IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Etihad
    Здравеите, oтскoрo наблЮдавам тази акция и бих искал да пoпитам, някoи знае ли каквo 6те се слу4и с акциoнерите акo акцията бъде делистната?
    Защо да бъде делистната? Някакъв проблем ли има ?

Коментар

• Здравеите, oтскoрo наблЮдавам тази акция и бих искал да пoпитам, някoи знае ли каквo 6те се слу4и с акциoнерите акo акцията бъде делистната?

Коментар

• Кажете нещо бе, какво се ослушвате, като че ли сте се наредили и чакате да падне нещо на аванта а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          Намам тука акции.миналата година ги разкарах на 4 лв
          Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          Първоначално изпратено от ОК
          Аз тука си взех малко и комай ми е единствената позиция на печалба от 2007 насам.
          Аз имам една дето е супер неликвидна ама видях че падна цената и за спорта купих малко миналата година .То не че и много пускат де.Ама за късмет взеха да минават някакви пакети и да я покачват кротичко.Та сега като я смятам съм около 140 % печалба Ама мижави бройчици имам Ама поне ме зарадва дет са вика малко ама от сърце
          Сори, помислих, от по-стария ти постинг, че за тук говориш. Е, все пак не са паднали от времето, когато си ги шитнал. И това е нещо. А иначе сега неликвидните са много, дори тук е сравнително ликвидно ))
          Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
            може по ниско да ги вземете .Пак бързате
            Ташунко, на колко би продал твоите. )
            Намам тука акции.миналата година ги разкарах на 4 лв

Коментар

Ташунко, на колко би продал твоите. )

Коментар

• Първоначално изпратено от Хитър 5ър
                Първоначално изпратено от мечето Йоги
                Първоначално изпратено от Хитър 5ър
                хоп-хоп.. взех още малко, че почнаха да стават модерни тия книги..
                Хитър Питър, на колко ги взе ?
                скъпички ми излязоха, кръгло 4.. дума да няма, не исках толкова да набивам, ма няма кой да даде по-тънко...
                а може и на 4.05, приятел на сестрата бил взел на 4., но е все тая. А дивидента никак не е лош.

Коментар

бе тва чакането не е за всеки, така преди зех на 3,6.. ма си беше късмет и половина.. ся не вярвам да падат много, пък и няма кой да спекулира.. малко свежа кръв, после дивидентчето ше плати за скъпата ценица, а след тва каквото сабя покаже..

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                    Първоначално изпратено от Хитър 5ър
                    скъпички ми излязоха, кръгло 4.. дума да няма, не исках толкова да набивам, ма няма кой да даде по-тънко...

Коментар

Секси са - дума да няма - аз всяка година с дивидентът им ходя на моренце ;-)
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• може по ниско да ги вземете .Пак бързате

Коментар

Коментар

• хоп-хоп.. взех още малко, че почнаха да стават модерни тия книги..

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
                              Иии туканка много интересна книга на акционерите. Доста фондове са в играта.
                              Мдаааааа те влязоха преди месеци.
                              е кои де???

Ми дет играят на борсата

Коментар

Иии туканка много интересна книга на акционерите. Доста фондове са в играта.
                                Мдаааааа те влязоха преди месеци.
                                е кои де???

Коментар

Working...
                                X