Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
Импе, само че проблема не е че няма кой да продаде, проблема е че и на 3,78 няма кой да купи въпреки предлагането. На по-високо пък изобщо.
Аз тук доволен останах от облигациите, добра доходност и 100% изплатена главница. Коректно. Имам бройки и от обикновените и не смятам да ги продавам, но моите очаквания за дивидента се разминават с твоите. Лев дивидент значи да изтекат 2,4мил.лв. което при сегашните нива на печалбата ми се вижда трудна работа, а и наличието на привилигировани също не е за подценяване.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ликвидност: ниска, отчасти защото никой не ще да продава. Кой луд ще продаде на 3.78 кинта акция, дето дава по лев дивидент през година?
Иначе - те да си запазят дивидентната политика - пък нека да съм крепостен.
Аз тук доволен останах от облигациите, добра доходност и 100% изплатена главница. Коректно. Имам бройки и от обикновените и не смятам да ги продавам, но моите очаквания за дивидента се разминават с твоите. Лев дивидент значи да изтекат 2,4мил.лв. което при сегашните нива на печалбата ми се вижда трудна работа, а и наличието на привилигировани също не е за подценяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеКакво им е добро на тези жабоци .Ако вкараш повече пари ставаш като крепостен , няма излизане .Ликвидност клоняща към нула .
Иначе - те да си запазят дивидентната политика - пък нека да съм крепостен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
"срамно евтини"
В такъв случай мислил ли си 100% портфейл в Златния Жабок, 12% дивидент, нито газчицата, нито мидичките ще дадат толкова?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
За мен цената на простите акции е пълен абсурд - с дивиденти по левче горе-долу през година. Впрочем и новите привилегии са срамно евтини.
В такъв случай мислил ли си 100% портфейл в Златния Жабок, 12% дивидент, нито газчицата, нито мидичките ще дадат толкова?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеРадвай се, че си правят труда да говорят. Ако не се говори ще е толкова тихо, като за "вечная им памят" на парите. След като и главницата се "смряска" (термин на импето) с едно има няма 60% то по-добре да се шуми около могъщия жабок и дано излязат положителни новини разбира се, за да се шуми повече и да живнат и парите))))Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеРадвай се, че си правят труда да говорят. Ако не се говори ще е толкова тихо, като за "вечная им памят" на парите. След като и главницата се "смряска" (термин на импето) с едно има няма 60% то по-добре да се шуми около могъщия жабок и дано излязат положителни новини разбира се, за да се шуми повече и да живнат и парите))))
Жабока е добра компания , нищо че хартията е малко дървена.Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
-
Първоначално изпратено от daodydzinШът бе. Всички знаем че парите обичат тишината. Нека си говорят.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно: Жабокът е щедър и могъщ
Всички знаем че парите обичат тишината.
Нека си говорят.Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
-
Имах малко привилегировани, след трансформацията в обикновени ги разкарах. Определено не съжалявам, вяла работа! Разбира се един сочен дивидент през 2017 би променил много настроенията за инвестиция, но сега съм на друга вълнаИнтересно маркет-мейкъра до колко ще раздвижи ситуацията?
Успех на притежаващите тази акция!
Коментар
Коментар