IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение
    Позволи ми да предположа, че с дивидента само ще си помогнеш. Съмнявам се да изкараш с дивидента само на море
    Така е

Прецаканов - и защо мислиш, че догодина сухо за дивидент няма да има?

Дай смислен довод за същото.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Следващия дивидент - догодина по това време (евентуално и ако има кинти за него), а сега накъде ??? но дано да няма плач и скърцане със зъби. Все пак за една година цената дали ще расте??, (което тайно ме съмнява), но ха дано расте, че имам акциЙ, Не е препоръка.
      Last edited by precakanoto; 20.07.2010, 03:31.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ето - сега дивидентче - и Императорът - со същото - на моренце.
        Позволи ми да предположа, че с дивидента само ще си помогнеш. Съмнявам се да изкараш с дивидента само на море

Коментар

• Фортиссов - на Ахтополският.
          Лареманов - да - но обикновени акции имам малко.

Коментар

На кой плаж ще ходи господина?

Коментар

Дали получихте целия си дивидент от обикновенните акции?
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Ето - сега дивидентче - и Императорът - со същото - на моренце.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                  Така по- се вързва на числа. При 30% бих се замислил, но под 30 ... сори, риска не ме кефи. Пончо даде мотиви защо, но имам и личните си съображения.
                  Пончо, като даде своите мотиви, вярно, бавно, ама поехме нагоре и то забележи при изцяло меча нагласа по бфб-то.
                  Като бертрам и мен ме кефят 17-18%, Вие сте от гросмайсторите с 30, и над тях проценти ама де са светни ни нас простосмъртните

Коментар

Така по- се вързва на числа. При 30% бих се замислил, но под 30 ... сори, риска не ме кефи. Пончо даде мотиви защо, но имам и личните си съображения.
                    Кой "рискът" имаш напредвид? Рискът да спечелиш сосно ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      17.75% е ако си взема на 4
                      20+% е ако си взема под 3.50
                      просто различни сценарии и е важно към каква цена са се смятали !
                      Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

алооо пич, грешно си го написал тогава, щом не е манипулация. Дивиденти ЗА 2010 СЕ ГЛАСУВАТ НА ОСА ПРЕЗ 2011... Сам прецени дали е вярна сметката. Сега се вземат дивидентите от 2009....не си в час според мен. Очкавам да ни покажеш вярната сметка, като си провериш нещата. Да видим кои дивиденти са повече
                        ок,
                        специално за Vola.X уточняваме:
                        получените до сега дивиденти са за предхождащите ги години

привилигировани:
                        2007г - 0.40лв
                        2008г - 0.75лв
                        2009г - 0.75лв
                        2010г - 0.75лв

и обикновенните:
                        2007г - 1лв
                        2008г - 0лв
                        2009г - 0лв
                        2010г - 1.50лв

а и разлика от 0.15лв имало в полза на привилигированите
                        така добре ли е?

Коментар

Един път я смяташ 17. Друг път 20. И вашта спекулантската не е лесна ....Не е препоръка
                          17.75% е ако си взема на 4
                          20+% е ако си взема под 3.50
                          просто различни сценарии и е важно към каква цена са се смятали !
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            не по всички . тука имам 3К, но имам мераци да се 'прецакам' с още 20
                            20% доходност пък нека ми е зле
                            Един път я смяташ 17. Друг път 20. И вашта спекулантската не е лесна ....Не е препоръка

Коментар

Трябваше да се "ник"неш като "20К". Във всички позиции си с 20 К и нагоре.
                              не по всички . тука имам 3К, но имам мераци да се 'прецакам' с още 20
                              20% доходност пък нека ми е зле
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                                Алоооооо, ква манипулация бе пич !

Писал съм за раздадените дивиденти - последния раздаден е на 13 юли 2010г за притежатели на акции до 2 юни /по памет/
                                алооо пич, грешно си го написал тогава, щом не е манипулация. Дивиденти ЗА 2010 СЕ ГЛАСУВАТ НА ОСА ПРЕЗ 2011... Сам прецени дали е вярна сметката. Сега се вземат дивидентите от 2009....не си в час според мен. Очкавам да ни покажеш вярната сметка, като си провериш нещата. Да видим кои дивиденти са повече
                                Last edited by Vola.X; 15.07.2010, 14:19.

Коментар

Working...
                                X