IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
    Първоначално изпратено от Хитър 5ър
    бе заспала, заспала.. колко да е заспала... ако мислиш да се качи тройно нема да стане, ама с малко пара обратно от дивидента и малко нагоре си на сигурен плюс.. аз имам малко от тях и си ги държа, пък и зимата им е силен сезон.. хората трябва да празнуват, да плащат парно едно-друго.. ше сложат некое синджирче на рафта ...
    Да си призная честно девидента и е хубав обаче за цена над 4 лв в големи обеми не я виждам близките година две.Дори предполагам че ще има и такива които ще я продават на ниски нива след като са пообрали от девиденчето и.
    и ти си прав, ма не напълно... току-виж пък се завъртяла малко повече около средата на годината, я като следствие на добрите фин резултати, я следствие от доброто управление на цялата мрежа от мъгляви обекти (справка - случая във Велинград).. мисля си, че има повече потенциал в тая книга, отколкото заключи. иначе че дивидента е ок, няма как да споря и тва, че ше има продавачи, след като го гушнат - пак е вярно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хитър 5ър
      бе заспала, заспала.. колко да е заспала... ако мислиш да се качи тройно нема да стане, ама с малко пара обратно от дивидента и малко нагоре си на сигурен плюс.. аз имам малко от тях и си ги държа, пък и зимата им е силен сезон.. хората трябва да празнуват, да плащат парно едно-друго.. ше сложат некое синджирче на рафта ...
      Да си призная честно девидента и е хубав обаче за цена над 4 лв в големи обеми не я виждам близките година две.Дори предполагам че ще има и такива които ще я продават на ниски нива след като са пообрали от девиденчето и.

Коментар

• бе заспала, заспала.. колко да е заспала... ако мислиш да се качи тройно нема да стане, ама с малко пара обратно от дивидента и малко нагоре си на сигурен плюс.. аз имам малко от тях и си ги държа, пък и зимата им е силен сезон.. хората трябва да празнуват, да плащат парно едно-друго.. ше сложат некое синджирче на рафта ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          Добре прай чаляка че ви казва за да не са изненадвате после.Не е въпроса само за девидента да се хващаме трябва и да се мисли.Па тук както съм казал и преди мгда вляза на цени от 3 лв надоле.Тая заспала акция да я чакам цяла година за 15-18 % девидент и да не мога да изляза от нея мерси
          Можеш винаги да продадеш точно тази акция - а не забравяй, че имаш ГАРАНТИРАН дивидент до 15-а година.
          Мисла че беше 7 г девидента едва ли е до 2015 г.По-рано ша да е Ма заспала си е тая акция

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            Добре прай чаляка че ви казва за да не са изненадвате после.Не е въпроса само за девидента да се хващаме трябва и да се мисли.Па тук както съм казал и преди мгда вляза на цени от 3 лв надоле.Тая заспала акция да я чакам цяла година за 15-18 % девидент и да не мога да изляза от нея мерси
            Можеш винаги да продадеш точно тази акция - а не забравяй, че имаш ГАРАНТИРАН дивидент до 15-а година.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Добре прай чаляка че ви казва за да не са изненадвате после.Не е въпроса само за девидента да се хващаме трябва и да се мисли.Па тук както съм казал и преди мгда вляза на цени от 3 лв надоле.Тая заспала акция да я чакам цяла година за 15-18 % девидент и да не мога да изляза от нея мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от INA0505
                За съжаление информацята ми е от първа ръка.На моята близка и е предложено да компенсират липсващото и изделие с друго ,но със същия грамаж.Мисля че е време да се признае истината,която всички вече знаят.Навсякъде има недобросъвестни служители и никой не е застрахован от злоупотреби.Ако не ми вярвате можем лично де се срещнем с Вас и с потърпевшата и да чуете информацията направо от нея.[/img]

След като твоята приятелка се е разбрала и е удовлетворява компенсацията, която са и предложили. Не виждам ,защо трябва да се говори повече по темата .
                Какво очакваш да се случи още ?

