IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес - як скок на привилегированите Жаби - като че ли някой се е съмнявал, че почтено по 60 стотинки на акция ще снесат.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Браво на жабоците!!! Дано продължават все така - да спрат надуването на заплатите /както направиха последната година/ и да дават дивидент, та дори той и да е по-малък от планирания за таз годишното ОСА. Пожелавам им успех!
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Някой може ли да каже каква е разликата между, 6SOA и 6SO, че тази компания от няколко години съм я забравил.
        6SOA - това са обикновените акции
        6SO - това бяха старите прив.акции ,които вече ги няма . Преобразувани са в обикновени - 6SOA

Коментар

• Някой може ли да каже каква е разликата между, 6SOA и 6SO, че тази компания от няколко години съм я забравил.
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Импов, купувай джапанките за плис- плис..
            Хм, много интересен дивидент ! Май и аз ще вървя за джапанки

Коментар

• Импов, купувай джапанките за плис- плис..

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

В годишния отчет публикуван в събота 28.4. там където е дал линк колегата - първата точка е от заседание на СД.
                Там са обсъждали дневния ред на редовното ОСА - 29.6 , предложенията за дивиденти по обикновените и прив.акции . Както и предложение за обратно изкупуване.
                Оффф - видял - ама сега ще трябва да си туря компрес на тимберицата, отвикнал съм да стоя на челна стойка... защо файлът е с краката нагоре?

Ама нищо де - аферим.

Коментар

• Благодаря. Пиша за първи път и още не съм разучил опциите.
                  Last edited by RUBLA; 01.05.2018, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Дано Ама де пише че - 30 стинки?
                    В годишния отчет публикуван в събота 28.4. там където е дал линк колегата - първата точка е от заседание на СД.
                    Там са обсъждали дневния ред на редовното ОСА - 29.6 , предложенията за дивиденти по обикновените и прив.акции . Както и предложение за обратно изкупуване.

Коментар

• чукни на линка, после насъобщението от 28.04, най - отгоре има прикачени файлове. Четете Протокол от СД.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Импов ще има ли плис- плис..
                        Дано Ама де пише че - 30 стинки?

Коментар

• Импов ще има ли плис- плис..

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Защо никой не съобщава хубавата новина - 0,30 лв. дивидент по обикновените акции? http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062
                            Де го прочете туй?

Коментар

• http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Подценени !? или надценени !? Импе - не прелащайся )) Виж отстрани - жабата пътува ... )))
                                Защо никой не съобщава хубавата новина - 0,30 лв. дивидент по обикновените акции? http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062
                                Last edited by dimi71; 01.05.2018, 19:55.

Коментар

Working...
                                X