IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
    И къде точно те стяга чепикът като не си записал и една акция?! Колко е ГОДИШНИЯТ ГАРАНТИРАН ДИВИДЕНТ?! 12%! Значи прсто плащанията ще са разделени за календарните години! Или за тази година за 5 месеца от 12%. Догодина за цялата 12% и и така до 5 тата...когато на датата когато станат обикновенни ще се плати останалата част от 12% годишните дивиденти! Не разбирам хора които спамят тук с неясна цел...или просто да се намират на работа и да дразнят.Аз съм записал и съм приел риска, който според мен не е по-голям от този в ПИБ или някоя друга компания на БФБ. Лично мнение. Като нямате какво да напишите не пишете полуистини. Дивидента е 12% годишно или 1% месечни или 7% за седем месеца или бля бля бля. Успех на всички и на теб!
    Не разбрах кое точно е полуистина
    И не знам защо на всяко гърне мерудия си.
    Обяснявах на Императора ,защото не знаеше.

Коментар

• Хубу де: ще видим.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
        "Дължимият гарантиран дивидент за годината, в която настоящата емисия е регистрирана в „Централен депозитар” АД, се определя пропорционално на оставащия брой календарни дни до изтичането на съответната година, като за начало на периода се взима датата на регистрация на емисията в ЦД."
        И къде точно те стяга чепикът като не си записал и една акция?! Колко е ГОДИШНИЯТ ГАРАНТИРАН ДИВИДЕНТ?! 12%! Значи прсто плащанията ще са разделени за календарните години! Или за тази година за 5 месеца от 12%. Догодина за цялата 12% и и така до 5 тата...когато на датата когато станат обикновенни ще се плати останалата част от 12% годишните дивиденти! Не разбирам хора които спамят тук с неясна цел...или просто да се намират на работа и да дразнят.Аз съм записал и съм приел риска, който според мен не е по-голям от този в ПИБ или някоя друга компания на БФБ. Лично мнение. Като нямате какво да напишите не пишете полуистини. Дивидента е 12% годишно или 1% месечни или 7% за седем месеца или бля бля бля. Успех на всички и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Никъде не съм видял да пише такова нещо, кожата му. Ето какво пише обаче туканка:

"Записването на 1 110 000 права на цена 5 лв. започна от 27 юни,
          размерът на дивидента е 12% годишно за всяка от следващите 5 години"

http://sofcom.bg/2016/06/28/%d1%81%d...%b0%d0%b2.html

"Дължимият гарантиран дивидент за годината, в която настоящата емисия е регистрирана в „Централен депозитар” АД, се определя пропорционално на оставащия брой календарни дни до изтичането на съответната година, като за начало на периода се взима датата на регистрация на емисията в ЦД."

Коментар

• Никъде не съм видял да пише такова нещо, кожата му. Ето какво пише обаче туканка:

"Записването на 1 110 000 права на цена 5 лв. започна от 27 юни,
            размерът на дивидента е 12% годишно за всяка от следващите 5 години"

http://sofcom.bg/2016/06/28/%d1%81%d...%b0%d0%b2.html

Коментар

Имам чувство,че не знаете какъв дивидент ви се полага догодина по новата емисия прив.акции .
              Хайде да ви кажа - около 25 ст. бруто
              Ако се разчуе, това може да доведе до брожение а на камилчетата колко им трябва да не сгромолясат харитята?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Дивидентът е гарантиран на 60 ст.

25 стотинки може да е по простите акции.
                Импе в грешка си - говоря ти какъв дивидент се полага първата година , който евентуално ще го получите през 2017 г .
                Справка - проспекта на емисията.
                По простите акции не мога да знам ще има ли догодина дивидент и колко ще е .

Коментар

Имам чувство,че не знаете какъв дивидент ви се полага догодина по новата емисия прив.акции .
                  Дивидентът е гарантиран на 60 ст.

25 стотинки може да е по простите акции.

Коментар

• Имам чувство,че не знаете какъв дивидент ви се полага догодина по новата емисия прив.акции .

Коментар

• Това - емисионнота плюс сосните дивиденти за 3 години. Почтено предложение с идеята, че по сегашните ми планове след около 3 години евентуално бих намалил пакетът си в Жабокът с около например 25%, ако пъкне сгода за нещо друго достатъчно секси.

Коментар

• Еее поне 7

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Импов,тук на каква цена би продал
                          Около 6.8 кинта например.

Коментар

• Импов,тук на каква цена би продал

Коментар

• Ами то, който е искал да си е записал от новата емисия. Сега не чакайте някаква ликвидност тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                                Ами то можеше до 02.08. Сега след като ги впишат на БФБ но с това никакво количество не вярвам да има много мераклии да продават от новите привилегировани. Доколкото се разбра от мажоритарите не са записали така, че аз лично не очаквам кой знае какво предлагане.
                                Да, неговата кожа - няма да е лесно човекът да си купи на секси или дори на прилична цена.

Коментар

Working...
                                X