IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Може би са и по-малко, защото тези бройки, които ги казвам по спомен не бяха от скоро. А то засилване в ликвидността около 3,40 има от 10-тина дни сигурно. Трябва да се види колко са минали за този период, но не съм се занимавал.
    Благодаря, ще го имам впредвид!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Значи би трябвало да му остават около 10 000 бр. след сделките от последните дни! Да видим дали ще падне надолу!
      Може би са и по-малко, защото тези бройки, които ги казвам по спомен не бяха от скоро. А то засилване в ликвидността около 3,40 има от 10-тина дни сигурно. Трябва да се види колко са минали за този период, но не съм се занимавал.
      Last edited by 15%; 12.09.2018, 18:24.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Така е, даже бида му в момента е 3,32, а аска на 3,50 мисля по спомен. Скоро някой се изпусна за малко и показа, че има около 17000 бройки за продаване. Най-вероятно той сипва от 1-2 седмици, но м-м не участва според мен.
        Значи би трябвало да му остават около 10 000 бр. след сделките от последните дни! Да видим дали ще падне надолу! От друга страна е добре че ликвидността не идва само от маркет-мейкъра!

Коментар

не съм го следил, но ако работи така както казваш трябва да е голямо дърво този маркет-мейкър, че да е без сделки от месеци при положение че и компанията влезе в БГ40, т.е. има някаква ликвидност и търговия!
          Така е, даже бида му в момента е 3,32, а аска на 3,50 мисля по спомен. Скоро някой се изпусна за малко и показа, че има около 17000 бройки за продаване. Най-вероятно той сипва от 1-2 седмици, но м-м не участва според мен.

Коментар

Маркет-мейкъра е само с по 800 бройки и не е правил сделки от месеци. Когато му ги изпълнят тези 800, най-често ги мести.
            не съм го следил, но ако работи така както казваш трябва да е голямо дърво този маркет-мейкър, че да е без сделки от месеци при положение че и компанията влезе в БГ40, т.е. има някаква ликвидност и търговия!

Коментар

е нали има и маркет-мейкър тук!
              Маркет-мейкъра е само с по 800 бройки и не е правил сделки от месеци. Когато му ги изпълнят тези 800, най-често ги мести.

Коментар

Каква е тази ликвидност тук ? Импе, любимият ти жабок май ще иска да подскача
                е нали има и маркет-мейкър тук!

Коментар

• Каква е тази ликвидност тук ? Импе, любимият ти жабок май ще иска да подскача

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение

Ибаси ..... Аз нямам .ИП .... ОББ
                    Както казаха колегите в съседната тема за Трейдингът: Императорът винаги получава дивидентите си пръв.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Сосните дивиденти пъкнаха - 0.57 лв по Златните Жаби и 0.285 лв по Простите Жабоци, от които аз още малко си донагувичих.
                      Ибаси ..... Аз нямам .ИП .... ОББ..... А в момента съм на плис плис в испанските морета....

Коментар

• Сосните дивиденти пъкнаха - 0.57 лв по Златните Жаби и 0.285 лв по Простите Жабоци, от които аз още малко си донагувичих.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз да се върна пак на Владимиров /не Гугутката разбира се/, а жепееца . Та с какво е толкова ценен тоз екземпляр за Софкома, че цитирам по памет от в-к Капитал, е получил възнаграждение за миналата година 96000лв. Наш Софком далавери с железниците ли върти, че му плащат толкова ! Луда работа !

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                            По интересеното за мен от протокола е освобождаване на г-н Тодор Вачев от член на СД по негова молба ?
                            Дали ще прекрати дейността си и като особено важен консултант на Дружеството ?
                            Или да остане супер-консултант с годишна заплата от 1 (един) лев (включително и към евентуални свързани и/или поставени фирми и/или лица)?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Теб те хапят щъркелите от към гъзъ, а ти си мислиш, че ти го целуват - ама си е твой проблема!
                              aaaaaaaaaaaaaaХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ами пазарът често пъти е безкрайно тъп. За 20-тина близо години съм виждал това ного пъти. Да изреждам ли: Химко, Кремиковци, Мостострой, холдинг Пътища и прочее финансови гробници? И на големите пазари неведнъж имам моменти на лудост и сега наблюдаваме това - феноменът Тесла ще се изучава в учебниците някой ден - как компания, дето не е дала и цент на акционерите си и произвежда почти бутикови бройки брички, има по-висока пазарна капитализация от Ford, дето е един от световните колоси в - и раздава милиарди дивиденти на акционерите си.

Жабокът е много стабилна акция, обезпечена със златце един вид (компанията има сосни резерви такова), плаща нон стоп дивиденти... а високият дивидент от компанията Х ти дава възможност да инвестираш на други места без да вадиш пари от джобът си и без да продаваш нищо - или пък да вадиш пари от инвистиция - без да продаваш акции: нещо което при само капиталов ръст е невъзможно.
                                Цитирах облизвациите защото те показват тоталната и несправедлива недооцененост на компанията. Облизвация с 12% лихва би трябвало да поскъпне докъм 18% над номинала например... че и повече.

Теб те хапят щъркелите от към гъзъ, а ти си мислиш, че ти го целуват - ама си е твой проблема!

Коментар

Working...
                                X