Първоначално изпратено от Slavi.13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Last edited by tony1975; 26.07.2017, 15:53.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеТи нали не си в "блатото"?! Кво ти пука за жабите?! Или другите "велики" мажовци от големите компании са на минимални заплати и не дерат фирмите с кремък и консултантски услуги? Много ми е интересно акционерите на големите дали са се возили в служебните яхти и джипове...или дали са ходили в отпуска-командировка за сметка а фирмите?! Ама нейсе...давай, те само сем.Ковачеви са маскари , другите и еле пък тея на ПИБ-а са херовимчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
и печалбата продължава да пада! Хвала на Импето - толкова заблудени жабоци докара в блатото ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеhttp://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062
Възнаграждения на ключов управленски персонал
Съставът на ключовия управленски персонал е оповестен в т.1.1.
През второто тримесечие на 2017 година, възнагражденията на ключовия управленски персонал на Дружеството са били в размер на 338 хил. лв. (2016 година: 165 хил. лв.)
- 2 Харесвания
Коментар
-
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062
Възнаграждения на ключов управленски персонал
Съставът на ключовия управленски персонал е оповестен в т.1.1.
През второто тримесечие на 2017 година, възнагражденията на ключовия управленски персонал на Дружеството са били в размер на 338 хил. лв. (2016 година: 165 хил. лв.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеНа мен при Варчев не ми вземат такса попечителство (за БФБ става въпрос). За дивиденти също не ми вземат такса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеНе , не си ме разбрал съвсем правилно. Инвестирам чрез посредник.Купуването на акции го правя чрез посредник но после мисля, че беше 12 лв таксата ме вписват в Централния Депозитар и ми издават електронно удостоверение, че съм акционер на конкретното дружество и т.н..Така нямам сметка в посредник и дивидента се получава по-лична сметка. Не плащаш разни такси и комисионни на посредника затова, че имаш акции в годините. Аз не съм спекулант и нямам много позиции, затова не ползвам за "съхранение" на акциите си посредник. Само за закупуване и евентуално продажба. Ползвал съм Карол и съм доволен от тях.Не е реклама.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Не , не си ме разбрал съвсем правилно. Инвестирам чрез посредник.Купуването на акции го правя чрез посредник но после мисля, че беше 12 лв таксата ме вписват в Централния Депозитар и ми издават електронно удостоверение, че съм акционер на конкретното дружество и т.н..Така нямам сметка в посредник и дивидента се получава по-лична сметка. Не плащаш разни такси и комисионни на посредника затова, че имаш акции в годините. Аз не съм спекулант и нямам много позиции, затова не ползвам за "съхранение" на акциите си посредник. Само за закупуване и евентуално продажба. Ползвал съм Карол и съм доволен от тях.Не е реклама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеАз ги получих направо по сметката от дружеството, но не ползвам посредник Нещо много тихо...нищо ново не се чува
Наистина не съм наясно с опциите за търговия без последник.
Коментар
Коментар