IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Подценени !? или надценени !? Импе - не прелащайся )) Виж отстрани - жабата пътува ... )))
    Защо никой не съобщава хубавата новина - 0,30 лв. дивидент по обикновените акции? http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131459062
    Last edited by dimi71; 01.05.2018, 19:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Една от най-подценените акции на БФБ, Вълков. Не мога да си представя - колко години Златният Жабок трябва почтено да снася тлъст дивидент, за да му повярват.

Аз - като доверчив човечец - трудно ми е да сметна колко пари съм изцоцал от него за 11 години, докато другите мърморят отстрани... че и лихви по Жабешки облизвации - 36% за 3 години... и тогава нозина твърдяха, че "нема такива облизвации".
      Подценени !? или надценени !? Импе - не прелащайся )) Виж отстрани - жабата пътува ... )))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Импе ще ме извиняваш ама само с вяра не става, трябват и резултати, а е факт, че те се влошават с всяка изминала година ! Дивидента по обикновените не съм сигурен дали въобще ще го има, защото с това лизингово дружество, което направиха ще насочат парите натам сигурно.
        Да - и мен само това - лизинговото - ми е неизвестна величина. А резултатите за миналата година не са лоши - ето - най-после - експанзия и към околна страна - а и лизинговото ще го видим какво.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Има и друго туканка. Дружеството в годините назад немалко от своите собствени акции изкупи - поне 5%. Ако толкова - 30 Б ще си спести - при 0.25 лв дивидент. По Привилегированите жаби - дължат 120 692 лв. - тоест при 25 стинки по Простите жабоци - общият дивидент ще е под 0.7 КБ - а печалбата чисто е 0.9 КБ.

Вълков - а аз вярвам на г-н Вачев и на Ирен.

Възнаграждения си вземат, ама умерено и: има от какво. В същото време "безкористният мечтател" мъск чеше ного по-здраво своята компания: Тесличката, нищо, че тя е губеща и за акционерите няма нито цент. А и при тая цена на Прост жабок - дори 20 стинки означава дивидент над 5% след данъкът.
          Импе ще ме извиняваш ама само с вяра не става, трябват и резултати, а е факт, че те се влошават с всяка изминала година ! Дивидента по обикновените не съм сигурен дали въобще ще го има, защото с това лизингово дружество, което направиха ще насочат парите натам сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение

при 0,25 са 600 000 за дивиденти ............ ще видим колко ще са възнагражденията
            Има и друго туканка. Дружеството в годините назад немалко от своите собствени акции изкупи - поне 5%. Ако толкова - 30 Б ще си спести - при 0.25 лв дивидент. По Привилегированите жаби - дължат 120 692 лв. - тоест при 25 стинки по Простите жабоци - общият дивидент ще е под 0.7 КБ - а печалбата чисто е 0.9 КБ.

Вълков - а аз вярвам на г-н Вачев и на Ирен.

Възнаграждения си вземат, ама умерено и: има от какво. В същото време "безкористният мечтател" мъск чеше ного по-здраво своята компания: Тесличката, нищо, че тя е губеща и за акционерите няма нито цент. А и при тая цена на Прост жабок - дори 20 стинки означава дивидент над 5% след данъкът.

Коментар

...за да му повярват...
              Бих изказал обосновано предположение, че вярата си отиде с напускането на господата Хинков и Сапунджиев.

Коментар

• Една от най-подценените акции на БФБ, Вълков. Не мога да си представя - колко години Златният Жабок трябва почтено да снася тлъст дивидент, за да му повярват.

Аз - като доверчив човечец - трудно ми е да сметна колко пари съм изцоцал от него за 11 години, докато другите мърморят отстрани... че и лихви по Жабешки облизвации - 36% за 3 години... и тогава нозина твърдяха, че "нема такива облизвации".
                Last edited by Императорът; 16.04.2018, 23:32. Причина: Лихви и дивиденти

Коментар

• Click image for larger version

Name:	6SOA.jpg
Views:	1
Size:	55.1 КБ
ID:	3324038

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                    А колко е дивидентът по приивилегированите по тази позиция. Преценявам, дали е сносно да си вземе човек? Цезаре, какво ще кажеш - да минаваме ли Рубикон?
                    57 стинки след данъкът, драги Вземи си - за мен е необяснимо инвеститор - особено ако си пада дивидентаджия, да няма нито една Жаба.

Коментар

• А колко е дивидентът по приивилегированите по тази позиция. Преценявам, дали е сносно да си вземе човек? Цезаре, какво ще кажеш - да минаваме ли Рубикон?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е ще стигнат ли за толкова, че с тези намаляващи печалби и увеличаващи се щедро възнаграждения за шефчетата не знам какво ще остане за цацата като нас
                        при 0,25 са 600 000 за дивиденти ............ ще видим колко ще са възнагражденията

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          0.25 предполагам.. Да каже Импето..
                          Е ще стигнат ли за толкова, че с тези намаляващи печалби и увеличаващи се щедро възнаграждения за шефчетата не знам какво ще остане за цацата като нас

Коментар

• И аз се надявам около например толкова да е.

Коментар

• 0.25 предполагам.. Да каже Импето..

Коментар

• ина мен много ми чудно колко ще е по обикновенните

Коментар

Working...
                                X