Днес - як скок на привилегированите Жаби - като че ли някой се е съмнявал, че почтено по 60 стотинки на акция ще снесат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеНякой може ли да каже каква е разликата между, 6SOA и 6SO, че тази компания от няколко години съм я забравил.
6SO - това бяха старите прив.акции ,които вече ги няма . Преобразувани са в обикновени - 6SOA
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, купувай джапанките за плис- плис..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
В годишния отчет публикуван в събота 28.4. там където е дал линк колегата - първата точка е от заседание на СД.
Там са обсъждали дневния ред на редовното ОСА - 29.6 , предложенията за дивиденти по обикновените и прив.акции . Както и предложение за обратно изкупуване.
Ама нищо де - аферим.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Дано Ама де пише че - 30 стинки?
Там са обсъждали дневния ред на редовното ОСА - 29.6 , предложенията за дивиденти по обикновените и прив.акции . Както и предложение за обратно изкупуване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов ще има ли плис- плис..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Защо никой не съобщава хубавата новина - 0,30 лв. дивидент по обикновените акции? http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Подценени !? или надценени !? Импе - не прелащайся )) Виж отстрани - жабата пътува ... )))Last edited by dimi71; 01.05.2018, 19:55.
Коментар
Коментар