IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
    Ти нали не си в "блатото"?! Кво ти пука за жабите?! Или другите "велики" мажовци от големите компании са на минимални заплати и не дерат фирмите с кремък и консултантски услуги? Много ми е интересно акционерите на големите дали са се возили в служебните яхти и джипове...или дали са ходили в отпуска-командировка за сметка а фирмите?! Ама нейсе...давай, те само сем.Ковачеви са маскари , другите и еле пък тея на ПИБ-а са херовимчета.
    Здравей, не съм искал да обидя никой и аз съм бил акционер тук, но развитието на компанията не ми хареса и излязох. Точенето се увеличава. ..Семейството не е ли Вачеви(като неакционер те питам). Аз на яхта не съм се возил, но не смятам че е нормално да раздаваш близо 2/3 печалбата за бонуси и заплати. Поздрави и успех!
    Last edited by tony1975; 26.07.2017, 15:53.

Коментар

• Кофти е много с тези заплати, наистина!
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Ти нали не си в "блатото"?! Кво ти пука за жабите?! Или другите "велики" мажовци от големите компании са на минимални заплати и не дерат фирмите с кремък и консултантски услуги? Много ми е интересно акционерите на големите дали са се возили в служебните яхти и джипове...или дали са ходили в отпуска-командировка за сметка а фирмите?! Ама нейсе...давай, те само сем.Ковачеви са маскари , другите и еле пък тея на ПИБ-а са херовимчета.
        Няма лошо да вземат заплати ама да има резултат.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

и печалбата продължава да пада! Хвала на Импето - толкова заблудени жабоци докара в блатото ))

Коментар

• Импе с тия темпове на заплати няма да остане за разпределяне
            Трябва да започнеш да намаляш дела си тук с масови разпродажби на пакети
            Last edited by intint; 26.07.2017, 15:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
              http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062

Възнаграждения на ключов управленски персонал

Съставът на ключовия управленски персонал е оповестен в т.1.1.

През второто тримесечие на 2017 година, възнагражденията на ключовия управленски персонал на Дружеството са били в размер на 338 хил. лв. (2016 година: 165 хил. лв.)
              и печалбата продължава да пада! Хвала на Импето - толкова заблудени жабоци докара в блатото ))

Коментар

• http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062

Възнаграждения на ключов управленски персонал

Съставът на ключовия управленски персонал е оповестен в т.1.1.

През второто тримесечие на 2017 година, възнагражденията на ключовия управленски персонал на Дружеството са били в размер на 338 хил. лв. (2016 година: 165 хил. лв.)

Коментар

• Нали взимат 5%, + такса попечителство - стига толкова де, от 10 г едва живнахме за последната половин година и дайте да ги грабим)))))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                    На мен при Варчев не ми вземат такса попечителство (за БФБ става въпрос). За дивиденти също не ми вземат такса.
                    Само за това не са се сетили - да взимат такса за дивидентите ...

Коментар

• На мен при Варчев не ми вземат такса попечителство (за БФБ става въпрос). За дивиденти също не ми вземат такса.

Коментар

• Ами аз имам малко позиции но с повечко акции. Не съм спекулант и нямам под 1000 бройки. Така , че си заслужава. Даже единият от брокерите като му обясних, че няма да продавам до няколко години/поне тук/ ми каза, че няма смисъл да ме "обгрижват".

Коментар

Не , не си ме разбрал съвсем правилно. Инвестирам чрез посредник.Купуването на акции го правя чрез посредник но после мисля, че беше 12 лв таксата ме вписват в Централния Депозитар и ми издават електронно удостоверение, че съм акционер на конкретното дружество и т.н..Така нямам сметка в посредник и дивидента се получава по-лична сметка. Не плащаш разни такси и комисионни на посредника затова, че имаш акции в годините. Аз не съм спекулант и нямам много позиции, затова не ползвам за "съхранение" на акциите си посредник. Само за закупуване и евентуално продажба. Ползвал съм Карол и съм доволен от тях.Не е реклама.
                          е тая схема не излиза ли по-скъпо, тия 12 лв ще си заслужават ако имаш много акциии и няма да е разумно да плащаш таксата за попечителство на посредника всеки месец
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Не , не си ме разбрал съвсем правилно. Инвестирам чрез посредник.Купуването на акции го правя чрез посредник но после мисля, че беше 12 лв таксата ме вписват в Централния Депозитар и ми издават електронно удостоверение, че съм акционер на конкретното дружество и т.н..Така нямам сметка в посредник и дивидента се получава по-лична сметка. Не плащаш разни такси и комисионни на посредника затова, че имаш акции в годините. Аз не съм спекулант и нямам много позиции, затова не ползвам за "съхранение" на акциите си посредник. Само за закупуване и евентуално продажба. Ползвал съм Карол и съм доволен от тях.Не е реклама.

Коментар

Аз ги получих направо по сметката от дружеството, но не ползвам посредник Нещо много тихо...нищо ново не се чува
                              Извинявай за питането (сигурено не е за тази конкретна тема), ама как точно инвестираш без посредник ?
                              Наистина не съм наясно с опциите за търговия без последник.

Коментар

• Аз ги получих направо по сметката от дружеството, но не ползвам посредник Нещо много тихо...нищо ново не се чува

Коментар

Working...
                                X