IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    ...
    И аз още ще си, сега ще понапълня малко от обикновените акции.
    Би ли споделил с какво те привличат обикновенните - там свободнотъргуваните са не повече от 1-2%, цената им е по-висока, а и мисля в дългосрочен план, дивидента им надали ще надхвърли този на гарантираният на привилигерованите - освен ако не реализират супер здрави печалби ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
      Определено важи за привилигировните. А за непривилегированите - каквото си решат. Както видяхме - раздадоха печалбата от 2009 и 2008, двойно по-голям дивидент на обикновените акции... Допускам ли някаква грешка или пропуск ?
      ей мечко, тази акция колко тр. да струва според теб, според мен е 7 кинта минимум. Не съм ли права, хаха я кажи или ме утеши, хаха

Коментар

• уж не беше ликвидно, а май станало ликвидно ?? хаха, пълните ли тайно, маймунки такива ?? хахаха

Коментар

Ако мислех, щяха ли да са мои инвестиции?

Сега сериозно - винаги има такава възможност - затова диверсифицирам, без да стигам до крайности - десетина компании, златце и сребърце, две човекозастраховки, малко скъпоценни камъни и това е...
          какво повече му трябва на човек, кротка жена, покрив над главата, ракйя, салата и хисарския поп да дъни камъните падат ?? хахаха
          Last edited by rozova pantera; 23.07.2010, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
            как мислиш, дали някои от инвестициите ти, няма да се окажат куци коне ?!
            Ако мислех, щяха ли да са мои инвестиции?

Сега сериозно - винаги има такава възможност - затова диверсифицирам, без да стигам до крайности - десетина компании, златце и сребърце, две човекозастраховки, малко скъпоценни камъни и това е...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
              Ако е през кобокса, може ли да се провери ?
              Кобос и напредък - не и преди края на света.

Бяяяягай далече, човече!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Евентуално ако имаш секция сделки си влез в нея и си викаш кой ти е продал.
                Ако е през кобокса, може ли да се провери ?

Коментар

Хехехех - че то на сборището решихме - сухото да се изплаща от 1 август... хем по-рано снесли - хем - оплаквате...
                  как мислиш, дали някои от инвестициите ти, няма да се окажат куци коне ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                    и при мен е така,от ИП ми казаха 4е до края на месеца би трябвало да пристигне и останалото
                    Хехехех - че то на сборището решихме - сухото да се изплаща от 1 август... хем по-рано снесли - хем - оплаквате...

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                      Е то моите не са кой знае колко, но ми направи впечатление че е преведен само половината дивидент. Не намерих нищо официално затова реших да питам тука, кой знае може нещо да са казали на ОС-то. Ако разбера нещо или дойде и другата част от довидента ще пиша.
                      и при мен е така,от ИП ми казаха 4е до края на месеца би трябвало да пристигне и останалото
                      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Е то моите не са кой знае колко, но ми направи впечатление че е преведен само половината дивидент. Не намерих нищо официално затова реших да питам тука, кой знае може нещо да са казали на ОС-то. Ако разбера нещо или дойде и другата част от довидента ще пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                          Здравейте колеги,
                          Получихте ли си вече целия дивидент от обикновенните акции?
                          Защото при мен е само половината, и не мога да намеря информация до кога трябва да бъде преведен и остатъка.

Някой знае ли нещо по въпроса?
                          Бльъ - даже не забелязал, ако нещо липсва - аз обикновени само няколко си имам.... засега.

Коментар

• Здравейте колеги,
                            Получихте ли си вече целия дивидент от обикновенните акции?
                            Защото при мен е само половината, и не мога да намеря информация до кога трябва да бъде преведен и остатъка.

Някой знае ли нещо по въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Статус инвест пише
                              мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Евентуално ако имаш секция сделки си влез в нея и си викаш кой ти е продал.
                                Статус инвест пише

Коментар

Working...
                                X