IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• този Владимиров отдавна беше коментиран в темата, някой колега го беше споменал и започнах да му следя развитието в държавното бдж как го развива и там....
    та и предаване имаше господари на ефира или нещо от сорта
    Last edited by ceneto; 01.07.2018, 18:06.
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Тони прегледай протокола от ОСА - има го в Екстрите ,а не само предварителния дневен ред .
      И за да те улесня - виж страниците 12-14

А " футболиста " Вл.Владимиров отдавна е член на СД на Софком , а сравнително отскоро е и член на одитния комитет на дружеството.
      И на въпрос на акционер изпълнителната директорка е отговорила ,че е особено голям приноса му в развитието на дружеството ???

Поздрави !
      ОК Валка,
      благодаря за поясненията!
      Виждам аз развитието...
      Last edited by tony1975; 01.07.2018, 17:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

ами мисля че виждам правилно
        Да ще го видим консултанта...Всъщност благодарение на Капитал разбрах, че и друг капацитет лапа заплатка преди да се отделят дивидентите за Импето : https://www.capital.bg/politika_i_ik...na_kushta_bdj/ Владимиров, директора на БДЖ - " В момента е в борда на директорите на "София Комерс - Заложни къщи". Това, заявиха БДЖ преди време, не е в противоречие с ръководната му позиция в държавното дружество. Частната му дейност е високо ценена, защото заплатата му за 2017 г. там е 93 хил. лв., според доклада за дейността на компанията."

Тони прегледай протокола от ОСА - има го в Екстрите ,а не само предварителния дневен ред .
        И за да те улесня - виж страниците 12-14

А " футболиста " Вл.Владимиров отдавна е член на СД на Софком , а сравнително отскоро е и член на одитния комитет на дружеството.
        И на въпрос на акционер изпълнителната директорка е отговорила ,че е особено голям приноса му в развитието на дружеството ???

Поздрави !

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Тони не знам какво си мернал ,но изрично в протокола се споменава на 2 пъти за промяната в закона и се вземат съотвените решения за изплащане на дивидентите в рамките на 60 дни .
          По интересеното за мен от протокола е освобождаване на г-н Тодор Вачев от член на СД по негова молба ?
          Дали ще прекрати дейността си и като особено важен консултант на Дружеството ?
          ами мисля че виждам правилно
          Да ще го видим консултанта...Всъщност благодарение на Капитал разбрах, че и друг капацитет лапа заплатка преди да се отделят дивидентите за Импето : https://www.capital.bg/politika_i_ik...na_kushta_bdj/ Владимиров, директора на БДЖ - " В момента е в борда на директорите на "София Комерс - Заложни къщи". Това, заявиха БДЖ преди време, не е в противоречие с ръководната му позиция в държавното дружество. Частната му дейност е високо ценена, защото заплатата му за 2017 г. там е 93 хил. лв., според доклада за дейността на компанията."

Владимир Владимиров пое железниците преди девет години и все още твърди, че ще ги оправи

Коментар

Мите, вярно че икономическата школа на Търново е особенна, ама обяснете на г-жа Ирен, че има нов закон и дивидент се раздава до 2мес. след ОСА, а не както едно време до три! Стори ми се че мернах в протокола че са гласували 3 месеца?!?!
            Тони не знам какво си мернал ,но изрично в протокола се споменава на 2 пъти за промяната в закона и се вземат съотвените решения за изплащане на дивидентите в рамките на 60 дни .
            По интересеното за мен от протокола е освобождаване на г-н Тодор Вачев от член на СД по негова молба ?
            Дали ще прекрати дейността си и като особено важен консултант на Дружеството ?

Коментар

Мите, вярно че икономическата школа на Търново е особенна, ама обяснете на г-жа Ирен, че има нов закон и дивидент се раздава до 2мес. след ОСА, а не както едно време до три! Стори ми се че мернах в протокола че са гласували 3 месеца?!?!
              Аз мисля - пише: 60 дни.

Ти искаш да и го кажа сложно - а аз мога и по-просто да ги подбутна: "Ирен - ъ-ъ-ъ-ъ... искам да ходя на Плис-плис...."
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Аз мисля, че първо трябва да се обясни на инДжинерите от старопланинските дружества, щото те са и по-представителни.

Коментар

• Мите, вярно че икономическата школа на Търново е особенна, ама обяснете на г-жа Ирен, че има нов закон и дивидент се раздава до 2мес. след ОСА, а не както едно време до три! Стори ми се че мернах в протокола че са гласували 3 месеца?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Без жаби не бива, ама гледам повечето на пилетата налитат
                    Майната им на пильоците. Още не ги познавам добре, а и сгодата им със сигурност ще е по-ниска. Е, наблюдавам ги и тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Пилешките бутчета са ширпотреба, докато жабешките такива са деликатес! Нерде Ямбол, нерде 'Станбул...

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Без жаби не бива!

Коментар

• Квак..квак..

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Който както иска. Аз не мога да си представя инвеститор дивидентаджия да няма нито една Жаба.
                            Без жаби не бива!

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                              Днес някой купи 10 акции. Императора печели все повече последователи за жабоците!
                              Който както иска. Аз не мога да си представя инвеститор дивидентаджия да няма нито една Жаба.

Коментар

• Днес някой купи 10 акции. Императора печели все повече последователи за жабоците!

Коментар

Working...
                                X