Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеОпределено важи за привилигировните. А за непривилегированите - каквото си решат. Както видяхме - раздадоха печалбата от 2009 и 2008, двойно по-голям дивидент на обикновените акции... Допускам ли някаква грешка или пропуск ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко мислех, щяха ли да са мои инвестиции?
Сега сериозно - винаги има такава възможност - затова диверсифицирам, без да стигам до крайности - десетина компании, златце и сребърце, две човекозастраховки, малко скъпоценни камъни и това е...Last edited by rozova pantera; 23.07.2010, 11:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнениекак мислиш, дали някои от инвестициите ти, няма да се окажат куци коне ?!
Сега сериозно - винаги има такава възможност - затова диверсифицирам, без да стигам до крайности - десетина компании, златце и сребърце, две човекозастраховки, малко скъпоценни камъни и това е...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеАко е през кобокса, може ли да се провери ?
Бяяяягай далече, човече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕвентуално ако имаш секция сделки си влез в нея и си викаш кой ти е продал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХехехех - че то на сборището решихме - сухото да се изплаща от 1 август... хем по-рано снесли - хем - оплаквате...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеи при мен е така,от ИП ми казаха 4е до края на месеца би трябвало да пристигне и останалотоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеЕ то моите не са кой знае колко, но ми направи впечатление че е преведен само половината дивидент. Не намерих нищо официално затова реших да питам тука, кой знае може нещо да са казали на ОС-то. Ако разбера нещо или дойде и другата част от довидента ще пиша.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеЗдравейте колеги,
Получихте ли си вече целия дивидент от обикновенните акции?
Защото при мен е само половината, и не мога да намеря информация до кога трябва да бъде преведен и остатъка.
Някой знае ли нещо по въпроса?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕвентуално ако имаш секция сделки си влез в нея и си викаш кой ти е продал.
Коментар
Коментар