.70 трудно достижима цена ще е - ного хора парите от облизвациите ще вземат в акции да ги нагрухтят.

Да не говорим, че пазарите навън, проклетидаса, нагоре тръгнаха, само падащите цени на слузта дават надежда.
          Знам, че си им номер 1 фен, майтапче.

Много се надявах и аз на спад навън, харесал съм си дреболии, но за сега на БФБ е по - добре, не само от към дивидентна доходност.

Коментар

• странна работа... кой и защо би продал на 4.7 без да има даден дивидент о.О така не е ли 100% на минус?

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
              Упорито се продават 6SOP на 4.70, веднага щом излезе желаещ бива изпълнена поръчката.

Импе, да не напускаш Жабоците и да купуваш Даймлер или някоя друга хубост навън?
              Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха - да, бе: и каква хубост навън ще ми носи по над 11% дивидентна доходност? Аз искам още да си купувам, ти казваш, че продавам... даже с тая цена се изкушавам да си продам облизвациите предварително, та да си купя акции - защото после 4.70 трудно достижима цена ще е - ного хора парите от облизвациите ще вземат в акции да ги нагрухтят.

Да не говорим, че пазарите навън, проклетидаса, нагоре тръгнаха, само падащите цени на слузта дават надежда.

Коментар

• Упорито се продават 6SOP на 4.70, веднага щом излезе желаещ бива изпълнена поръчката.

Импе, да не напускаш Жабоците и да купуваш Даймлер или някоя друга хубост навън?

Коментар

Е: гласувахме матуритетът, облизвационерите ще си получат сухичкото (главница + последна лихвица) на 13-ий другият месец.
                  Екстра

Коментар

• Е: гласувахме матуритетът, облизвационерите ще си получат сухичкото (главница + последна лихвица) на 13-ий другият месец.

Коментар

• Днес някой ще идва ли на финалното сборище на облизвационерите - или сам ще си правя такова?

Коментар

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
                        Няма я .
                        Коментари за отчета? Виждам че Юг Маркет и фонд на Елана са купували привилегии. Иначе както каза импето е възможно да чукнем 1.5 КБ печалба за тази година.
                        Toва в Македония е старо .
                        Не забравяй ,че в края на годината трябва да се платят облигациите.
                        Текущите пасиви са намалели с 1 млн, но все още са над 1,5 КБ - т.е. може и да няма печалба.
                        Все пак не знам как ще я осчетоводят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                          инвазията в македония ще я видиш ли в отчета
                          Няма я .
                          Коментари за отчета? Виждам че Юг Маркет и фонд на Елана са купували привилегии. Иначе както каза импето е възможно да чукнем 1.5 КБ печалба за тази година.
                          Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
                            Колегата Кацов вероятно не е запознат с политиката на дружеството и не знае че малко неща се вадят на показ , което обяснява 'празнотата' в офисите на жабока.
                            инвазията в македония ще я видиш ли в отчета
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Всъщност това бе една от най-малко обезценилите се акции през Осма-Девета.... то и нямаше как акция, плащаща 75 стинки дивидент, да падне до 1.18....
                              Колегата Кацов вероятно не е запознат с политиката на дружеството и не знае че малко неща се вадят на показ , което обяснява 'празнотата' в офисите на жабока.
                              Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                                Много си права 2009 год да уточня времето когато е била около 3+ лв..След това е започнала да се покачва и так. На да припомням ли, че след 2008 год. всички се сринаха като от небето и не бяха само те дето се обезцениха. Нека си спомним Хима, ПИБ, Зрънчо и други значителни компании.Да не изброяваме и други.
                                Всъщност това бе една от най-малко обезценилите се акции през Осма-Девета.... то и нямаше как акция, плащаща 75 стинки дивидент, да падне до 1.18....

Коментар

Working...
                                X