IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Другари:

Няма да мога да пъкна на сборището за злочестина - какво да се прави - последен ден от учебната година - сбогуване с борсуците, учителски съвет - някой ще ходи ли?

Поздравете ръководството и моите извинения поднесете И разбира се - някой подробно да разкаже: какво - що.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Компанията още веднъж своята мегасгодност доказа.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

кво значи гарантирани. дивидент има ако има печалба.при загуба какво е гарантираното, те немат право да дадат дивидент при загуба
        В ОУ е написано, че дори тогава дивидентчето дължимо е.

Наистина ли мислиш, че е възможно Жабокът да не съумее да изкара 120 Б за година, та да плати на акционерите с привилегировани Жаби?

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение
          А какъв беше НЕ финансовият ефект от облигациите за инвестиционната общност?
          Компанията още веднъж своята мегасгодност доказа.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
            Доколкото четох в проспекта на привите тези 12% са гарантирани. Има ли вариант да не се раздават по 60 стинки още 4 пъти докато станат обикновени. Как стават обикновени - вливат се във останалите или си запазват кода или как става 2021ва година?
            кво значи гарантирани. дивидент има ако има печалба.при загуба какво е гарантираното, те немат право да дадат дивидент при загуба

Коментар

Така де ако са 2.60 след 4 години парите не са правили абсолютно нищо тези 4 години. Даже са назад с инфлацията. Ама ако са 3.60 има някъф кяр. Или бъркам?
              мислиш ли че е чувал за IRR

Коментар

... - нулев почти - ...
                А какъв беше НЕ финансовият ефект от облигациите за инвестиционната общност?

Коментар

Какъв беше икономическият/финансов ефект от облигациите за дружеството/акционерите???
                  Опитаха да купят разни работи - не стана, Вълков. Значи - неособен - така да се каже - нулев почти - почти защото тия парички бяха дадени (не помня на кого) за мънинко по-висока лихва.

Впрочем аз като облизвационер, не съм безпристрастен. Ти що не си купи облизвации?

Коментар

...На всеки 100 кинта, дадени за облизвация, за три години изцоцах 36 кинта, после си взех стоте кинта...
                    Какъв беше икономическият/финансов ефект от облигациите за дружеството/акционерите???

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

за YTM чувал ли си, помоли учениците ти, да ти покажат някои онлайн калкулатор - все пак един от показателите по които се сравняват бондовете е това, не казвам че бяха лоши облигацииите, просто понеже си голям радетел за финасово ограмотяваен и това опапках 36% не е ясно като показател
                      Чувал съм всякакви работи.

Обаче - когато говорят цифричките - и Дядо Бог мълчи.

На всеки 100 кинта, дадени за облизвация, за три години изцоцах 36 кинта, после си взех стоте кинта.

Толкова.

Коментар

За тоя риск при Жабоците слушам от 12 години. Тоже и че били несгодни. Знаеш ли колко съм изувичил от туй дружество досега - и от акции, и от облизвации? И за облизвациите чувах, че било невъзможно: 12% лихва на година - ама докато някои разправяха как било невъзможно, аз опапках 36% за три години.
                        И 0.00 лв да станат акциите, пак ще съм напред.
                        за YTM чувал ли си, помоли учениците ти, да ти покажат някои онлайн калкулатор - все пак един от показателите по които се сравняват бондовете е това, не казвам че бяха лоши облигацииите, просто понеже си голям радетел за финасово ограмотяваен и това опапках 36% не е ясно като показател
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Импе, благодаря за инфото! Ще се нагрухтя, или по твоята номенклатура, ще се нагувича. Днес вече взех малко златни. В петък ще взема и от незлатните. Тенкс.
                          За нищо - успех и добре дошъл на борда

Коментар

• Импе, благодаря за инфото! Ще се нагрухтя, или по твоята номенклатура, ще се нагувича. Днес вече взех малко златни. В петък ще взема и от незлатните. Тенкс.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3337818[/ATTACH]
                              Да рисувам ли - Вълков - моята графика на Жабоците от Шеста година досега?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

ако цената е 2.60 тая инвестиция е дизастър, ако е 3.60 пак е посредствена доходноста за ликвидноста и риска които има
                                разгледай предишната емисия, общо взето обикновенните търгуваха 5-6 лв, а при конвертирането им цената беше 3.6 (говоря по спомен) ако пак
                                се развият нещата така, доходноста отива в канала
                                За тоя риск при Жабоците слушам от 12 години. Тоже и че били несгодни. Знаеш ли колко съм изувичил от туй дружество досега - и от акции, и от облизвации? И за облизвациите чувах, че било невъзможно: 12% лихва на година - ама докато някои разправяха как било невъзможно, аз опапках 36% за три години.

И 0.00 лв да станат акциите, пак ще съм напред.

Коментар

Working...
                                X