Аз предлагам да помислим , как да спечелим пари от акцийте им. Ти ако си влагаш парите в червило и грим ще те разбера .
                Да си заведеш децата на Лов и да ти наебът кучето

Коментар

• За съжаление информацята ми е от първа ръка.На моята близка и е предложено да компенсират липсващото и изделие с друго ,но със същия грамаж.Мисля че е време да се признае истината,която всички вече знаят.Навсякъде има недобросъвестни служители и никой не е застрахован от злоупотреби.Ако не ми вярвате можем лично де се срещнем с Вас и с потърпевшата и да чуете информацията направо от нея.[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от INA0505
                    Както писах по-рано имам близка ,която има заложено злато в офиса на София комерс във Велинград и днес ми се обади плачейки че след като е поискала да види заложената си вещ служителка в офиса и е обяснила, че за съжаление са попаднали на недобросъвестен служител и златото и го няма ,но ще я компенсират по някакъв начин.За съжаление всички слухове се оказаха истина и доста клиенти са "ужилени".Ако някой има предложения какви мерки да предприеме моята близка нека пише.

INA0505 Много дръзки термини използваш "ужилени" , а от това което казваш си личи, че сте си играли на развален телефон и пак не си разбрала как стоят нещата.
                    Бъди по информирана следващия път като пишеш .... моля те !!!

Апък да кажа ,че бях в съседната заложна къща Доверие , там пишеше че продават злато по 25.40 лв . след като поисках да си купя от него ми казаха, че нямало нито от 26,27,28 а от 29 и 30 имало само. Защо ли подвеждат хората там по такъв грозен начин с малките си грозни обяви,брошурки и табелчици с кото е облепена и накичена - ДОВЕРИЕ да видиш.
                    Да си заведеш децата на Лов и да ти наебът кучето

Коментар

• Както писах по-рано имам близка ,която има заложено злато в офиса на София комерс във Велинград и днес ми се обади плачейки че след като е поискала да види заложената си вещ служителка в офиса и е обяснила, че за съжаление са попаднали на недобросъвестен служител и златото и го няма ,но ще я компенсират по някакъв начин.За съжаление всички слухове се оказаха истина и доста клиенти са "ужилени".Ако някой има предложения какви мерки да предприеме моята близка нека пише.

Коментар

• Тука за да има далавера требе се влезе на 3 лв и под нея цена.Останлото си е дремуцане затваряне на пари.

Коментар

• ЕкстркторПет Яну 15, 2010 4:10 pm-По всичко личи, че дори ръководството на дружеството не е било наясно с това какво се е случвало в този офис
                          Е ,че как искаш да са били наясно шефовете на Заложна къща ,,София комерс ''клон Велинград,след като според изнесените твои факти излиза ,че служителката им на своя глава е взела за себе си кредит от частно лице като е заложила залог на част от клиентите си.Има няколко вариянта които могат да се предприемат .Единят е служителката на заложната къща да намери начин и със собствени средства да откупи залогът който е била предоставила на трето лице .2.Ако не може да възтанови залогът ,шефовете и ще заведат дело с/у нея за обсебване на чужди вещи като същевременно обезщетят пострадалите които ще си спестят едно съдебно дело.
                          [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• клевета

Не се притеснявай мойто момиче всичко е точно! Ако имаш злато там и не му е изтекъл срока то си е там.Иди и провери.А що се отнася до работното време жената винаги е отсъствала с разрешението на шефовете си. Най-коректната заложна къща в града!!!!!! Аз съм клиент от 2 години. Вярвай ми,че няма заложна къща като София Комерс! Номер 1 са!!! В кризата само тя може да ти бъде верен приятел. Изказвам искренни благодарности към целия колектив на тази фирма и най-голями към Гиверком.

Коментар

• Включвам се само заради интереса ми към темата ,досега не съм писала в подобни форуми ,но наистина се заитересувах от случая във Велинград,тъй като до сега не бях чувала за подобни злоупотреби.Нека някой да даде по-точна информация,защото за мен са объркващи различните мнения и крайностите и при едните и при другите.Не познавам служителката лично и не мога да кажа дали това действително се е случвало ,единственото ,което знам със сигурност, е че не спазва работното си време, и ако действително има камери в офиса си би трябвало това да е забелязано,но това естествено не означава по никой начин че тя е злоупотребявала с поверените и ценности.Нека който може да даде още информация.Аз изпратих моя близка,която има заложено злато да провери какво се случва и ще пиша отново.

Коментар

• Ава кво сте я заприказвали тая артия Нема доходност в нея в тия времена освен девидента и. Докат тя даде 20 -30 % на година други дадоха по 50 -100 %.Хубава акция ама за след време ся си е чисто дремане.Нисколиквидна и трудна акция.Инак да има потенциал у нея

Коментар

Working...
                                X