Първоначално изпратено от ОК
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
ОК
Иии туканка много интересна книга на акционерите. Доста фондове са в играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ОКАз тука си взех малко и комай ми е единствената позиция на печалба от 2007 насам.
Така е да .Въпроса е да не се губи пък ако се спечели добре дошло Определено малко по малко при добро отиграване и спекулка човек може да си намали загубите по някой позиции или въобще. Аз не обичам да дремя и гледам как акциите ми падат.Усетя ли че нещо не ми харесва ги разкарвам.Поне на това се научих че това са само артиии с гадни мажоритари повечето.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ОКАз тука си взех малко и комай ми е единствената позиция на печалба от 2007 насам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКАз тука си взех малко и комай ми е единствената позиция на печалба от 2007 насам.
Коментар
-
ОК
Аз тука си взех малко и комай ми е единствената позиция на печалба от 2007 насам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечо присъствиеПървоначално изпратено от Ташунко със сапаУбава артия за дългосрочен инвестор.За спекула не става.Мудна е !! Обаче поне ме кефат с девидента си.Ей така трябва да се отнасят с акционерите ако не ги намамят накрая Ма да се надяваме че нема
Не нямам тука На около 3 лв ако отиде може да взема сега ми е скъпа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хитър 5ърабе, какво е това раздвижване бе.. човек да излезе в отпуска две седмици и заварвам алъш-вериш като за световно (айде като за олимпиада, да сме в крак със събитията по широкия свят)... нещо да съм пропуснал ?!
http://www.investor.bg/?cat=85&id=93777
Коментар
Коментар