Тук имам идея кой продава на емисионна без да съм правил задълбочена проверка. Мисля че мажо продава ако не директно то чрез подставено лице или след договорка с някого. Мисля, че целта е била да може да мине записването и сега след като това е факт просто ги пускат за продажба. Затова е и на емисионна цена, иначе нямам обяснение, то не че и очаквам цената да върви нагоре де, но който е записал да си му мисли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеНа 3 кинта и аз се включвам!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеОчаквам да видим и под панкар. Как искаш да ти стои цената 5 години, като погледнеш, че главницата ти е спаднала и се крепи на 4 оферти купува на средно 3, или 3 и нещо лева! За обикновените говорим. Сега че ще ви снасят дивидент - ок, ама на панкар сте калкулирали цели 3 дивидента предварително над главницата. Няма проблем, че е 3 годинин напред, но ще има проблем ако след 3 години стане нещо като - "я камилата - я камиларя"
Вендетов: радвам се, че ти е връзалоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ: минала е сделка и на Пънкар ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ какво се е променило откак ги е поръчал, че да си рече тъй?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениешсе радвам и на мене да ми пуснат на пънкарМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ: минала е сделка и на Пънкар - недоумявам, кой би записал акции, за да ги шитне на същата цена.
на мен ми показва само боря акции и цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение...пък може човекът да е преценил, че покупката му е била грешка и сега гледа да се отърве на по-малка загуба! Колко ли такива има още?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар