Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...Пазарът си давал оценката - за същия пазар ли говорим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
да бе тихо стояло, не би срам събрало!
обръщам внимание, че всичките оферти купува, за тази безценна компания са на стойност 6-7хил.лв. общо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми ето: днес - и двете емисии - пьяу: нагоре.
обръщам внимание, че всичките оферти купува, за тази безценна компания са на стойност 6-7хил.лв. общо!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3229005[/ATTACH]Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Тони - момиченцето има диплома не само от Великотърновския. Пазарът си давал оценката - за същия пазар ли говорим, дето навремето оценяваше Холдинг Пътища или Мостострой на не помня колко хиляди лева за всяка акция? Да - бизнесът има известен спад заради конкуренцията в нишата с кредитирането, но няма да умре, а сега-засега - вярвам и занапред - компанията си е достатъчно стабилна, за да дава на акционерите добра доходност.
От 11 години ги слушам тия, дето ги говориш - с различни вариации, докато вие мърморехте, аз си прибирах тлъстите дивиденти и ще продължа да го правя и занапред... защото както казах - и знаете всички - 11 години компанията не спира да плаща !!! Да - не се получава закупуването на конкурентни вериги - но защо това трябва да се случва на всяка цена? Или - като се набира капитал - дайте да се инвестира в разширяване на бизнеса на цена, дето ще иска 20-30 години за избиване на инвестицията? Същото го слушахме за облигациите - ама докато едни критикуваха, други взехме 36% лихва за три години.
Нямам намерение да се извинявам никому - и аз съм правил недобри инвестиции, защото съм послушал някого, но не съм искал извинения - щото никой не ми е опрял револвер в тимберицата, за да ме застави да си купя акцията Х. Всеки си решава.
За мен в момента Привилегированите Жабоци са най-добрата за купуване акция на БФБ - с 60 стинки дивидент при тая цена... или може би твърдите, че Жабокът няма да може да плаща 120 Б дивидент?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"Защото компанията е стабилна и снася кат` тако`а сосни дивиденти откак въобще е публична - около например 11 години вече.
Има ли по-дивидентно сгодна компания на БФБ?
НЕ: няма по дивидентно сгодна компания на.
За мен буди недоумение всеки инвеститор-дивидентаджия, кейто няма някоя и друга жаба в портфейлчето си."
Ако позволиш да ти отговоря тук Импе.
За стабилната компания мисля дори да не ти отговарям а да ти пусна 5годишна графика:
Да за мен има много по-дивидентно сгодни компании, защото раздаването на дивидент, а останалото от печалбата разкъсано между мажовците не ми е никак сгодно! Какво значение има получения дивидент, ако бизнеса не се развива, умира и виж по-горе цената на главницата(моето участие).
Един път излъгаха пазара с емисия привилегированите, ама втория път едвам минах бариерата и то като клъвнаха Юга и Елана. Мисля че в случая няма значение какво казвам аз или ти - пазара си дава оценката!
Сумата и пъти набират капитал и все чакаме великото развитие и международни пазари, а те нещата все по-зле и по-зле!
Сложиха там някакво момиченце завършила финанси в "меката на финансите" елитния Великотърновски университет, дето имам приятели взели счетоводството, само защото са си купили учебника на изпитващия... и чакаме тук някакви велики неща, ама не идват. А те папат с тати и бати и хвърлят прах в очите на акционерите, но участието им поевтинява ли и поевтинява и то във времена когато борсата лети, че и прасетата взеха да летят!
Успех!
п.п. така де, ако Импето е напред с една златна брошка, поне да не увлича други нови на БФБ. Скубели били хъхряци - нъцки! Скубят си акционерите бетер хъхряци, но някои така расистки се успокояват
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Защото компанията е стабилна и снася кат` тако`а сосни дивиденти откак въобще е публична - около например 11 години вече.
Има ли по-дивидентно сгодна компания на БФБ?
НЕ: няма по дивидентно сгодна компания на.
За мен буди недоумение всеки инвеститор-дивидентаджия, кейто няма някоя и друга жаба в портфейлчето си."
Ако позволиш да ти отговоря тук Импе.
За стабилната компания мисля дори да не ти отговарям а да ти пусна 5годишна графика:
Да за мен има много по-дивидентно сгодни компании, защото раздаването на дивидент, а останалото от печалбата разкъсано между мажовците не ми е никак сгодно! Какво значение има получения дивидент, ако бизнеса не се развива, умира и виж по-горе цената на главницата(моето участие).
Един път излъгаха пазара с емисия привилегированите, ама втория път едвам минах бариерата и то като клъвнаха Юга и Елана. Мисля че в случая няма значение какво казвам аз или ти - пазара си дава оценката!
Сумата и пъти набират капитал и все чакаме великото развитие и международни пазари, а те нещата все по-зле и по-зле!
Сложиха там някакво момиченце завършила финанси в "меката на финансите" елитния Великотърновски университет, дето имам приятели взели счетоводството, само защото са си купили учебника на изпитващия... и чакаме тук някакви велики неща, ама не идват. А те папат с тати и бати и хвърлят прах в очите на акционерите, но участието им поевтинява ли и поевтинява и то във времена когато борсата лети, че и прасетата взеха да летят!
Успех!
п.п. така де, ако Импето е напред с една златна брошка, поне да не увлича други нови на БФБ. Скубели били хъхряци - нъцки! Скубят си акционерите бетер хъхряци, но някои така расистки се успокояватLast edited by tony1975; 16.08.2017, 18:42.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
...да поочешат собствената си компания...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕх, че си гадател Импе!? Но не си прав в случая, Теслите ще останат така или иначе по книгите ако ги няма, а от жабока какво ще остане !?!? Мен ме съмнява, че ако така я карат по инерция с постоянно увеличение на заплатите в степен на времето ... незнам какво ще остане за деведент след 2-3 г, а камо ли за 10? Все повече хора видно споделят разочарованието си от развитието при жабешките отчети, а като упорстваш и то с неудачни сравнения, само затвърждаваш пристрастието си и желанието да спреш негативната вълна, но забележи, че от тебе зависи почти никак спрямо тежестта на цифрите в отчета, нале )))))
Докато Мъск очеса Теслата, докато тя е на загуби - и досега акционерите са получили от нея само по един голь банан.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Според мен след 100 години за теслата ще се говорят същите неща, както за модел "Т" на Форд. Най-вероятно ще влезне и доста учебници.
То навремето и измислителят на дънките е мислел, че е фанал дядо бог за чаталът, ама днес неговата фирма никой не я помни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар