IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК
    Иии туканка много интересна книга на акционерите. Доста фондове са в играта.
    Мдаааааа те влязоха преди месеци.

Коментар

• Иии туканка много интересна книга на акционерите. Доста фондове са в играта.

Коментар

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        Първоначално изпратено от ОК
        Аз тука си взех малко и комай ми е единствената позиция на печалба от 2007 насам.
        Аз имам една дето е супер неликвидна ама видях че падна цената и за спорта купих малко миналата година .То не че и много пускат де.Ама за късмет взеха да минават някакви пакети и да я покачват кротичко.Та сега като я смятам съм около 140 % печалба Ама мижави бройчици имам Ама поне ме зарадва дет са вика малко ама от сърце
        Какво повече ни трябва в тия времена. Ще оцелеем, пък след няколко години пак ще седнем на масичката за печалби.

Така е да .Въпроса е да не се губи пък ако се спечели добре дошло Определено малко по малко при добро отиграване и спекулка човек може да си намали загубите по някой позиции или въобще. Аз не обичам да дремя и гледам как акциите ми падат.Усетя ли че нещо не ми харесва ги разкарвам.Поне на това се научих че това са само артиии с гадни мажоритари повечето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          Първоначално изпратено от ОК
          Аз тука си взех малко и комай ми е единствената позиция на печалба от 2007 насам.
          Аз имам една дето е супер неликвидна ама видях че падна цената и за спорта купих малко миналата година .То не че и много пускат де.Ама за късмет взеха да минават някакви пакети и да я покачват кротичко.Та сега като я смятам съм около 140 % печалба Ама мижави бройчици имам Ама поне ме зарадва дет са вика малко ама от сърце
          Какво повече ни трябва в тия времена. Ще оцелеем, пък след няколко години пак ще седнем на масичката за печалби.

Коментар

Коментар

• Аз тука си взех малко и комай ми е единствената позиция на печалба от 2007 насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечо присъствие
                Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                Убава артия за дългосрочен инвестор.За спекула не става.Мудна е !! Обаче поне ме кефат с девидента си.Ей така трябва да се отнасят с акционерите ако не ги намамят накрая Ма да се надяваме че нема
                Да не се налопа тука индианец ?? хохо

Не нямам тука На около 3 лв ако отиде може да взема сега ми е скъпа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Убава артия за дългосрочен инвестор.За спекула не става.Мудна е !! Обаче поне ме кефат с девидента си.Ей така трябва да се отнасят с акционерите ако не ги намамят накрая Ма да се надяваме че нема
                  Да не се налопа тука индианец ?? хохо

Коментар

• Убава артия за дългосрочен инвестор.За спекула не става.Мудна е !! Обаче поне ме кефат с девидента си.Ей така трябва да се отнасят с акционерите ако не ги намамят накрая Ма да се надяваме че нема

Коментар

• Който го интересуват акционерните книги да си даде мейл на ЛС.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хитър 5ър
                        абе, какво е това раздвижване бе.. човек да излезе в отпуска две седмици и заварвам алъш-вериш като за световно (айде като за олимпиада, да сме в крак със събитията по широкия свят)... нещо да съм пропуснал ?!
                        Вече три акции на БФБ са с по-висока доходност от депозитите
                        http://www.investor.bg/?cat=85&id=93777

Коментар

• абе, какво е това раздвижване бе.. човек да излезе в отпуска две седмици и заварвам алъш-вериш като за световно (айде като за олимпиада, да сме в крак със събитията по широкия свят)... нещо да съм пропуснал ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от мечо присъствие
                            Първоначално изпратено от Императорът
                            Изваждай кърпата и захващай ръченицата.
                            не с лошооо

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Изваждай кърпата и захващай ръченицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Михаела
                                Тук чувам, че и нови фондове са влезли. Така че ни чака светло бъдеще.
                                Малко ме съмнява, чак пък нови фондове да са влезли, но дано не решат да излизат по някое време ))
                                не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X