IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Странни истории са тук - привилигерованите с по-ниски цени /15%/ от обикновените - уж с гарантиран дивидент и то не малък /при хим-а си е нормалното, привилигерованите са по-високи от обикновенните/

Коментар

• 6SO

Искам да пoпитам за 5% данък(какъв пo-тoчнo данък е тoва?), дали се плаща oт акциoнера или автoматичнo пoлучавате в сметката си дивидент 0,71. Благoдаря!

Коментар

• И какво ако падне, догодина пак ще се качи като наближи сосният дивидент да се раздаде... ;-)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Без данъка около 71 ст.,ама после може да падне цената?
          не е препоръка.Имам.

Коментар

• Колко ще вземете, 75 стинки на акция ли бяха?
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Какво ново, ще лапаме ли дивидента ? А какво стана с велинградските мрънкалници. Останаха ли доволни накрая ?

Коментар

• Все е готино, когато Софкомът плаща. ;-)

Коментар

• Импе, то зависи и на кое моренце му се ходи на човек.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Скрудж
                    Дивидентът наближава, а Чичо Скрудж пак ще пълни касичката доволно. Нека да е лято.
                    И пак на моренце со дивидентът. ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Скрудж
                      Дивидентът наближава, а Чичо Скрудж пак ще пълни касичката доволно. Нека да е лято.
                      И за мен дивидентът,И ТО В ТЕЗИ РАЗМЕРИ, е от изключително значение - продължавам да недоумявам колегите, как се самонавиват из другите теми, за еди какви си печалби, сакаш нещо ги топли, освен някой master не успее да направи някоя спекулка.
                      Търговията замирала на бфб - ами крайно време мажоритарите, освен да ни заливат с благи приказки е да започнат да раздават и дивиденти, след като управляваните от тях компании са толкова печеливши.

Коментар

• Дивидентът наближава, а Чичо Скрудж пак ще пълни касичката доволно. Нека да е лято.

Коментар

• да бе, някакво много сериозно раздвижване.. да не сме проспали нещо?

Коментар

• интересно, към момента сме на 2-ро място по оборот... , някой забелязъл ли е кой купува и кой продава ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Teodor Iv
                              Първоначално изпратено от vale1
                              Тази акция (както и другите с дивидент - BREF) пада след раздаване на дивидента със стойността му ,а понякога и повече.
                              Не е препоръка за търговия или не с акции.Имам малко.
                              Много вероятно, но цената месец юни ще е интересна, за да прогнозираме евентуалната корекция.Най-нормалното е да расте дотогава - поне такава е била миналогодишната тенденция, а и сега.
                              Миналата година събранието не беше ли на 22.06 ??
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1
                                Тази акция (както и другите с дивидент - BREF) пада след раздаване на дивидента със стойността му ,а понякога и повече.
                                Не е препоръка за търговия или не с акции.Имам малко.
                                Много вероятно, но цената месец юни ще е интересна, за да прогнозираме евентуалната корекция.Най-нормалното е да расте дотогава - поне такава е била миналогодишната тенденция, а и сега.

Коментар

Working...
                                X