Тук чувам, че и нови фондове са влезли. Така че ни чака светло бъдеще.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от Хитър 5ърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Хитър 5ърееей, не четете или не помните... пуснаха ги с идеята 10 години да са привилегировани и остават още 7... после стават обикновени и толкоз.. ако бог, бойко или борда решат, може пак да се плаща дивидент, ма никой не знае.. още петилетка и нещо има до тогава...
Мисля че бяха 7 години само вече минаха 2 ако не се лъжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хитър 5ърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Хитър 5ърееей, не четете или не помните... пуснаха ги с идеята 10 години да са привилегировани и остават още 7... после стават обикновени и толкоз.. ако бог, бойко или борда решат, може пак да се плаща дивидент, ма никой не знае.. още петилетка и нещо има до тогава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Хитър 5ърееей, не четете или не помните... пуснаха ги с идеята 10 години да са привилегировани и остават още 7... после стават обикновени и толкоз.. ако бог, бойко или борда решат, може пак да се плаща дивидент, ма никой не знае.. още петилетка и нещо има до тогава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хитър 5ърееей, не четете или не помните... пуснаха ги с идеята 10 години да са привилегировани и остават още 7... после стават обикновени и толкоз.. ако бог, бойко или борда решат, може пак да се плаща дивидент, ма никой не знае.. още петилетка и нещо има до тогава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от хималайска мечкаПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Хитър 5ърбе заспала, заспала.. колко да е заспала... ако мислиш да се качи тройно нема да стане, ама с малко пара обратно от дивидента и малко нагоре си на сигурен плюс.. аз имам малко от тях и си ги държа, пък и зимата им е силен сезон.. хората трябва да празнуват, да плащат парно едно-друго.. ше сложат некое синджирче на рафта ...
Не е препоръка.
Мисля че още 5 г има да вземат девидент.Може и да бъркам .Знаеш ли колко години още ще се получава девидента ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от хималайска мечкаПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Хитър 5ърбе заспала, заспала.. колко да е заспала... ако мислиш да се качи тройно нема да стане, ама с малко пара обратно от дивидента и малко нагоре си на сигурен плюс.. аз имам малко от тях и си ги държа, пък и зимата им е силен сезон.. хората трябва да празнуват, да плащат парно едно-друго.. ше сложат некое синджирче на рафта ...
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от хималайска мечкаПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Хитър 5ърбе заспала, заспала.. колко да е заспала... ако мислиш да се качи тройно нема да стане, ама с малко пара обратно от дивидента и малко нагоре си на сигурен плюс.. аз имам малко от тях и си ги държа, пък и зимата им е силен сезон.. хората трябва да празнуват, да плащат парно едно-друго.. ше сложат некое синджирче на рафта ...
Не е препоръка.
Мисля че още 5 г има да вземат девидент.Може и да бъркам .Знаеш ли колко години още ще се получава девидента ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Хитър 5ърбе заспала, заспала.. колко да е заспала... ако мислиш да се качи тройно нема да стане, ама с малко пара обратно от дивидента и малко нагоре си на сигурен плюс.. аз имам малко от тях и си ги държа, пък и зимата им е силен сезон.. хората трябва да празнуват, да плащат парно едно-друго.. ше сложат некое синджирче на рафта ...
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хитър 5ърПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Хитър 5ърбе заспала, заспала.. колко да е заспала... ако мислиш да се качи тройно нема да стане, ама с малко пара обратно от дивидента и малко нагоре си на сигурен плюс.. аз имам малко от тях и си ги държа, пък и зимата им е силен сезон.. хората трябва да празнуват, да плащат парно едно-друго.. ше сложат некое синджирче на рафта ...
Артията е готина ама е нисколиквидна и трудно се излиза от нея.а в това време се иска бързо да избягаш понякога от позицията.За мен добро влизане е 3 лв и под тази цена.Девидента да супер си е като % .спор няма за това.
Коментар
Коментар