Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iliya Angelov Разгледай мнение
Спрямо 2018 е 200 000 лв. нагоре, ама спрямо неодитирания Q4 за 2019 от x3news сравнявам. Там е 1.6 мил. лв. грубо печалбата, сега стана 1.2 мил лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliya Angelov Разгледай мнение
Спрямо 2018 е 200 000 лв. нагоре, ама спрямо неодитирания Q4 за 2019 от x3news сравнявам. Там е 1.6 мил. лв. грубо печалбата, сега стана 1.2 мил лв.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliya Angelov Разгледай мнениеВчера излезе одитирания отчет за 2019. Някой има ли идея защо разходите за амортизации и заплати имат такива големи промени?? Печалбата намалява значително спрямо предварителния отчет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нещо мисля, че си в грешка, печалбата за годината е нагоре с 200 000лв. в сравнение с предишната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliya Angelov Разгледай мнениеВчера излезе одитирания отчет за 2019. Някой има ли идея защо разходите за амортизации и заплати имат такива големи промени?? Печалбата намалява значително спрямо предварителния отчет.
Коментар
-
А и като гледам няма значение кой точно продава . Истината е че читавите компании на БФБ се броят на пръсти и те вече почти са възстановили цените си от преди ковид кризата.
Според мен Експат би имал повече успех ако създаде индекс на десетте най - читави компании според дребните миноритари вместо да залага на Софикс.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИнтересно тези кюфтета на обратното изкупуване от къде идват, фондове ли им продават, някой ако има наблюдения да сподели ?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Щом продължават с изкупуването вероятно не смятат да намаляват дивидента надявам се
Ще делим растящите печалби на по-малко акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Така е ! Дивидента е отличен ! Да видим тази година какво ще снесат
Ще делим растящите печалби на по-малко акции.Last edited by MrSi; 07.07.2020, 16:09.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеЕми факт е че е една от малкото компании, от които човек е на печалба от БФБ ... иначе 70 хил броя е 3% от капитала, не е кой знае какво, ще си ги набавят ... проблема е слаболиквидната борса .. аз като дългосрочен се надявам фирмата да ги купи по-евтинджос ... ще останат повече пари ... според мен ако имат бизнес идея по добре тия пари да ги инвестират там - я в лизинговото дружество, я някъде другаде .. дивидентанта доходност мен си ме устройва ..Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеЕми факт е че е една от малкото компании, от които човек е на печалба от БФБ ... иначе 70 хил броя е 3% от капитала, не е кой знае какво, ще си ги набавят ... проблема е слаболиквидната борса .. аз като дългосрочен се надявам фирмата да ги купи по-евтинджос ... ще останат повече пари ... според мен ако имат бизнес идея по добре тия пари да ги инвестират там - я в лизинговото дружество, я някъде другаде .. дивидентанта доходност мен си ме устройва ..
Коментар
Коментар