Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
от кога си в този бизнес, че и да съветваш няколко пъти подред?
по спокойно бе пичове.. Така и неразбрах обаче защо таз артия така мощно се сгъна?
Никога не съм я харесвал, ама и 60-70% спад ей така. Все трябва да има някаква причина. Знае ли е некой?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...сега погледнах: има си отчет за деветмесечието и в него нищо обезпокоително няма. Приходи и печалба намаляват, но недрастически - печалбата пак си е над 1 КБ или половин лев на акция. Пак ще посъветвам Жабешките господари - че удачно е да раздават ежегодно по едни около например 28 ст дивидент на акция, зад а осигурят стабилността на.
Парички за изплащане на облизвациите (които са останали неизкупени) достатъчно има.
Коментар
-
...сега погледнах: има си отчет за деветмесечието и в него нищо обезпокоително няма. Приходи и печалба намаляват, но недрастически - печалбата пак си е над 1 КБ или половин лев на акция. Пак ще посъветвам Жабешките господари - че удачно е да раздават ежегодно по едни около например 28 ст дивидент на акция, зад а осигурят стабилността на.
Парички за изплащане на облизвациите (които са останали неизкупени) достатъчно има.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениетука някой знае ли каква е причината таз артия да се срине толкова брутално за 1-2 години?
Дава дивидент, отчита некви стабилни резултати... Какво се случва??? Импе?
Сега, не мога да намеря отчет за 3 тримесечие, което НИКОГА не е хубав сигнал...
Не си ли видял отчет? Аз мисля - имаше... или бе шестмесечният ли?
JaG - защото е твърде вероятно привилегированите да скочат, щом хората си вземат парите от облизвациите - защото нозина ще решат да си купят нови привилегии, за да си имат пак 12% доходност.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
тука някой знае ли каква е причината таз артия да се срине толкова брутално за 1-2 години?
Дава дивидент, отчита некви стабилни резултати... Какво се случва??? Импе?
Сега, не мога да намеря отчет за 3 тримесечие, което НИКОГА не е хубав сигнал...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБаси - сума време опитвам да си купя едно малко пакетченце - никой не ми дава и постоянно ме надцакват.
Коментар
-
Който иска да тръгува с облигациите да побърза - утре е последния ден .
01-12-2016 - Прекратяване регистрацията на финансови инструменти
На основание чл. 37, ал. 2, т. 2 от част III Правила за допускане до търговия на Правилника за дейността на БФБ-София АД, считано от 05.12.2016 г. се прекратява регистрацията на емисия облигации, както следва:
- Емитент: София Комерс-Заложни къщи АД;
- Борсов код на емисията: 6SOB;
- ISIN код на емисията: BG2100021133;
- Основание за прекратяване: Падеж на емисията на 13.12.2016 г.;
- Последната дата за сключване на сделки с облигации от тази емисия на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на лихвено плащане и плащане на главница е 02.12.2016 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...kyshti-228696/
Ето и кой натиска на привилегированите. Но аз се възползвах и си купих на тънкоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...kyshti-228696/
Ето и кой натиска на привилегированите. Но аз се възползвах и си купих на тънкоThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
"Уважаеми господа,
На основание чл. 148б от ЗППЦК с настоящото бих желала да Ви уведомя за следната промяна в акционерния състав на Дружеството:
В резултат на сключен договор за покупко-продажба на акции „СОФИЯ КОМЕРС КРЕДИТ ГРУП“ АД, вписано в Търговския регистър с ЕИК 175302519, притежаващо 12,91 % от капитала на „СОФИЯ КОМЕРС – ЗАЛОЖНИ КЪЩИ“ АД, е прехвърлило притежавани от него акции, като към настоящия момент притежава 1,12 % от гласовете в Общото събрание и от капитала на Дружеството. Пламен Фердинанов Веселинов, притежаващ 0,29 % от капитала на Дружеството, е придобил 306 900 броя обикновени акции, като в резултат на придобиването към настоящия момент притежава 314 304 броя обикновени акции или 12,08 % от гласовете в Общото събрание и от капитала на „СОФИЯ КОМЕРС – ЗАЛОЖНИ КЪЩИ“ АД."
Има ли някъде инфо за сделката?
Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеПо различни причини може да е продал, нужда от кеш за алтернативна инвестиция, нещо друго, направил си е калкулацията и така е решил.
Печалбата е повече от достатъчна, за да покрие плащанията по привилегиите. Ти си вътрешар, научи ли дивидент по обикновените ще има ли или да чакаме в Коледната картичка информация?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар