Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Що да не е окейче? А ако от цена 2.60 продължи да получава още и още и още и още дивиденти по своите вече прости акции - в размер на 20-30 стинки годишно? Сегашните прости жабоци 2.60 ли струват?
разгледай предишната емисия, общо взето обикновенните търгуваха 5-6 лв, а при конвертирането им цената беше 3.6 (говоря по спомен) ако пак
се развият нещата така, доходноста отива в канала“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
ами не си ок при тая ситуация, направи си ексел таблица и сметни IRR или нещо от сорта
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
ами не си ок при тая ситуация, направи си ексел таблица и сметни IRR или нещо от сортаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеДнес купувам приви за 5 лева. Трябва 4 години да взема по 60 стинки демек 2.40 до 2021ва. После ако цената на обикновените е над 2.60 съм ок. Къде е уловката? Аз ли нещо пропускам? Що не грухти маса народ на 5 лева за 4 години с 12% доходност?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеДнес купувам приви за 5 лева. Трябва 4 години да взема по 60 стинки демек 2.40 до 2021ва. После ако цената на обикновените е над 2.60 съм ок. Къде е уловката? Аз ли нещо пропускам? Що не грухти маса народ на 5 лева за 4 години с 12% доходност?
Което е плюс за останалите, включително за тебе. Нагувичи си се спокойно, ако си уверен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...7.64% дивидентна доходност на простите акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИ цената им много вероятно ще отиде пак в киреча като предната емисия
Какво е киречът?
7.64% дивидентна доходност на простите акции. Посочете ми друга акция на БФБ, даваща толкова.... освен Златното лев, дето си разпродава активите, за да плаща дивиденти.
Апропо - в x3news - дивидент по простите - потвърден е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеЕдин тъп въпрос. Какво става на края на 5-тата година с привилигированите акции -- стават обикновени или?Last edited by 15%; 23.05.2018, 17:49.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар