Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Значи би трябвало да му остават около 10 000 бр. след сделките от последните дни! Да видим дали ще падне надолу!Last edited by 15%; 12.09.2018, 18:24.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Така е, даже бида му в момента е 3,32, а аска на 3,50 мисля по спомен. Скоро някой се изпусна за малко и показа, че има около 17000 бройки за продаване. Най-вероятно той сипва от 1-2 седмици, но м-м не участва според мен.
Коментар
-
не съм го следил, но ако работи така както казваш трябва да е голямо дърво този маркет-мейкър, че да е без сделки от месеци при положение че и компанията влезе в БГ40, т.е. има някаква ликвидност и търговия!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Маркет-мейкъра е само с по 800 бройки и не е правил сделки от месеци. Когато му ги изпълнят тези 800, най-често ги мести.
Коментар
-
е нали има и маркет-мейкър тук!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКаква е тази ликвидност тук ? Импе, любимият ти жабок май ще иска да подскача
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
Ибаси ..... Аз нямам .ИП .... ОББМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСосните дивиденти пъкнаха - 0.57 лв по Златните Жаби и 0.285 лв по Простите Жабоци, от които аз още малко си донагувичих.
Коментар
-
Аз да се върна пак на Владимиров /не Гугутката разбира се/, а жепееца . Та с какво е толкова ценен тоз екземпляр за Софкома, че цитирам по памет от в-к Капитал, е получил възнаграждение за миналата година 96000лв. Наш Софком далавери с железниците ли върти, че му плащат толкова ! Луда работа !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеПо интересеното за мен от протокола е освобождаване на г-н Тодор Вачев от член на СД по негова молба ?
Дали ще прекрати дейността си и като особено важен консултант на Дружеството ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Теб те хапят щъркелите от към гъзъ, а ти си мислиш, че ти го целуват - ама си е твой проблема!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ами пазарът често пъти е безкрайно тъп. За 20-тина близо години съм виждал това ного пъти. Да изреждам ли: Химко, Кремиковци, Мостострой, холдинг Пътища и прочее финансови гробници? И на големите пазари неведнъж имам моменти на лудост и сега наблюдаваме това - феноменът Тесла ще се изучава в учебниците някой ден - как компания, дето не е дала и цент на акционерите си и произвежда почти бутикови бройки брички, има по-висока пазарна капитализация от Ford, дето е един от световните колоси в - и раздава милиарди дивиденти на акционерите си.
Жабокът е много стабилна акция, обезпечена със златце един вид (компанията има сосни резерви такова), плаща нон стоп дивиденти... а високият дивидент от компанията Х ти дава възможност да инвестираш на други места без да вадиш пари от джобът си и без да продаваш нищо - или пък да вадиш пари от инвистиция - без да продаваш акции: нещо което при само капиталов ръст е невъзможно.
Цитирах облизвациите защото те показват тоталната и несправедлива недооцененост на компанията. Облизвация с 12% лихва би трябвало да поскъпне докъм 18% над номинала например... че и повече.
Теб те хапят щъркелите от към гъзъ, а ти си мислиш, че ти го целуват - ама си е твой проблема!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар